2018. 12. 16., Vasárnap
Etelka,Aletta névnapja

Társadalmunk legbetegebb youtube-rétegei (7 év felmérés eredményei!)

Társadalmunk legbetegebb youtube-rétegei (7 év felmérés eredményei!)
2015-04-04
Több, mint fél évtizedes adatgyűjtés eredménye: a legtöbb gyűlölet, intolerancia és szociopátia azoknál manifesztált, akik Orbán Viktor, a Fidesz, a sport (főleg a foci), a Jobbik, Putyin, Hitler, a szerencsejáték vagy éppen a zsidóság területén mutatták a legkiemelkedőbb pártfogó érdeklődést vagy a kifejezett rajongást. Hasonló helyen végeztek az online játékok iránt érdeklődők, a gameplay-videók feltöltői is, valamint egyes konkrét pop-, különösen valamely rockegyüttes iránt rajongók. A butaság, a tájékozatlanság és a tudatlansághoz, valamint a szociopátiához való ragaszkodás és az emberi jogok gyűlölete mindezen rétegeknél markánsan kimutatható volt.

Ezen eredményeket a youtube-on kommentelő tömegek youtube-csatornáinak sok éve rendszeresen végzett vizsgálatával kaptuk.

Összegzés: Molnár F. Árpád
(2015.04.04.)
 
 
BEVEZETŐ:

Öl, butít és szellemi-erkölcsi nyomorba dönt. Ezt láthatjuk a több, mint fél évtizeden át megfigyelt youtube-csatornák tulajdonosairól, ha azok az alábbi személyeket vagy területeket kedvelik a leginkább: Orbán Viktor, sportfogadás, roulette, szerencsejáték, foci, humor minden mennyiségben, Vlagyimir Putyin, Oroszország, Jobbik Magyarországért Mozgalom, Adolf Hitler, a német fasizmus, online játékok, valamely konkrét pop- vagy rockegyüttes, vagy éppen a zsidóság. Az ezek bármelyike iránti rajongás ugyanolyan elbutulást okozhat. Kb. 7 esztendő megfigyelése alapján főleg ezeket sújtja az irracionális ösztönéletet túlsúlyba helyező értelmi és erkölcsi idiotizmus.


A PÁRTÁLLÁS VAGY A SZÁRMAZÁS PREFERÁLÁSA AZ ŐRÜLET KAPUJA - AZAZ FIDESZES, JOBBIKOS VAGY ZSIDÓ

A borzalmasan degradált szellemi és erkölcsi leépülésben gyakran kiemelkedő vagy perdöntő tényező a beteg, skizoid szociopata ember pártállása. Azt tapasztaltuk, hogy az igazságot és a tényfeltárást, a szociális értékeket leginkább gyűlölő, a népirtásokra a leginkább fogékony emberek között kiemelkedően hangadók azok, akik valamely jobboldali párthoz (a Fideszhez vagy a Jobbikhoz) vagy pedig pártvezérhez, 2015-ben főleg Orbán Viktorhoz ragaszkodnak irracionális módon. Korábban Vona Gábort is övezte ilyen elmebeteg rajongás, ahol a racionalitásnak és a józan észnek már semmi hely nem jutott, csak a 'mindenáron a pártom és vezére, bármi is az ára' hozzáállás, de Vona Gábor kultuszát azóta a kritikus szavazók váltották fel. Azaz akik jobbikosok, azok manapság ritkán fanatikus és elmebeteg módon jobbikosok, míg a fideszesek között kiemelkedő a skizofréniás tünetek tömegeit mutató súlyosan paranoid és skizoid szociopátia.

A leginkább leépült rétegek között találunk olyanokat is, akik nem a Fideszhez vagy a Jobbikhoz, hanem a zsidókhoz vonzódnak fanatikus módon, de ezekből nem sok akadt az elmúlt több, mint fél évtizedben. Ezen személyek youtube-csatornái tele vannak a zsidóságot éltető videókkal és/vagy ilyen videók lájkolásával, imádó és fanatikus hozzászólásokkal, és ezen zsidórajongók ugyanolyan intoleránsak és szociopaták, mint a Fidesz, a Jobbik vagy pl. Hitler fanatikus rajongói. Az ilyen zsidóságba tébolyultaknak és néhol általuk deklaráltan származás szerint is zsidóknak az agresszivitás és az obszcenitás szintje a most felsorolt, alacsonyrendű ösztönéletben vergődő pszichopaták minőségét deklarálja.

Tehát tetten érhető, hogy mindegy, hogy valaki fanatikus orbánista, fanatikus jobbikos vagy fanatikus izraelita, ugyanazon súlyos pszichés rendellenességeket mutatja, és nézeteik is - szociális szempontból és minőségileg - éppolyan civilizációellenesek, társadalomellenesek, intoleránsak és népirtó, tömegpusztító szellemiségűek az igazsággal, a tényekkel és mindenféle erkölccsel szemben. A fanatikus szavazó tehát segítségre szoruló beteg ember. Ezen súlyosan beteg, retardált emberek aszerint követelik és gyűlölik az ügynökügyek feltárását, a rendőrbűnözés leleplezését, a pszichiátriai állami bűnözés leleplezését stb., hogy éppen mivel szembesülnek: ha azt látják, hogy pártjuk vagy idoljuk bármiben érintett, azonnal készek a magyarság és bármely nép tömeggyilkosaiként lobbizni, hajrázni az ártatlanok és a vétlenek elleni kínzásokhoz és a tömeggyilkosságokhoz, és jobbára a világon semmiféle erkölcsi mércét vagy önkorlátozást nem képesek felmutatni. Az erkölcs zavarja a párt vagy a pártvezér, vagy a faj - legyen az magyar faj vagy zsidó faj (ezek lényegében fajokban gondolkodnak) - iránti mindenek felett álló elsődlegességet, ezért a beteg elméjében a civilizációs minimumoknak nincs többé helye.

Az elmúlt 1-2 évben feltétlenül kiderült, hogy a legtöbb ilyen mentálisan súlyos sérült, rendkívül társadalom- és civilizációellenes pszichés zavarokkal küzdő potenciális tömeggyilkos Orbán Viktor és a Fidesz szavazótáborából került ki.

De összességében is figyelemre méltó, hogy a súlyosan szociopata rajongó nem csak önmagát, hanem rajongása tárgyát is minősíti... Hiszen amit imád - párt, pártvezér, elnök, szerencsejáték, sport- vagy életstílus, idológia (kivéve ha pl. valamely nép imádatáról van szó) - , azt általában azért imádja, mert olyan, mint ő...


A FIDESZESEK MINDEN PÁRTISTÁK KÖZT A LEGUTOLSÓK

A fideszeseket és az orbánistákat külön is érdemes megemlíteni pl. annak vonatkozásában, hogy Orbán Viktor rajongói között horrorisztikusan elterjedt a hajléktalanok gyűlölete - kifejezetten fasiszta minőségben, tehát hogy a hajléktalanokat jellemzően valamiféle alsóbbrendű fajként kezelik, akik megérdemlik a sorsukat és a társadalom közutálatára érdemesek -, és rendkívül erőteljesen mutatkozik meg - szintén fasiszta, tehát fajelméleti módon -, hogy mindazok, akik Orbán Viktor valamely vagy bármely intézkedésével nem értenek egyet, azok gyűlölni, mocskolni és minden rágalommal és hazugsággal beszórni való szentségtörők, akiknek minimálisan a politikai úton történő köztörvényes szervezésre, tehát bűnszervezetben elkövetett bebörtönzését hirdetik vagy követelik. Azaz aki nem orbánista, az ellen az államnak szervezetten fellépve kell hazudni, lejáratni és bűnszervezetben hamis vádas, koncepciós pereket szervezve eltüntetni a társadalomból, lehetőleg végleg. Azt is tömegesen hirdetik, hogy aki nem azonosul az orbánizmussal, annak a gondolatait is be kell tiltani, el kell törölni, és nem ritka, hogy megvallásuk szerint az ilyeneket meg kell gyilkolni. Tehát a fideszesek mutatkoznak jelen korunk legbetegebb és Magyarországra, valamint a civilizált nyugati világra a legellenségesebb és legszociopatább rétegnek.

Az orbánisták jellemzően nem csak átvitt értelemben rasszisták, de ténylegesen is. Mivel nem tudnak pl. arról, hogy Orbán Viktor a Likud-vezér izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu homoszexuális tanácsadója, Arthur J. Finkelstein izraeli kampányprogramja mentén lett kétharmados miniszterelnök, és ugyanez a háttér adta a tippeket, a tanácsokat és vezényelt a magyar lakosság elleni, a Rákosi-rendszer óta nem látottan romboló és szociopata pogromokért és azok törvénybe iktatásáért, ezért a fideszesek jelentős része kifejezetten zsidógyűlölő is. És hogy a skizofréniájuk még markánsabban legyen tetten érhető: miközben a cigány miniszterelnökért, Orbán Viktorért rajonganak, aközben jellemzően a cigányokat gyűlölik, és őket - mivel Orbán Viktortól ezt látják - kilakoltatni, kifosztani, utcára dobni való szemétnek és ganéjnak látják, a cigányságot pedig ártalmas fajnak nevezik meg, akik - Orbán Viktor parlamenti és párton kívüli ellenzékével egyetemben - inkább takarodnának el az országból, és ne maradna más, csak Orbán Viktor és hívei. A fideszesek tehát ma már rendkívül súlyos fokban deformálódott, torzult elméjű beteg emberek; nyilván azért is, mivel Orbán Viktor nap nap után született, ezrével halmozódó őrült és defektes törvényei, gyűlöletpogromjai és gátlástalanul össze-vissza hazudozó jelleme nem követhető másként, annak nem lehet másként megfelelni és azzal szinkronba kerülni, csak ha a Fidesz-hívő is hasonlóan destruktív és társadalomgyilkos őrültté válik.


KORÁBBAN A JOBBIK VOLT A SEREGHAJTÓ

Jó pár évvel ezelőtt is figyeltük és gyűjtöttük az adatokat, az oldalakat és a tapasztalatokat a fanatikusok pszichés zavarairól. Akkoriban a Jobbik Magyarországért Mozgalom szavazói között volt fellelhető a legtöbb beteg ember. Amikor ezen jobbikos fanatikusok olyan információt kaptak - akár igazat, akár hamisat -, hogy ezt vagy azt a korrupciós ügyet, magyarok elleni népirtást stb. pártolja a Jobbik, akkor ezen önmagukat abszolút nemzeti elkötelezettségűként hirdető vagy számon tartó szavazók - összes korábbi állásfoglalásukat felrúgva - azonnal sarkon fordultak és elkezdtek lobbizni az ellenkező irányban. Semmi jelentősége nem volt annak, hogy az a magyar népnek, a magyar nemzetnek, az ártatlan magyar lakosságnak milyen károkat okoz és hogy amiért lobbiznak, az tényleg a Jobbik propagandáját követte vagy csak azt hitték, hogy a Jobbik hirdeti. Nem volt olyan népirtás, amit tesztjeink során a fanatikus jobbikosok - köztük a nagy nyilvánosság előtt élő és tevékenykedő fanatikusok - ne pártoltak volna csak azért, mert azt hitték, a Jobbik is ezt teszi. Ilyen őrületre képes, ha valaki pártfanatikus, azaz a faji fasizmus megtestesítője.

A Jobbik szócsöve, a Novák Előd jobbikos képviselőtől elválaszthatatlan kuruc.info az iménti bekezdésben jellemzett időszakban nem csak a Jobbik nevű párt szócsöve és legfőbb sajtója, de a Jobbik szavazóinak is a legfőbb nemzeti bálvány volt. (Tehát nem Novák Előd, hanem a kuruc.info.) És mivel abban az időszakban a kuruc.info bármi olyannal - pl. korrupció, a Kádár-rendszerből átmentett pszichiátriai, Emberiség-ellenes ügynökbűnözők stb. - találkozott, amit a Jobbik bármiért védelmébe vett és buzdított ezen ország-kifosztó korrupciós bűntettek vagy ártatlan lakosság elleni további mészárlásokhoz, olyankor - érvek híján - állandóan a vigyoridiotizmus patológiai módszerével próbált "érvelni". Ezért ez időszakban - és mivel a kuruc.info a magyar történelem talán legtrágárabb szennylapja hírhedtségét is magáénak tudhatja - a jobbikos szavazók elárasztották az Internetet a vigyoridióta jeleket halmozó, rendkívül primitív szociopata kommentekkel és olyan trágársággal, amiket mi, akik ezen értelmi és erkölcsi mélyfertőben sosem voltunk képesek megmártózni, sokan hozzá is tanultuk ezeket ahhoz a fogalomhoz, mit jelent "magyar"-nak vagy "korlátlanul magyar"-nak lenni. Minthogy ezen minden minőségen aluliságot a Jobbik Magyarországért Mozgalom, Gaudi-Nagy Tamásig a legfőbb magyar nemzeti sajtóként hirdette. El is tussoltak közösen mindent, amit ügynökügyben, titkosszolgálati módszerekben és eszközökben stb. lehetséges volt.


A SZERENCSEJÁTÉK, A FOCI, AZ ANTISZOCIÁLIS HUMOR ÉS AZ ONLINE JÁTÉKOK RAJONGÓI SÚLYOS SZOCIOPATÁK

A társadalom hasonlóan rendkívül buta, primitív és destruktív, a társadalommal ellenséges, halmozottan beteg réteg demonstrálja magát azon rétegekben, akik youtube-csatornáin kimagaslóan jelen van a szerencsejáték, a sportfogadás, a roulette, vagy a sport, kiemelkedően a foci, messze elmaradva a BMX, a kerékpározás vagy más sportok videói, a humoros vagy beteg emberek részéről humorosnak tartott videók ömlesztett lájkolása, valamint az online játékokban elmerült pszichopaták egy része. A szerencsejáték és a foci, valamint valamely sport - főleg a bunkókról elhíresült foci - rajongói ugyanolyan értelmi és erkölcsi szinten mozognak, mint azok, akiknek youtube-oldalait és kommentárjait a humor, a vicces videók töltik ki. A szerencsejáték, a sport és a humor preferálása kimutatottan egyenlő értékű szociopatákat és a társadalmi és civilizációs értékekkel, valamint az emberéletekkel radikálisan ellenséges, súlyosan skizoid pszichopatákat deklarál. Ezen hazárdjáték- vagy sportkedvelő szerencsétlenek youtube-os mozgásaiban gyakran halmozottan tetten érhető a rendkívüli butaság, a tudásra és az emberi jogok tiszteletére való szélsőséges igénytelenség, az adott tárgyukra (pl. a foci, a BMX, a humor vagy a szerencsejáték) beszűkült érdeklődés.

Összességében itt is kimutatható, hogy a hajléktalanokat utáló, a rasszista, a pártfanatikus, a sportrajongó, a személyi kultuszok áldozatai, a youtube Mónika show-kon és hasonlókon élő, újra szerkesztett, gúnyolódó videók rajongói (amiket az ezeken élősködő antiszociális beteg emberek viccesnek és humorosnak élnek meg), a cigányozós, részeges stb. gúnyvideók rendszeres lájkolói, a primitív humorvideókon tenyésző szociopaták, a lakosság érdekeivel ellenséges, tömeggyilkos és népirtó hajlamú pszichopaták általában súlyos fokban tájékozatlanabbak és lényegesen butábbak, és úgy artikulálják beteg gondolataikat. A tudományos és gazdasági, emberjogi stb. statisztikai tényeket gyűlölik, a tudást és a jóindulatot ellenségként tartják számon, és ragaszkodnak a butaságukhoz, a tájékozatlanságukhoz és ahhoz, hogy a társadalom legprimitívebb és legszociopatább szörnyszülöttjei és torzói legyenek. Az is tetten ért, hogy az a szó reális értelmében vett bűnöző életmód, amit az Interneten élnek, gyakran az első figyelmeztetésre tudatosul bennük, azaz tudják, hogy köztörvényes bűnözők.


A ZENERAJONGÓK KÖZT KIMONDOTTAN A KEMÉNY ROCK HÍVEI KÖZT A LEGTÖBB SÚLYOS BETEG

Az irracionalitás, a szociopátia, az intoleráns, gyűlölködő magatartászavarok és pszichés rendellenességek nem kímélik a pop- és a kemény rock rajongóinak egy részét sem. Itt is érdekes manifesztum, hogy kifejezetten azok a pop- és rockrajongók mutatnak súlyos szellemi és erkölcsi leépülést, akik valamely pop- vagy rockbanda kifejezett rajongói. Ez megint arra utal, mint a pártoknál: azaz ha az egyén valamely párthoz, pártvezetőhöz vagy együtteshez, netán a zenei világ valamely irányzatához túlzottan ragaszkodik, az az élet többi területén is ösztönkötött; mégpedig gyakran kifejezetten ösztönállati, destruktív pszichopata és deviáns, rosszindulatú és primitív szociopata lesz. Tehát valamely tárgyhoz vagy személyhez való rajongás kimutatottan halmozott kockázati tényező arra, hogy az egyén más terülteken is érzelmi és az alsórendű ösztönöknek megfelelő döntéseket hozzon, szemben a racionalitással, az intellektuális mérlegelés és a józanság felsőbbrendű késztetéseivel. Ha pedig további statisztikákat nézünk, akkor az derül ki, hogy a rockzene rajongói között - legyen az régi rock vagy mai heavy metal stb. - annak ellenére számottevően több a destruktív, deviáns, a társadalommal és az emberi jogokkal ellenséges, mocskolódó, intoleráns és gyűlölködő pszichopata, hogy rockzenét lényegesen kevesebben hallgatnak, mint popzenét.


AHOL TÚL SOK A PUTYIN, OTT GYAKRAN TÚL SOK A GYŰLÖLET IS

Az emberéletekre és bármilyen kategóriát veszünk, a tények gyűlöletére kiemelkedőn tetten értek az orosz-ukrán konfliktusban azok, akik Oroszország és Putyin iránt permanens rajongást mutatnak. Akiknek youtube-csatornáit elárasztják Putyin és az orosz-ukrán háború Oroszország felől interpretálásának videói, azok a személyek - ahogyan a fent részletezett személyi kultuszok és pártok, valamint primitív érdeklődések áldozatainál megállapítottuk - mindenféle más téren is radikálisan egyoldalú, fasiszta megközelítést tanúsítanak. Azaz Putyin rajongóinak zöme fasiszta szinten, tehát ösztönből, gyűlöletből, mint fajt utálja azokat, akik nem az ő magyarországi pártjára (a Fideszre vagy a Jobbikra) szavaznak, vagy akik nem éltetik Hitlert, vagy akik bármiről nem ugyanazt a véleményt fogalmazzák meg, mint amit ők. A Putyin-rajongók és az Oroszország-rajongók körében tehát kimagasló a mindenféle területre szélsőségesen elfogult, elvakult, fasiszta mentalitás és a rendkívül súlyos, gyűlölködő, szélsőségesen érzelmi befolyás alatt álló, ösztönállati intolerancia.
 
 

Csillag Ösvény Jósda