2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Történelmi lecke lemenőink megrontóinak – 70 éve zárult le a Nürnbergi Orvosper

Történelmi lecke lemenőink megrontóinak – 70 éve zárult le a Nürnbergi Orvosper
2017-08-20

1947. augusztus 20-án, éppen 70 éve - az orvosokra kimondott halálos ítélet mellett - az orvoslás etikai hátterét is szabályozta a nürnbergi hadbíróság az úgynevezett Nürnbergi Kódex 10 pontjával. Gerinces emberek az orvosi tisztességgel addig is tisztában voltak, ám a "kiirtandó" embercsoportokat követelő, önző társadalmi érdek a háborús kegyetlenségek közepette fékezetlenül tört utat magának, ahogy azt a győztes fél azóta is taníttatja.

Jelen cikk egy sokadik oltáskritika a halálos kockázatú oltásokkal szemben, ezennel a történelem és egy friss kutatás megrendíthetetlen alátámasztásával.

 

A pamflet ünnepi pátosszal írt szövege
és a montázsok grafikai munkái:
Nagy Sándor (Naleksz)

Egyes megrontatott országok fiatal generációinak jogai a mai napig sérülnek, mert életkorhoz kötötten egészségügyi beavatkozásokra kötelezik őket.

Nürnberg szellemében azonban a kötelezésnek nincs elfogadható jogi háttere.

Igaz ez örök érvénnyel, bárhol e bolygón.

Sajnos Magyarország élenjár az abszolút (bármivel szemben elsődleges) emberi jogok tiprásában. Románia is - és a szomszédos államok bármelyike - jóval előttünk van mind szabályozásban, mind felfogásban. Az ottani populációk valószínűleg nagyobb eséllyel élik túl e vészterhes, megfogyasztó történelmi korszakot.

Súlyozott óhaj tehát, most, 2017 augusztus 20-án:

Isten éltessen, Magyarország!

 

Történelmi és lelkesítő lecke lemenőink lelketlen megrontóinak:

- Nemcsak orvostanhallgatóknak, nemcsak puskakészítésre és nemcsak gyorsan felejtendő magoláshoz -

 

A Nürnbergi Kódex

1. Önkéntes beleegyezés,

2. A társadalom számára hasznos eredmény irányába való kutatás,

3. Állatkisérletek támasszák alá a vizsgálatokat,

4. A szükségtelen fizikális és mentális károkozás kerülése,

5. Nem végezhető olyan kisérlet, amely halálos kimenetelű lehet, vagy maradandó károsodást okoz,

6. A kockázat nem haladhatja meg a szükségeset,

7. Megfelelő előkészület és körülmények a szövődmények elkerüléséért,

8. Megfelelő tudományos fokozattal rendelkezők végezzenek kutatást,

9. A vizsgálat alatt az alany bármikor visszavonhatja beleegyezését,

10. A vizsgálatvezető fejezze be a vizsgálatot, ha a vizsgálat folytatása a betegek épségét veszélyezteti

 

Mindig a legkiszolgáltatottabb rétegek vannak a legnagyobb veszélyben, azaz a gyerekek, az idősek és a magatehetetlen betegek. Fokozottan kötelességünk vigyázni minden ilyen kiszolgáltatott embertársunkra. Ez nem más, mint az Emberiség egyetemes parancsa.

Mary Holland jogászprofesszor 2016 április 26-án az ENSZ-ben elmondott beszéde olyan mindenhol és mindenkor bűnözőknek tekinthető, lelketlen embereknek szóló figyelmeztetés, akik nem tanulták meg a nürnbergi orvosper leckéjét. Részlet a beszédből:

"Az oltás nem lehet kényszer, csak ajánlás. Az egyes embernek joga van a maga és kiskorú gyermekei nevében szabadon dönteni arról, hogy megfelelő információk birtokában elfogadja vagy elutasítja a preventív orvosi beavatkozást, vele szemben semmiféle kényszer nem alkalmazható."

 

 

A lemaradásunk 70 éves jubileumára nézve is tisztelettel kérjük, hogy kellő emelkedettséggel, legyen Ön is megmentője gyermekeinknek, unokáinknak azzal, hogy egy-két kattintással támogatja a magyar nyelvre is lefordított petíciót (e cikk publikálásakor már csak 1158 támogató aláírás hiányzott a 75000-ből)MAGYARRA LEFORDÍTOTT PETÍCIÓ AZ OLTÁSOK VÁLASZTHATÓSÁGÁÉRT

 

Hetven év után újfent rá kell döbbennünk arra, hogy a nürnbergi orvosper a politika, a gazdasági élet, a betegellátás, a társadalom és az orvosok kapcsolatáról számos olyan problémát hozott napvilágra, amelyek örök tanulságul kell hogy szolgáljanak e kapcsolatrendszer mindenkori újragondolásakor és újrarendezésekor.*

 

Csak egy példa a változtatás (ami ráadásul külön törvényi kötelezettség) szükségesséséhez: új kutatási eredmények igazolják, hogy a hazánkban még mindig kötelező "védő"oltásoknak olyan hatásaik is lehetnek, amiket egy átlagember még csak nem is sejt. Professzor Sperlágh Beáta, a Nemzeti Agykutatási Program, azaz a NAP autizmus kutatásáért felelős vezetője, 2017-es nyíregyházi előadásában közölte, hogy elő tudnak állítani autizmus fő tüneteit mutató egeret, ha úgy tetszik vakcinációval, amikor a vemhes egeret poly(I:C) víruspartikulummal beoltják (az alábbi teljes rendezvény 44:30 percétől).

      

A járványszerű autizmus (Magyarországon most, 2017-ben, 150-180 ezer főre teszik a létszámukat) okai tehát az édesanya és/vagy az újszülött korai "védő"oltásainál is keresendők.

Bármely egészségügyi beavatkozást megtagadhatunk.

Ezt fontos tudnia minden lelkiismeretes és felelősségteljes embernek, oltások kapcsán beteg vagy egészséges gyermekét óvó szülőnek, gondviselőnek.

 

Nagy Sándor

Balatonfüred, 2017 augusztus 20

 

*A megjelölt bekezdés Kerpel-Fronius Sándor professzor cikkében található záró gondolat plágiuma, csak az első két magánhangzó „a” helyett „e”. Ez a tíz év után történő ismételt felvetés is a hazai tekintélyelvű bűnszövetkezeti egészségügyi ellátó rendszer merevségét hivatott jó szándékkal feltörni.

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

Csillag Ösvény Jósda