2021. 06. 19., Szombat
Gyárfás névnapja

Törvénytelen rendőrség! - Pert nyert Kende Péter! (A rendőrségi törvény a kényszerítő eszközökről) (Gyorsfilmmel!)

Törvénytelen rendőrség! - Pert nyert Kende Péter! (A rendőrségi törvény a kényszerítő eszközökről) (Gyorsfilmmel!)
2014-03-17
Sok-sok ezer kártérítési per nyerhető a rendőrségtől, mivel az - kapitányi utasításra - úgy alkalmazza a bilincselést stb., hogy az a rendőrségi törvénnyel abszolút ellenkezik! Két emberjogvédő - konkrét eseteket felhozva - nyilatkozik a helyzetről, 14 percben.
 
Előadók: Molnár F. Árpád és Domján Tibor
Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta
Executive Producer: Emma Paradigma
Zeneszerző: Sid Modwooder

A gyorsfilmben konkrétan kitérünk Kende Péter ügyvéd napokban megnyert perére és Nyári Zsoltra, a Tamás Gáspár Miklós által vezetett Zöld Baloldal nevű párt szóvivőjére, Molnár F. Árpád személyes bilincses és vezetőszíjas, pórázos - így pl. budapest-békéscsabai és az előző kormány idején szerzett - NNI-s tapasztalataira, aztán pl. Domján Tibornak a Búza utcai kilakoltatás során szerzett tapasztalataira és pl. Geréb Ágnes szülésznő esetére is, akit - nyilvánvalóan politikai megrendelésre - abszolút törvénytelenül, pórázon és lábbilinccsel hurcolásztak, amiért a talán 50-55 kg-os nő akár több százmillió Ft-os kártérítési pert is nyerhet a magyar állammal szemben.

Molnár F. Árpád és Domján Tibor (keresztény emberjogvédők, médiaalapítók, újságírók, dokumentumfilmesek és világszintű Echelon-Tényfeltárók) Budapesten, a 8. kerületi Lőrinc pap téren beszélgettek. A 14 perces gyorsfilmet - amelynek operatőre az emberjogvédő és állatvédő újságíró, Kovács Adrienn Nikoletta volt - itt láthatják, hallhatják, olvashatják:
 
 
Filmfelvétel: 2014.03.14.; Lőrinc pap tér, 8. kerület, Budapest.
Készült: 2014.03.17.; Budapest (Bp.), Hungary.
Premier: 2014.03.17.
 
Kovács Adrienn Nikoletta.
 
Domján Tibor és Molnár F. Árpád (ELI) és a 8. kerületben található, lőrinc pap téri, határozottan fideszes templom.

Csillag Ösvény Jósda