2021. 10. 20., Szerda
Vendel névnapja

Tőkés László örül, hogy az erdélyi magyarok eltörölték a többpártrendszert (Kéjárral)

Tőkés László örül, hogy az erdélyi magyarok eltörölték a többpártrendszert (Kéjárral)
2014-04-08
Tőkés László erdélyi magyar püspök politikus örömmel nyugtázta, hogy a külhoni magyar szavazatoknak döntő szerepük volt abban, hogy a Fidesz megszerezte a kétharmadot. Tehát a 100%-ot! Vagyis gyakorlatilag annak örül, hogy Magyarországon - mint a régi szép ceausescui időkben - gyakorlatilag eltörölték a többpártrendszert és ismét egyetlen ember kénye-kedvének van kiszolgáltatva az ország lakossága, ahol Orbán Viktornak csak eltökéltség kell hozzá és máris törvényeket hozhat arra is, hogy végleg eltörölje a többpártrendszert.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Nem ritkán látni, ahogyan a hajdani szabadságharcosok az egoizmus, a kapzsiság, az ostobaság és az erkölcstelenség mélységes mély posványába süllyednek. Tőkés László morális idiotizmusa azonban nem új keletű. Akik - mint én - figyelemmel kísérték Tőkés László hajdani felemelkedését, majd bukását, nem csodálkoznak Wittner Márián sem, aki a hajdani szabadságharcosból a Fidesz gombnyomogató, közpénzen havi közel egymilliót kereső droidjává züllve megszavazott minden szegényellenes intézkedést, megkoronázva a magyar történelem egyik feledhetetlen orbáni szociopátiájával, a hajléktalanok bebörtönzését előíró törvény megszavazásával.

Persze, minél inkább lezüllik valaki, annál inkább avatja szentté a legutolsó gazembereket. Így van ezzel Tőkés László is, akinek boldogságot okoz, hogy Magyarországon az Európai Unió legrosszabb hírű elnök diktátora olyan túlhatalmat kapott - mégpedig választási csalások egész sorával(!) -, amilyet az EU demokratikus sereghajtójaként, Európa leghírhedtebb közpénzfosztogató oligarchájaként csak egy mesebeli, rátóti csikótojást kergető bolond néptől remélhetett. Tőkés László pedig leginkább az erdélyi magyarságra büszke, mert szerinte ők azok, akik ezt művelték Magyarországgal és nélkülük mindez nem következett volna be.

Arról nem tett említést, hogy hogyan és milyen román körülmények között fogja túlélni ezt a rátóti tébolyt az a 10 millió magyar, akire kéjnek árjában borították rá ezt a veszedelmet és mit szólnak pl. az öngyilkosok még túlélő hozzátartozói, az Orbániáda elől külföldre menekült több százezer magyar, vagy a kilakoltatott, aztán hajléktalanságuk címén orbáni börtönökbe vetett szegények.

Tőkés László jól ismeri a Ceausescu-verseket, amelyeket már jó pár éve ő farigcsál beszédek és áradozások formájában, mégpedig Orbán Viktor bűntetteinek és ámokfutó diktatórikus őrületeinek láttán felserkenve, hülyét csinálva a teljes erdélyi magyarságból is, rengeteg magyarországi magyar közmegvetésére vetve őket, akiknek (az erdélyi magyarságnak) agymosása és orbáni lekenyerezése vagy megvesztegetése révén 95%-uk szavazott Orbán Viktorra, valami 70 ezer ember, a két nappal ezelőtti, 2014-es országgyűlési választásokon!

Richard Wagner háromfelvonásos operája, a Lohengrin legrosszabb magyar fordítása lehet az, amiből érdemes idézni, hogy miközben Tőkés László áradozásait hallgatjuk, máskor olvassuk Nicolae Ceausescu-ról, akarom mondani Orbán Viktorról, képzeljük magunkat bele Tőkés László lelkivilágába, aki valahogy így örülhet Orbán Viktor kétharmadának, tehát annak, hogy mostantól ismét 100%-ban, egy személyben dönthet Orbán Viktor minden alkotmányos, büntetőjogi stb. változtatásról és újradefiniálásról és ha akarja, törvényesen számolhatja fel végleg a többpártrendszert:

Az ám, szívem ma kéj tanyája!
Oh be drága bér e már
Árja lódul rája, tódul rája.

Hogy a tóduló árja alatt az erdélyi magyarokat gondolja-e és miként, nem tudni, de a kétharmados, tehát 100%-os bér-kéjözönben - az alábbi sorok olvasatán - azt sejthetjük, hogy Tőkés László a Kedves Vezér, azaz Orbán Viktor szemét látja és hangját hallja:

Egy sugár szép szemeidből
Már gyönyört önt kebelembe,
Ha szép hangod zeng fülembe
Forr a vérem, elfog a báj.

Ez bizonyára így van, hiszen ennek Tőkés évek óta fényes tanúságát adja, borzolva a nemzetközi kedélyeket. Orbán Viktor is bájosnak találhatja Tőkés Lászlót az ilyen dicsőítő Ceausescu-kéjáradások olvasatán. Még akkor is, ha ezek szerzője ezúttal Wagner. De a dicsérő szó akkor is dicsérő szó.

Tőkés László gyönyörrel teleömlött kebelébe azonban búsló múltfátyol borul, mihelyst felidézi azon időket, amikor még nem volt Orbán Viktornak kétharmada, azaz 100%-a. A demokratikus időkről így búslakodik:

Keblem üdve szép hajnalából
Vissza az emlék kínja szól.
Gyászba vonva áll
Kéjes álmaim bájló láthatára,
Keblem üdve, légi vára
Bús éjbe száll.

Tőkés László hullámzó keble és kéjes álmai bájló láthatárán azonban hamarosan nem csak pitymallott, de mint egy tajt részeg alkoholista, beesett az ólajtón az Európai Unió demokratikus sereghajtója, Orbán Viktor és elvitte a 100%-ot, gyakorlatilag azonnal beszüntetve a demokráciát. Immáron nincsen akadálya a menyasszonynak, Tőkés Lászlónak a kéj kiterjesztett mámorához. A Lohengrin opera egyik szereplője, Amina (mint Tőkés László) az elnöki diktatúrával és Orbán Viktorral való házassága gondolatára így kiált fel:

Önmagam fel alig találom
A kéj árja ily özönében.

A kétharmados kéjözön árja azonban nem dicséri sem Tőkés László eszét, sem a külhoni magyarság felfogóképességét, sőt, árja mivoltát is radikálisan letapossa, akik Európa legmocskosabb diktátorát és leginkább szegényüldöző oligarcháját borították 100%-os alkotmányozó túlsúllyal a magyar nép 10 milliójának nyakába. Miközben Tőkés (Bér) László és közpénzen dúsgazdag szövetségesei ezen a cikken időznek, aközben Tőkés Lászlót mintha megzavartam volna elfoglaltságában, hiszen előadásában egy teljes órás kvalifikációs idővel kezdi:

A mért egy órán önbecsemmel játsztam
Azt hiszed, előtted csúsznom kell csupán?
E gyötrelemért kell, hogy bosszúmat álljam;
Illő helyem elfoglalom nyilván.

Hát nyilván, meg logikus és minden ilyesmi - hagyhatjuk helyben a lelkész bölcs dedukcióit, akinek korábban felesége sorozatos megcsalásaiból lett nemzetközi botránya. De - mivel lelkészről van szó - már ezt is erényként kell említenünk, hiszen a szokásjog szerint fiúgyermekeket kellett volna megrontania. De Tőkés László nem! Ő - feleségét megcsalva - fűvel-fával közösült! Ráadásul - még kimondani is rémisztő - nőkkel! Hát viselkedhet így egy pap? Már ezért is külön szobrot kellene neki állítani, hiszen ki hallott olyanról egy lelkész kapcsán, hogy nem gyermekek megrontásából, hanem nőkkel való paráználkodásokból hizlalta tovább nemzetközi atyai hírnevét. Bár szentelt víz és húsvéti kölni helyett nyilván mással öntözött. De a költészetet azért ne vitassuk el tőle. Mármint a pénzköltészetet sem, hiszen a hívek és a nép jól fizet, különösen úgy, hogy - mint Magyarországon Orbán Viktor és bandája rekordoligarcha ámokfutásához - a nép idiotizmusa és analfabetizmusa kiapadhatatlan anyagi forrásként szolgál a mélymagyar tőkéseknek és a gengszter, csaló és bűnöző, kleptokrata és bandokrata oligarcháknak.

Summa summárum, Tőkés (Bér) László úgy érzi, végre eljött a Kánaán. Tán még a Mennyország is leszállt a Földre, hogy szentekkel és boldogokkal töltse fel az Országház pártjainak helyeit tiszta, angyali értékrendű, tehát szegényüldöző, idős és beteg asszonyokat 68 ezer Ft-os köztartozásért kilakoltató multimilliárdos, harácsoló fideszes politikusokkal, Simicska (Boldog) Lajossal, Mészáros (Üdvözült) Lőrinccel és Orbán Viktor többi, néppénzen kitermelt extrém milliárdos keresztapáival:

Bírom a menyország egész üdvét!
Édes szerelmben lángol szűm teérted,
nálad varázs-gyönyört lehel a lég.

Hát Ceausescu sem végezhette volna boldogabban. Különösen ilyen szűk szűvel, amilyen Tőkés Lászlónak és Orbán Viktornak van, legalábbis ha szűjéből a népnek kellene adakozni, nem saját oligarcha zsebeibe. Bár a szű nem csak szűk, de még lángol is - oh, minő csapás(!) -, fő, hogy a varázsgyönyör megvan, s így hős szerelmesünk, Tőkés László tovább szedheti - felesége és a többi nő (akikkel megcsalta) skalpjain túl - az erdélyi magyarok becsületének és Magyarország népe tönkre tételének élete, lelke és megélhetése árán saját büdzséjébe az adót. És az adót, az adót, még és még az adót, mely nem, nem, soha nem apadhat el...!
 
 
A kapcsolódó irodalomból:

Csillag Ösvény Jósda