2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Tegyünk a jövőnkért és mutassunk példát! Szavazz végre a hóhérod ellen is!

Tegyünk a jövőnkért és mutassunk példát! Szavazz végre a hóhérod ellen is!
2015-06-28
Megtennél két egyszerű dolgot, hogy a CETA és a TTIP a multinacionális cégek erejét ne tudja tovább növelni az egészségünk, a környezetünk és a közösségünk önrendelkezésének rovására? Hát persze, de had kérdezzem meg, az hogyan van, hogy Magyarország még mindig nem érte el a küszöbértéket, ami csupán 15.750 aláírás?
 
Hol vannak ilyenkor az ország hullarablására bármikor, bármit aláíró áldemokrata szervezetek meg think-tankok? És persze, hol van ilyenkor a tricsilliárdos Fideszes propagandagépezet? No, és hol van ilyenkor a Jobbik egymillió savazója?

Domján Tibor, Budapest
 
 
Ezt a kezdeményézést, megszületésének pillanata után, legkésőbb kettő nappal kellett volna 300 %-al túlteljesítve visszaküldeni egy valódi nemzeti kormánynak, egy valóban demokrata ellenzéknek, illetve/vagy egy valóban nemzeti radikális szélsőjobboldalnak. Merthogy, 15.750 azonnal mozdítható szavazója, vajon melyik közpénzharácsoló vagy támogatástarháló gyülevész szervezetnek nincs?
 
Tudják, ami Magyarországnak valójában nincs, az éppen egy nemzeti kormány, egy demokrata ellenzék és nemzeti radikális szélsőjobb, ami pedig van, az csupán egy csillagokat lehazudó, szemfényvesztő, kurva drága bábszínház.
 
 
Ezért van az, hogy például idehaza, a  Zeitgeist Hungary kénytelen hónapok óta azzal kampányolni, hogy Európa több országához hasonlóan, végre nálunk is aláírásra kerüljön a megfelelő számú tiltakozás (15.750???) egy olyan Szabadkereskedelmi Egyezmény létrejötte ellen, ami még annál is nagyságrendekkel igazságtalanabb, álságosabb, kirekesztőbb és pusztítóbb, mint amilyen feltételekkel Magyarország csatlakozni tudott anno az Európai Unióhoz. 
 
Ahogy írják: A Transzatlanti Kereskedelmi és Beruházási Partnerség (TTIP) olyan rendszer, ahol a cégek nemzetközi bírósága a nemzeti bíróságok felett áll, bármikor perelhetik a kormányokat, de a kormányok nem perelhetik őket. Mindezt egy szűk cégcsoport számára, a népek és a Föld kárára! Kell nekünk ilyen USA-EU partnerség?
 
 
A Stop TTIP által megszervezett aláírásgyűjtés tovább folytatódik egészen 2015. szeptemberéig, mikor is továbbítják az összegyűlt aláírásokat az Európai Bizottságnak. >>> ide kattintva írhatod alá <<<
 
Terjeszd Te is a hírt, oszd meg barátaiddal, családoddal az információkat, hogy még nagyobb nyomás alá helyezzük a döntéshozókat. Állítsuk meg együtt a TTIP egyezmény létrejöttét. Tájékozódj és szavazz!!!
 
 

Csillag Ösvény Jósda