2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Titkokban és hamis vádakkal ítélték el Kovács Adrienn újságírót, mert tudósított a 10 gyerekes család kilakoltatásáról

Titkokban és hamis vádakkal ítélték el Kovács Adrienn újságírót, mert tudósított a 10 gyerekes család kilakoltatásáról
2014-04-30
A Hatvani Járásbíróság titokban és bizonyítottan(!) a hamis vádjai alapján ítélte pénz- vagy börtönbüntetésre Kovács Adrienn Nikoletta újságírót, amiért tudósított a 10 gyermekes Faragóné és családja kilakoltatásáról.

Petrovits Gergely, Hatvan város járási bírája, büntetőbíró a színhazugságok alapján hozott koncepciós (értsd: köztörvényes) ítéletében azt állította, hogy hiába küldtek kétszer is idézést Kovács Adrienn Nikolettának, nem vette át azokat, továbbá Kovács Adrienn Nikoletta ellentmondásosan nyilatkozott, a rendőrök viszont tökéletesek voltak. Petrovits Gergely bíró mindennek a tetejébe az ítéletről szóló dokumentumról azt állította, hogy azt már a tárgyalás és az ítélet napján, 2014. március 3-án megírta és kipostázta, miközben az csak most, 2014. április 29-én érkezett meg Kovács Adrienn Nikoletta újságíró részére! Azaz majdnem két hónappal később! Ebből is egyértelmű, hogy a bíró okirathamisítást követett el, amikor nyilvánvalóan két hónappal visszadatálta az ítéletről szóló dokumentumot, hiszen a postának nem két hónap kell, hogy egy levelet a közeli településre kézbesítsen, hanem 1, maximum 2 nap!

A Hatvani Járásbíróságnak és bűnöző vezetésének számos alapos oka fűződött a bírósági tárgyalás eltussolásához, és ezen rendkívül nyomós és alapos okok között csak az egyik volt, hogy a médiát - amely róluk minden bűncselekményt eddig is nyilvánosságra hozott - feltétlenül távol tartsák!
 
Cikk: Sz. L.

Leplezetlen rendőrségi, ügyészségi és bíróbűnözés a 10 gyermekes család kilakoltatásának tanúi és újságírói ellen. Az állami ámokfutást részletesen bizonyító és azt nyomon követő korábbi médiatudósításokból: Klikk 1., 2., 3., 4., 5., 6., 7., 8., 9., 10., 11., 12., 13., 14., 15., 16., 17.!

Kovács Adrienn Nikoletta egyike volt azon újságíróknak, akik tudósítottak a 10 gyermekes nagycsalád történelmi súlyú, feledhetetlen utcára dobásáról, és akit ezért - a többi újságíróval és civillel együtt - hamis vádakkal perbe fogtak, dr. Ott István főügyészségi ügyésszel a hamis vádakat tovább szorozták, majd a nyíltan bűnöző és szociopata hordákként leszerepelt szégyenbíróságok ezek alapján meghozták a bírósági ítéleteket. Ugyanakkor - mint arról több médiában és számos újságcikkben, valamint filmben mi is számos alkalommal beszámoltunk, végigkísérve az állambűnözői ámokfutást - Molnár F. Árpád révén már az első napoktól nyilvánossá tettük azon dokumentumfilm-felvételeket, amik az első napok óta folyamatosan, megállás nélkül bizonyították és bizonyítják az örökkévalóságon át, hogy az összes rendőr, ügyész és bíró, akik az újságírók és a civilek ellen összefogtak, kivétel nélkül mindannyian köztörvényes bűncselekmények rettentő sorát követték el. A dokumentumfilm, ami teljes körűen bizonyítja az elítélt újságírók - Molnár F. Árpád és Kovács Adrienn Nikoletta -, valamint megannyi ugyanígy elítélt civil ártatlanságát, valamint az összes rendőr, ügyész és bíró szándékos bűncselekményeit, ma is látható és letölthető a Föld bolygó összes országából: "Kápolna utca, Echelon 8! - A 10 gyermekes család kilakoltatási akció-thriller-dokumentumfilmje".


A magyar bíróbűnözés a világ legrosszabb bíróbűnözési statisztikáinak melegágya

A bíróbűnözés egyik melegágya Magyarország. A külföldi, a magyarhoz képest sokkal demokratikusabb államok rendszeresen reklamálják, hogy Magyarország a világelsők között kullog abban, hogy akit a rendőrség bűnösnek mond, azt majdnem biztos, hogy a magyar ügyészek és bírók szintén bűnösnek nevezik és elítélik. Annak ellenére, hogy nyilvánvalóan ártatlan.

A bíróbűnözés egyéb statisztikái viszont ennél is sokkal borzasztóbbak! Örök tanulság, hogy pl. a 2006-os lakosság elleni sortüzeket és rendőrségi fegyveres támadásokat követően 147 esetben hoztak hosszas és azonnali elzárásokról ítéleteket a Magyar Köztársaság bírói, amikben már akkor, majd utóbb és örökkön örökké ugyancsak szörnyűségesen leszerepeltek. A bírók az összes rendőrbűnözőt, mind, az egész hordát, akik azonosító számok nélkül össze-vissza ütöttek és lőttek-vágtak, mint a bolond, abszolút makulátlan tökéleteseknek, a 147 bíróság elé állított civil áldozatot pedig bűnösnek és bűnözőnek ítélték! Természetesen függetlenül attól, hogy az ártatlanságukat adekvátan bizonyító filmfelvételek (kordokumentumok) a bíróság orra előtt hevertek, mint most! Olyan jeleneteknek lehettünk tanúi, amikor az ügyész azzal érvelt ordítva, hogy de "mé járt arra, mé vót ott!", valamint a bírók azt őrjöngték, hogy "nem látom a felvételt! nem érti, hogy nem látom a felvételt!", miközben a filmfelvételek az orruk előtt kerültek lejátszásra.

Évekkel később még ez a súlyosan maffiaállam is kénytelen volt kimondani, hogy a 147 elzárásról szóló ítélet esetében 143 esetben helytelenül döntöttek, amikor az áldozatokat ítélték letöltendő szabadságvesztésekre. Magyarul a vizsgált halmazban a bírói ítéletek 98 %-a egyszerűen köztörvényes bűntett volt! S mivel Magyarországon a bírók minden tekintetben a föld felett lebegnek, ezért ebben az esetben sem került bíróságra egyetlen bukott bíróbűnöző és rendkívül súlyosan szociopata bíróterrorista sem! Ha ebből a statisztikából indulunk ki, akkor azt láthatjuk, hogy egy ártatlan állampolgárnak mondhatni csupán matematikai, tehát elenyésző esélye van arra, hogy felmentik, amennyiben ő az áldozat és rendőr az elkövető!

A magyar lakosság minden ügyben hasonló bírói eljárásra számíthat, ha rendőrök, tehát bűnözők fogják perbe, vagy ha civilekből álló bűnöző hordák áldozataként kerül bíróság elé. A magyar bírói bűnözés annyira a vérében van a magyar bíróknak, hogy szinte 100 %-ban lemészárolta a törvényes rendet és az igazságszolgáltatást. Orbán Viktor alatt nem elromlott, csupán tovább süllyedt a helyzet egy olyan pozícióból, ahol a magyar bíróbűnözés eddig is a világ legsötétebb statisztikáit volt kénytelen felmutatni az egész világ számára. A fenti statisztika azóta is, a rendőrbűnözés közel 100 %-ában érvényben maradt! A magyar bírók olyan áthatóan köztörvényes bűnözők, aminek álmélkodására járhat az egész világ! Bizony, a világ legnagyobb diktatúrái és leginkább despota rendszerei járhatnak a magyar igazságszolgáltatás tanulmányozására, hogyan épül fel az a rendkívül bűnöző rezsim, amelynek összes bírója potenciálisan közveszélyes, társadalompusztító, az ártatlanokat vérengző maffiacsordaként üldöző ocsmány és undorító köztörvényes bűnöző.


Kovács Adrienn Nikoletta

Kovács Adrienn Nikoletta 2013. június 11-én megjelent a 10 gyermekes Faragó Ferenc Mihályné (Emőke) kápolna utcai lakásában, hogy tudósítson a nagycsalád utcára dobásáról. A család felejthetetlen és az összes állami bűntettel telehalmozva a magyar történelembe ivódott kilakoltatására Orbán Viktor egyik embere, Kovács Róbert fideszes közpénz-polgármester adott utasítást. Kovács Adrienn Nikolettának személyesen az Alsóörsi Hírhatár főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, Molnár F. Árpád adott parancsot, hogy mivel a korábbi kilakoltatások során is hamis vádakkal, bilincsekkel, fogdákkal, koncepciós perekkel támadtak a párt rendőrei az újságírók ellen, ezért látványosan semmiféle, a leghalványabb ellenállást sem szabad tanúsítania egyetlen újságírónknak sem! Molnár F. Árpád tudatosan készült arra, hogy a rendőrség, az ügyészség és a bíróság összes embere köztörvényes bűnöző lesz és erre a lehető legtöbb bizonyítékot akarta prezentálni. Mindezekre előre felkészítette az újságírókat!

Az akció sikerült, és a Légi Támogatással igazi Jézus Krisztusi Echelon 8 project lett - ahogyan Molnár F. Árpád beharangozta(!) -, a bűnügyi maffiabotrányoknak pedig a strasbourgi emberjogi bíróságon sem lesz vége, miután mindenkit kártérítettek, hanem Molnár F. Árpád azt ígérte, orbáni és magyar szégyentörténelemként és a kor állami bűnözői szociopátiájaként fogja beleégetni a magyar történelembe!

Kovács Adrienn Nikoletta köztörvényes kikezdésében közvetlenül bizonyított elkövetőivel benne maradt a budapesti Készenléti Rendőrség, a Gyetvai Tibor által vezetett kőbányai rendőrkapitányság (azaz a BRFK X. kerületi Rendőrkapitányság), a Hatvani Rendőrkapitányság, aztán a rendőrbűnözés iránt az egyik legelkötelezettebb hírhedtségű dr. Ott István főügyészségi ügyész és vezető ügyész (akit Polt Péter legfőbb ügyész személyesen nevezett ki!), valamint a Hatvani Járásbíróság. A Hatvani Rendőrkapitányság legtöbb okirathamisítását az ügyből már hírhedt Petrovics Petra rendőrszázados követte el és halmozta tovább - aki Juhász János rendőr alezredes és kapitányságvezető rendőrbűnözője -, a hatvani bíróság részéről pedig Petrovits Gergely bíró volt az, aki minden hamisítványt rendben talált, a rendőrbűnözőket pedig - mint az egész bolygón hírhedt magyar bírósági gyakorlat szinte 100 %-ában - tökéletes makulátlanként nyilatkoztatta ki, akik abszolút tökéletességgel végezték tetteiket, az újságíró pedig abszolút bűnöző, aki nem engedelmeskedett, hanem akadályozta a rend hős és bátor, igaz és törvénytisztelő közpénzes pártőreit dicső munkájukban, a 10 gyermekes asszony és egész családja utcára hajításában. Amire a párt, a Fidesz adott utasítást, hogy áldassék annak szent neve.

Hát ha nő volnék, biztosan egy életre megundorodnék a rendőröktől és a Fidesztől; bár igaz, hogy ritka, amikor ez nem következik be, akár férfi, akár nő tapasztalt ilyen arrogáns, rosszindulatú, család-, civil- és újságíró-gyűlölő köztörvényes politikai, ügyészségi, bíró- és rendőrbűnözést.

Mint azt mi is számos cikkben, filmben és feljelentésben emlegettük, kifejezetten történelmi szerepet szánunk ennek a féktelen orbánpatológiás állambűnözői tombolásnak, ezért kifejezetten vártuk, mikor állhat végre Kovács Adrienn Nikoletta újságíró is bíróság elé! Ez végig a mi érdekünk volt, nem az államé, nem Orbáné, nem a bűnöző rendőrségé, nem a bűnöző ügyészségé és Ott István ügyészbűnözőé, nem a bűnöző, pszichopata és szociopata bíróságé és a bűncselekményeitől már nemzetközi szinten szemétdombként rothadozó Petrovits Gergely bíróbűnözőé. Érthető, hogy ezek után Kovács Adrienn Nikoletta hiába várta, mert egyetlen árva bírósági idézést sem kapott! Hanem Petrovits Gergely és bíróbűnöző bandája - bűncselekményeik halmazát tovább bizonyítva - a mai napon küldtek egy bírósági ítéletet arról, hogy Kovács Adrienn Nikolettát kétszer is hiába idézték a hatvani bíróságra, nem jelent meg, ezért a távollétében - és a média távollétében, melynek távoltartása talán a legfőbb célja lehetett a bíróbűnözői, ocsmány szociopata bíróhordának(!) - megtartották a tárgyalást, amin megállapították, hogy Kovács Adrienn Nikoletta össze-vissza beszélt, a rendőröknek abszolút igaza van, azokban szikrányi hiba vagy szeplő nem találtatott, ezért az újságírónőt elítélték. A hatvani bíróbűnöző, a nevét már csak a mocskos bűnözőket megillető legmélyebb undorral említhető Petrovits Gergely multimilliomos bíróbűnöző azt állította, hogy a tárgyalás 2014. március 3-án került megtartásra, az ítélethozatal is ekkor történt, sőt, az ítélethozatal kipostázása is ezen a napon került elkövetésre! Meg is érkezett tehát az ítélethozatal hivatalos levele a mai napon, 2014. április 29-én, azaz közel két hónappal később!

Na most aki nem Orbán Viktor és a párt hazug szólamain, hanem a korrupciós ügyek és bíróbűnözések tengerében élt, az rögtön levágja, hogy a bűnöző bíróság ezúttal is visszadatálta az ítéletről szóló dokumentumot, ahogyan szinte az összes esetben szokta, azaz a bíró okirathamisítás bűncselekményt követett el már ebben a pontban is! Mivel bíróbűnöző, természetesen megpróbálhatja ráfogni beosztottjaira, mi tartott egy kisvárosban két hónapig egy hivatalos ítélet kipostázásában, amit ő a mese szerint már aznap aláírt, de a filmfelvételekkel bizonyítottan bűnöző bíróbűnöző, azaz Petrovits Gergely szavait úgyis csak az ország legbutább, legéletképtelenebb, az állami bűnözés fenntartását leginkább szolgáló népi agyalágyultak hiszik el, de senki azok közül, aki normális vagy legalább egy félművelt idióta.

Domján Tibor, a Debreceni Hírhatár főszerkesztője, a HírAréna lapigazgatója az ítélet hírére azonnal felhívta a Hatvani Rendőrkapitányságot, ahol Molnár F. Árpád tanácsára sikerült elérnie az újságíró- és emberjogvédő körökben már hírhedt rendőrbűnözőt, Petrovics Petrát, aki rendkívül halkan azt állította, nem rokona Petrovits Gergely bírónak, és ők az ügyet továbbították a bíróság számára. Domján Tibor lapigazgatót és a hírre összesereglett több média vezetőjét és újságíróját ugyancsak nagyon hülyének nézhette Petrovics Petra százados, Juhász János hatvani rendőrkapitány rendőrbűnözője, mivel úgy próbálta beállítani az általuk elkövetett, börtönnel büntethető hamis vádas és hivatali visszaélés bűntetteket, mint akik csupán adminisztrátori feladatokat láttak el, amikor mint valami tőlük független dolgot, mindent továbbítottak a hatvani bíróság számára. Ezért - Petrovics Petra szerint - mindent, ami történt, a hatvani bíróságon és annak bíróján kell számon kérni. Petrovics Petra úgy tett, mintha egy újságírót nem azért állítanának bűnözőként bíróság elé, mert ők, rendőrbűnözők azt a hamis ténymegállapítást teszik, hogy a rendőrök ártatlanok, az újságíró pedig bűnöző, és mintha nem az ő hivatalos hamisításaik és kifejezett megállapításuk kellene ahhoz, hogy ebben a szégyentörténelmi rendőrbűnözői és bíróbűnözői bűnperben egy újságírónőt bíróság elé állítsanak és elítéljenek.

A 2006-os rendőr-, ügyész- és bíróbűnözést alapul véve azt is fel kell vetnünk, hogy történhetett volna rosszabb is, hiszen 2006-ban ezek a Juhász Jánosok és Czinege László ezredesek civil nők sorát hurcolták erőszakkal a rendőrségre, ahol bezárták a folyosókat, meztelenre vetkőztették mindőjüket, a fal felé guggoltatták az összes nőt és úgy ordítoztak velük, hogy megölik őket, miközben többeket megrugdostak.

Molnár F. Árpád az ítélet kapcsán azt nyilatkozta, hogy Petrovits Gergely bíró "felakasztani való", Petrovics Petra rendőr századost pedig 'meztelenre vetkőztetve kellene pinán rugdosni, a családjával együtt és a családja előtt, ahogyan fajtájuk, a rendőrök 2006-ban tették'.
 
Szerintem pedig életképtelen az a személy, aki nem gondol legalább hasonló leszámolásokra, hanem úgy véli, inkább hadd tegyék tönkre továbbra is az ártatlanokat, közpénzből. Az ilyen akadékoskodókat szerintem éppen úgy munkatáborokba kellene zárni, ahogyan a rendőrbűnözőket, az ügyészbűnözőket és a bíróbűnözőket, mert éppen úgy nem tanulták meg, hogy az ártatlanok védelme nem gyurmaként formálható népi idióták jogi szójátéka, hanem életbevágó és a civilizáció túlélését szolgáló követelmény, ahogyan védenceik, a rendőrbűnözők, az ügyészbűnözők és a bíróbűnözők! Aki kifogással él, annak szintén le kell rúgni a veséjét, és akkor már nyugodt szívvel állhat ki értünk, akik nyomorékra rugdostuk, ahogyan az ilyen tetteket ártatlanok ellen elkövetett rendőrbűnözőkért kiállt.

A bűnözés a magyar igazságszolgáltatás tagjainak a vérében van, az ország teljes lakossága állandó fenyegetésben él ezen közpénzes bűnözők és jogi szempontból is kifejezetten terroristák miatt, ezért mindenkinek meg kell tanulnia, hogy csakis a brutális leszámolás az, ami valamelyest orvosolhatja a naponta történteket, de be nem gyógyíthatja soha! De hát milyen színvonalat lehetne olyan rendőrbűnözőktől elvárni, amilyen a hatvani közbiztonsági szeméttelepet fenntartó, abból közpénzen élősködő pártidióta, Juhász János rendőrbűnöző alezredes, a Hatvani Rendőrkapitányság hírhedt szeméttelepének vezetője, akinek rendőrei hatvani bűnbandák megvesztegetési pénzeiből harácsolják össze a hatvani közbiztonsági szeméttelepre valót, ami miatt Hatvan az ország kiemelten hírhedt bűnözői centrumai közé tartozik, a szintén akasztani való Czinege László heves megyei rendőrfőkapitány köztörvényes maffiaszékhelyeként.

Az biztos, hogy amint nem hasonszőrű orbáni bűnözők, hanem olyan tisztességes, a rendőrbűnözést elrettentő példásan megtorló becsületes emberek kerülnek döntési helyzetbe, mint mi, akkor az ilyen kleptokrata és maffiavezér rendőrbűnözőket, amilyen Juhász János rendőrbűnöző, valamint hatvani főnöke, Czinege László maffiaezredes, úgy hajítják fegyházba, ahogyan egy igazságos rendszerben a bűnözés legocsmányabb fajtáit, a rendőrbűnözőket kell! Az biztos, hogy könyörületre ezek a mocskos ingyenélő, senkiházi bűnözők semmilyen szinten nem számíthatnak és komolyan is veszik a fenyegetést, mert tudják, hogy a rendszer így működik! És akkor még örülhettek, ha ennyivel megúszták, hiszen mi sem a demokrácia meséjén, hanem politikai gyilkosságokon nevelkedtünk, amikről jól tudjuk, hogy csak részben számít az összefogás, mert nagyjából fele részben a pozícióban lévők személyes leszámolásai hozzák a politikai gyilkosságok nagyjából felét! Ezek kifizetésére pedig senki nem sajnálja a pénzt, akiben tisztesség és erkölcs honol, aki ismeri a "becsületbeli ügy" kifejezést!

Márpedig akiket ártatlanokként üldözésben, fogdákban és börtönökben neveltek, azok éppen úgy megtanulják, hogy ölni legalább addig kell, amíg ugyanannyi halott nincs, amennyi a nép közül volt, ahogyan megtanulta ezt és hirdette Kádár János is, meg ahogyan szorzatosan teljesítették ezt a demokráciákat megteremtő Nagy Francia Forradalomtól, a baloldali sztálinizmuson át a jobboldali hitlerizmusig, amikor mindegyik rendszerben jól tudták, hogy ahol bűn volt, ott csak a 100 %-os kiirtás hozhat megbízható eredményt.

És milyen tanulságos, hogy mindhárom rendszer létrejöttét ugyanilyen vadkapitalista, úrhatnám, kötekedő, rosszindulatú és szociopata tőkés maffia okozta, ami Orbániádában és az újkapitalista Magyarországon tombolt, gátlástalan gőggel és a bűnözéssel, valamint az ártatlanok, a nők és a védtelenek elleni rosszindulattal kérkedő ocsmány pofájával!

Sz. L.

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda