2021. 10. 20., Szerda
Vendel névnapja

Tombol a rezsicsökkentés: egyre többen kerülnek végrehajtás alá (Kanalas András)

Tombol a rezsicsökkentés: egyre többen kerülnek végrehajtás alá (Kanalas András)
2014-02-27
Hatványozottan érvényesült a rezsicsökkentés hatása. Tavaly még senki, de az idén több család a kilakoltatás előtt áll - írta ma lakókörnyezetéről Kanalas András, az A Független Magyarok Pártja korábbi elnöke.

"Én egy ilyen földből kinőtt lakóparkban lakok, ahol hatványozottan érvényesült a rezsicsökkentés hatása. Nagyon sok fiatal családdal lakom" - írta Kanalas András, a Független Magyarok Csoportja vezetője, az A Független Magyarok Pártja korábbi elnöke, az otthonvédő Koppány Csoport volt alelnöke, majd így folytatta: "Most, hogy megkaptuk az éves elszámolást a közös képviselőtől, szörnyülködve láttam, hogy mennyi rezsitartozást halmoztak fel lakótársaim az elmúlt évben. A tavalyi elszámolásnál még nem volt végrehajtási eljárásra senki felterjesztve, de az idén a rezsicsökkenés miatt több család a kilakoltatás előtt áll. Próbálom keresni az okokat, de ezer és ezer akadályba ütközök" - írta Kanalas András.

"Itt is hallom sok esetben" - fogalmazta -, "hogy a gyerekeknek már nem tudnak rendesen enni adni, a szülő meg egyenesen éhezik. Erre, sajnos, nincs megoldás, mert a hatalom nem hivatott arra, hogy az országos gondokon változtasson vagy ismerje el, hogy ez létezik és ne a hazugságon alapuló számháborúkkal szédítsék az embert, hogy "Magyarország jobban teljesít"" - idézte a Fidesz agyonismételgetett szlogenjét Kanalas András.
 
Villámcikk: Molnár F. Árpád
 
 
 
Balra: Tatár József (a MAREVOSZ szóvivője), Kanalas András, Bustya Tibor egy újságíró és egy operatőr társaságában.
 
Kanalas András, Molnár F. Árpád, Kőszegi M. László (a Hungária TV elnöke).

Csillag Ösvény Jósda