2019. 05. 24., Péntek
Eliza,Eszter névnapja

Tállaihoz ill. NAV-jához bekötött embercsempész cigánybűnözők fenyegették meg Molnár F. Árpádot

Tállaihoz ill. NAV-jához bekötött embercsempész cigánybűnözők fenyegették meg Molnár F. Árpádot
2017-01-06
A Szerbia-menti embercsempész-autótolvaj-adócsaló-drogkereskedő cigánymaffia fenyegette meg Molnár F. Árpádot, amiért a bűnöző érdekkörükbe tartozó tállai andrás orbánista NAV-elnök és adóhatósági maffiája, valamint védett bűnözői ellen hirdetett bűnüldözést. Az orbán-tállaista nemzetközi szervezett bűnözés azzal is fenyegetőzik, hogy a lakosság pénzéből orbán viktor NAV-maffia elnöke, tállai andrás kedvéért felhizlalt futballcsapat-maffia, a mezőkövesdi futballbűnözés is tettlegesen fogja megtámadni. A mezőkövesdi futballmaffia és a futballbanda bűnözőinek összes adócsalási ügyeit a maffia tulajdonosa, tállai andrás védi. A mezőkövesdi futballbanda bűnözői  A NAV hivatali bűnözőit pénzelő és tállai andráshoz bekötött nemzetközi maffia olyan hülye, mint a Hadházy Ákos (LMP) feljelentését most eltussolt rendőri és ügyészi bűnözők.

Ez utóbbi mondatot pedig azért kellett képernyőre vetni, mert a világ feltehetően leghírhedtebb cigánybűnözője, orbán viktor - sok-sok száz elnyomó törvény mellett - olyan törvényt hozott a lakosság megfélemlítésére és elnyomására, hogy aki lehülyéz egy rendőrt, az ellen a magyar államnak hivatalból kell büntető eljárást indítani. Tehát: a Hadházy feljelentését eltussolt rendőrök olyan hülyék, mint a segg. Rendőrök: hülyék vagytok, mint a segg! Hülyék, mint orbán segge! Horgosi rendőrök: ti mindannyian olyan hülyék, debilek, imbecilek, retardáltak és férgek vagytok, mint orbán viktor segge. Ti orbán-tállaista rendőrbűnöző rendőrférgek.

A cikket több tucat magyarországi rendőrkapitányságnak is elküldjük.

Cikk: Sz. L. és
Molnár F. Árpád
 
A Föld bolygó valószínűleg leghírhedtebb cigánybűnözője, a külföldön skizofréniaellenes szerekkel kezelt orbán viktor és keresztapa adóhatósági elnöke, tállai andrás maffiabüdössége újabb büdösségi halmazatokkal bővelkedett.

Ez a filmünk vágta ki a biztosítékot annál a tömegében cigányokból álló szervezett bűnöző bandánál, amely a szerb határnál rendőri védelem alatt álló embercsempész, autótolvaj, drogcsempész és betörő bűnöző banda. A maffia nyúlványai nem csak nemzetközileg hírhedt bűnöző "üzletemberek", de a szegedi és horgosi rendőrmaffia tagjainak jelentős vagyongyarapodása által is tetten érhetők, ugyanis az orbánista-tállaista adócsaló nemzetközi bűnöző bűnbanda - ki-ki érdekeltségei szerint - egyrészt a szegedi és horgosi rendőrbűnözőket pénzeli, másrészt tállai andrás orbáni NAV-elnök pénzért mindent eltussoló és eltüntető NAV-os közpénzes büdös férgeit is. A filmünk hatására - amelyben a Hírháttér és a HírAréna főszerkesztője, Molnár F. Árpád szól - több féreg is előmászott a szegedi-horgosi-szabadkai szerb-magyar állami pöcegödörből, hogy fenyegetőzve röfögjön az orbán-tállai adóhatósági maffia és általuk lefizetett bűnözőinek védelmében. A pintérpatkányi magyar és szerb állami rendőrmaffia által védett fenyegetőző közveszélyes moslék bűnözőknek eddig mindegyike cigány, akárcsak Magyarország miniszterelnöke, ami a világ valószínűleg leghírhedtebb cigénybűnözőjeként gyakorlatilag az összes cigánymaffia bűntettet olyan szorgalommal biztosítja, hogy nemzetközi embercsempészekről gyakorlatilag kizárólag tőlünk, és maximum még néhány további független (orbán ráheli vérszívó féregparazita léttel nem fertőzött) portáltól hallhat. A magyar állam ugyanis orbán-pintér-tállai szervezett bűnözői keretek között biztosítja a szerbiai állami kormánymaffiával közösen, hogy az embercsempész bandákról, módszereikről és konkrét elkövetőikről szó se essen.

Az eseten keresztül igen jól látható, hogy elég a világhírhedt orbáni maffia-szeméttelep egyetlen pontját megkaparni, máris kiterjedt nemzetközi maffiahálózatok borulnak NAV-elnököstől, magyarországi és külföldi rendőrmaffiától kezdve az iszlamistákat és terroristákat embercsempésző bűnözőkig, valamint többszörös gyilkosokig bezárólag. Az orbán ráheli, a Corvinus egyetem maffiavédő rektora, Lánczi András által a totális maffia-bűnözést csupán politikai elképzelés végrehajtásának nevező világhírhedt orbáni vérszívó parazita tetű bűnözés minden lánczista és bencsik andrási, bayer zsoltos ideológiai pontján a legbüdösebb, legrothadóbb feudalista és imperialista lakosság elleni fasizmus. Elég egy kaparás ezen a bencsiki, tállai szarrakáson, és máris ömlik az orbáni és ráhelista ganéj, moslék, ürülék és élősködő parazitizmus, mindenféle területről és minden mennyiségben.

Mindez csak megerősíti azt, hogy a genetikailag született bűnöző féktelen orbáni parazitizmustól kizárólag az elkövetők - pl. orbán viktor és családja, tállai andrás és köztörvényes élősködő parazita népirtó családja, valamint a magyar nép tönkre tételében és rekorder külföldre kergetésében részt vett, a nép által eltartatott eltartott orbánbűnözői tömegek - forradalom vagy azt követő törvényekkel végrehajtott kivégzésével lehet megszabadulni. Amíg nincs végre rendrakás, addig nem is lesz rend. Valódi fordulatok a legtöbb esetben nem következnek be a rendszer kiszolgálói és vérszívó parazitái elleni sorozatos vagy tömeges halálbüntetések nélkül. És Magyarországnak az állami szféra parazitái és lakájai elleni tömeges-tömeges halálbüntetésekre és tömeges-tömeges kivégzésekre van szüksége. Ha ez nincs, akkor ne csodálkozzon senki azon, hogy egy világrekordszinten cigánybűnöző putrista módon lakta le és bűnözte szét az országot, hogy szinte minden tekintetben Magyarország lett már a legutolsó.

Orbán és tállai bűnözői minket keressenek, ha személyesen akarnak találkozni vagy ölni kívánnak. Molnár F. Árpád bármelyik orbáni-tállai-pintéri féregpatkánnyal kész találkozni, hogy kiderüljön, ki marad életben.

Most az egyik szerb határ-menti orbán-tállaista nemzetközi cigánybűnöző Molnár F. Árpád elleni fenyegetésére adott választ idézzük, amit Hírháttér Multimédia dedikált:


"HÁBORÚ ORBÁNCIGÁNY HORGOSI EMBERCSEMPÉSZ FÉREGMAFFIÁJA ELLEN, A LEFIZETETT SZEGEDI ÉS HORGOSI, VALAMINT SZABADKAI RENDŐRMAFFIÁT IS BELEÉRTVE!

Fogd be a pofád, ismerünk titeket, te tállaista cigánybűnöző faszkalap. Te a horgosi nemzetközi embercsempész cigánymaffiához tartozol. A helyi rendőröket mindig lefizettétek, azért megy a nemzetközi embercsempészet mind a mai napig. Mert rendszeresen tömitek a magyarországi rendőrmaffiát a szegényektől elvett és elrabolt pénzekkel. Nemzetközi kábítószer-kereskedelemmel, autólopásokkal és illegális autókereskedelemmel is foglalkoztok; ezt is az orbán-pintéri rendőrmaffia védi, pénzért. Bandátok üzleti kapcsolatai Szerbiától a tállai-bandáig nyúlnak. Bűnöző üzletember maffiatársaitok tállai andrás mi pénzünkön eltartott adóhatósági parazita bűnözőinek fizetnek, ezért a NAV mindenféle adómaffia-bűntettet eltussol nektek. Tállai patkányféreg mezőkövesdi futballcsapatáról röfögsz, te pénzünkből eltartott cigány származású partazita, vérszívó ürülékdisznó, amely futballcsapatot orbán patkány viktor görény azért építette fel a mi pénzünkből, mert tállai andrás olyan neki, mint keresztapának a könyvelője, azaz egy utolsó parazita moslék görény! Tállai patkány andrás görény a futballmaffia védett bűnözőinek - többekkel a ti nemzetközi embercsempész, autómaffia és drogmaffia söpredék bandád egyes tagjai is köztörvényes maffiakapcsolatban állnak - adóbűntettei eltussolásáról, lenyeléséről, eltüntetéséről tállai-görény patkány-andrás személyesen intézkedett, mert ti mind bűnözők vagytok, és parazitáskodtok, élősködtök, vérszívóskodtok a magyar népen, te orbáni cigánybűnöző patkánygörény. Szóljatok a szerb rendőrmaffiának, hogy nyalják fényesre a seggünket, különben a médiában hozzuk nyilvánosságra a bűntetteiket, amiket a magyarokkal közösen elkövetnek. Fogd be a pofád cigánybűnöző féreg és húzz a szerbiai maffiához, különben a nemzetközi bűnüldöző szervek asztalán végzik, felboncolva! Bane Jovanovic pedig egy féreg tömeggyilkos volt, a vele való rendőrmaffia-üzleteléseitek pedig azt bizonyítják, hogy a rendőreitek olyan közveszélyes mocskos szociopata orbáni állatok, hogy ha bárki csak meghallja, hogy egy határmenti rendőrféreg hülye patkány görény szólította meg, jól felfogott érdekében először kell azt torkon szúrnia, aztán vizsgálnia, hogy vajon megölt volna, ha nem én ölöm meg először. Úgyhogy baszd szájba a magyar és szerb rendőrmaffiát is, te orbáni tállaista adócsaló maffia-seggfej."
 
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda