2021. 11. 30., Kedd
András,Andor névnapja

Titkos Fidesz-KDNP-s szexuális kalandvetítés

Titkos Fidesz-KDNP-s szexuális kalandvetítés
2016-03-04
Titkos és rejtélyes Fidesz-KDNP-s szexuális kalandvetítés, idézhető bűnügyi eseményekkel.

Idézzünk fel néhány szép emléket, hogy legyen kit idézni:
 
A kalandvetítés idézett címe:
"Hogyan nincs semmi közünk a Blaha Lujza tér közelében lévő lakásban szexuális szolgáltatásokat nyújtott prostituált lányka meggyilkolásához, és hogyan nem sikerült megtalálnunk az ország egyik legforgalmasabb és legjobban betechnikázott utcájában az elkövetőt, hogy a fideszes polgármestereknek és ezzel Orbánnak nehogy baja essen?"
 
 
A szexuális kalandvetítés folytatódik:
- Nem a prostipuncis spermát kenem a fejedre, hanem olyan aranyos vagy, hogy felidézem neked saját titkos sexgate-ügyeim kulcsmondatait, mielőtt az I. kerületi önkormányzatba repülsz a rád ragadt sokprostis gecikkel - mondja megértően a képen látható bajuszos férfi az okos ragadózónak.
 
 
Az izgalmas szexuális kalandvetítés BDSM idézéssel folytatódik:
- Ti tudjátok, melyikünk nem jár dominához? - kérdezik a fideszes polgármesterek parlamenti találkozóján növekvő érdeklődéssel a gazdag öltönyös polgármesterek a gazdag öltönyös polgármesterektől, hogy megtudják, vajon melyikük és mely további fideszes és KDNP-s politikus nem jár dominához.
 
 
Az Orbán-banda évtizedek óta folytatólagos, kiterjedt bűnügyi szexbotrányainak egyik filmkockája:
- Akkor megkérdezed Nagy Gábor Tamást, hogy Molnár F. Árpád melyik általunk védett állami kuplerájból tudta meg, hogy a kiscsaj azzal zsarolt a halála előtt, hogy ha nem fizetek többet, kipakol rólunk a médiának?
 
 

Csillag Ösvény Jósda