2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Tejfalussy András: Miniszter Úr! Ön korrupt és vagy teljesen hülye a mezőgazdasághoz?

Tejfalussy András: Miniszter Úr! Ön korrupt és vagy teljesen hülye a mezőgazdasághoz?
2014-07-06
Tejfalussy András szerint tudatos a népirtás folyik. 1950-ben, Nobel-díjjal jutalmazták azokat a mellékvesekéreg kutatókat, akik állatokkal (patkányokkal) és emberekkel hosszabb ideig több és kevesebb nátriumot és káliumot is etettek és mérték ezek hatását.
 
Patkányoknál és az embereknél is egyértelműen bebizonyították a konyhasódózis csökkentés és káliumdózis növelés hatásai méréséből, hogy a hiányos konyhasópótlástól csökken a vér víztartama, ami besűríti a vért, s emiatt a keringés fenntartásához a korábbinál magasabb vérnyomás jön létre, és a szívet még nem leállító káliumtúladagolás is életrövidítő betegségeket idéz elő és szaporodásgátló és érzelemmentesítő méreghatása is van. 

Domján Tibor, Budapest
Forrás: tejfalussy.com
 
 
 
Ezek a konkrét hatásvizsgáló élettani mérések előre jelezték, mi lesz a következménye a rendszeresen hiányos konyhasó pótlásnak és vagy a rendszeresen túladagolt káliumnak. Kimutatták, hogy lerövidítik az életet, bárgyúsítanak és ivartalanítanak is. A még egészséges ember szervezete igyekszik ellensúlyozni a víz, a konyhasó és a kálium élettanilag nem optimális arányban pótlását, de ez a védekezési mechanizmus csak vészhelyzetekre való. Egyébként a gyors káliumtúladagolás szívleállító hatását szívműtéteknél és kivégzésre is használják. Pl. a „Fekete Angyal” is ezzel gyilkolt. 
 
 
Tejfalussy András (nem először) nyílt levelet intézett Fazekas Sándor, mezőgazdasági miniszterhez:
 
 
Miniszter Úr!
 
Ön korrupt és vagy teljesen hülye a mezőgazdasághoz? Miért nem intézkedik a műtrágyákhoz konyhasó keverést megengedő elődei és beosztottjai ellen a büntetőbírósági felelősségre vonásra? Tudatosan fokoztatja az aszálykárt konyhasóval és kálisóval műtrágyázással? Eltűnt az ügyben Önhöz is címzett, több évvel ezelőtt, 2010/04/02-én hivatalosan benyújtott nyilvános Petíciónk*? Az Európai Unióban mindenhol tilos a termőföld, sőt a járdák és parkok konyhasóval szennyezése is, de Ön Magyarországon megengedi?
 
Mikor kötelező a hazai törvényhozásra az Európai Unió állásfoglalása? Csak olyankor, amikor megengedik a magyarországi kibucszervezést és liberalizálják a magyar területeket felvásárló izraeli cégek idetelepülését és konyhasó helyett kálisót alkalmaztatnak az élelmiszer gazdaságban? Akarattal teszik tönkre a magyarokat a kálisóval és konyhasóval műtrágyázással fokozott aszállyal, és a kálisóval mérgezett élelmiszerekkel**, hogy a betelepült izraeli cégek olcsó hagyatéki árverési áron juthassanak hozzá hazánk területeihez? Mit szól ehhez a Gazdaszövetség? Benne van? Orbán Viktor miniszterelnök is? Tisztázni akarja mindezt a Bíróságon? 
 
** Élelmiszer sózási bűncselekmény bizonyító melléklet: Iratjel: k-na-cl-viz-etkezesi-potlasi-tudnivalok 
 

Csillag Ösvény Jósda