2020. 07. 15., Szerda
Henrik,Roland névnapja

Tábornokot és ezredest a korrupcióról kérdezett Molnár F. Árpád, az amerikai hadsereg féktelen korrupciós ámokfutása kapcsán!

Tábornokot és ezredest a korrupcióról kérdezett Molnár F. Árpád, az amerikai hadsereg féktelen korrupciós ámokfutása kapcsán!
2019-05-17

Hány százmilliárd dollárt lopnak Donald Trump és társai, és mennyit fognak ellopni Orbán Viktorral közösen?

Dr. Szenes Zoltán tábornok és egyetemi oktató, valamint Szőnyegi János ezredes a magyar honvédség transzformációjáról, azaz változásáról, modernizációjáról tartottak egymástól független előadást Budapesten, a Stefánia úton. A gyűlésre zömében - médiánkon kívül - aktív és nyugállományú katonai vezetők mentek el. A találkozóra egy hónapja került sor, de az anyagot azért nem publikáltuk, mert az emberi jogok védelmének és bármiféle korrupciós ügynek a puszta szóba hozását is gőzerővel üldöző és betiltó Egyesült Államok - láss csodát - az előadást követően mindenfelé blokkolni igyekezett minket, és míg a médiáink facebookos oldalait már előtte és minden figyelmeztetés nélkül megsemmisítették, addig a HírAréna főszerkesztőjét is gyorsan betiltották kerek egy hónapra.

Bevezetés:

Ami a Facebookot illeti, az emberi jogok védelme és a valóság, valamint a politikai és a mögöttük álló nemzetközi oligarchia (nagytőkések) országokat és kontinenseket átívelő köztörvényes bűnöző maffializmusának védelme mögött (a Facebook vonatkozásában) többféle, egymással nagy egyetértésben működő bűnbanda áll. A magyar kormányzati, ellenzéki és független médiumok és civilek millióinak facebookos betiltása mögött pl. nem csak az Orbán Viktor által közpénzen beállított, Rogán Antal által vezényelt betiltó fideszes maffiahálózat áll, hanem akivel Orbán a napokban találkozott, és aki sok egyéb mellett a fegyverkezési és fegyverkereskedelmi korrupcióban olyan szélsőséges, Donald Trump, valamint a Trump-pal részben ellenzéki, és Mark Zuckerberggel üzleti kapcsolatban álló, az RTL Klubot és az RTL Csoportot (RTL Group) tulajdonló német Bertelsmann SE & Co. KGaA. A Bertelsmann az egyike, ami szorosan felelős - a saját anyagi és hatalmi haszna biztosítása érdekében randalírozva - a magyar lakosság, a bal-, jobboldali és független médiumok, az írók, művészek, jogászok, nemzeti hősök, civil szervezetek stb. berlini központból való betiltásáért. Ezen, a magyar nemzetbiztonság alapvető követelményeivel összeegyeztethetetlen idegen maffianyúlványoknak nem Orbánnal vagy másokkal van baja, hanem általában üldözik és cenzúrázzák a világon mindenütt az emberi jogok védelmét, a nekik nem tetsző véleményeket, az amerikai, német, magyar és más korrupciós ügyek és világot átívelő bűntettek leleplezését, az USA által titkosszolgálati dokumentumok útján napfényre került elévülhetetlen emberiség elleni bűntetteket stb. Tehát védelmezik mindazt, ami a demokrácia, a szólásszabadság, a véleményszabadság, a lelkiismereti és vallásszabadság stb. ellensége. Céljuk pedig a még nagyobb monetáris és politikai hatalom megszerzése és mindinkább történő bebetonozása.

Ennek megfékezése érdekében az Alkotmányvédelmi Hivatal tábornokának, Kiss Zoltánnak pl. tegnap írt levelet Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, és kérte - nemzetbiztonsági és egyéb megkerülhetetlen okokra hivatkozva - a Facebook teljes magyarországi betiltásának és a magyar nemzettel ellenséges külföldi nagytőkés maffiáknak a Magyarországról történő kiszorítását. Tegnapi élő műsorunkban pedig Molnár F. Árpád kifejezetten nyomatékosította, hogy a Bertelsmann és a Facebook magyarok milliói ellen folytatott, és nemzetbiztonsági szempontból is tarthatatlan üldözése miatt el kell lehetetleníteni az RTL Klub és társai magyarországi működését, és egész pereputtyukkal együtt ki kell őket rúgni az országból! Egyszer és mindenkorra!

 

Tárgyalás:

Dr. Szenes Zoltán tábornok és egyetemi oktató, valamint Szőnyegi János ezredes egymástól független előadása után a megjelentek tehettek fel kérdéseket. A Honvéd Kulturális Központban tartott előadáson Molnár F. Árpád és egy munkatársa is jelen volt. Molnár F. Árpád elmondta:

- A transzformációt meghatározóan érintheti, ezért is kérdezem; az Egyesült Államokban volt olyan eset, hogy két nő egy kisvállalkozást működtetett és véletlenül rosszul számláztak a hadseregnek. És ezt ők utólag észrevették, de a hadsereg erre nem reagált, ezért életvitelszerűvé tették a dolgot és a végén már pár tíz dolláros cuccokért 900 ezer dollárnál többet kiszámláztak. Úgy buktak le, hogy véletlenül az egyik tételt, két külön számlán különböző összegekkel jelölték meg, és így kibukott egy kis emberkénél, aki azt ellenőrizte, hogy a vállalkozók által kiállított két számlán, ugyanarra a tételre véletlenül különböző összeg van feltüntetve. Nyilvánvalóan nem véletlenek ezek a hézagok, nyilvánvaló, hogy az a célja, hogy 10 milliárd dollárokat lazán ki lehessen lopni a rendszerből, ezért kérdezem, hogy Magyarországon ennek kapcsán mi a helyzet? Ugye van Mészáros Lőrinc, tehát az nem merülhet fel nagyon kérdésként, hogy milyen helyzet van, illetve a polgári titkosszolgálatoknál és különböző titkosszolgálati szerveknél van az, hogy vezetők, pár év alatt milliárdosokká válnak. Kérdezem, hogy a katonai titkosszolgálatoknál mi a helyzet. Molnár F. Árpád vagyok.

Dr. Szenes Zoltán tábornok, egyetemi oktató válaszolt először. Tapasztalataink, hogy a magyar egyetemi oktatók többsége sokkal magasabb minőségű, mint a politikusok és a politizáló, valamint nem politizáló lakosság. Továbbá ami pl. a budapesti bölcsészkart illeti, mi még nem is találkoztunk fideszes oktatóval, hanem kizárólag ellenzékivel. Dr. Szenes Zoltán tábornok fideszes vagy nem fideszes volta nem merült fel, de válasza megfelelt annak minőségnek, amit az ő helyzetében egy egyetemi oktatótól elvár az ember. Azaz nem fideszes bűnözőként reagált. Válaszában egyebek mellett közölte:

- Az Egyesült Államokban tényleg így van, rendkívül bürokratikus, és hatalmas..., Trump most levitte 80 ezerre a beszerzéssel foglalkozó apparátus létszámát olyan 110 ezerről; de ez mindig változik, ugye nálunk elkezdődik a csökkentés, és - most nem mondok példákat - mire a ciklusnak vége van, addigra visszatér a régi létszám. Amíg központi étkeztetés volt, addig az étkezési létszám mindig több volt, mint amit hivatalosan kommunikáltak. De visszatérve a korrupcióra: amíg fegyveripar van, addig van korrupció, de Magyarország, a Transparency International szerint a mostani beszerzésekig nagyon szépen, a világosabb középmezőnyben volt. Tehát magyarul a korrupció nem volt olyan magas, sokkal jobb volt például, mint a nyugati országokban. Hát nyilván változhat. Ugye említette a leggazdagabb embert. Ugye, ezt tudjuk, hogy az összes nagy építészeti vállalkozónak van hadiipari cége, amelyek átmentek a NATO úgynevezett minősítési eljáráson, tehát nyilvánvalóan látszik, hogy ahol egyre több pénz kerül beszerzésre, ott megjelennek azok a vállalkozók, akik szeretnének ebből hasznot húzni. Ez mindig is így volt, most is így van. Politikailag, központilag az egyik magyarázat az, hogy ezt próbálják elkerülni, de a valóságban persze nem tudjuk, mert nem tudjuk. Hát az árakat sose közlik, tehát igazából nem tudjuk, hogy az mennyibe kerül és hogyan kerül, ezt legfeljebb informálisan lehet később megtudni. Tehát azt tudom mondani, hogy eddig a Magyarországon - és ez nemzetközi felmérés -, a hadiipari beszerzési korrupció az nemzetközi szinten is jó. Hogy aztán ez hogy fog változni az elkövetkező 5 évben, azt majd meg fogjuk látni.

Szőnyegi János ezredes válasza következett, akin egyértelműen látszik a pártállás. Fellépésekor nagyjából kettő másodpercen belül átüt, hogy nem egyetemi oktató, és az is, hogy nem csak katonás, de katonaként, az állam részéről könnyen fanatizálható. Az a típus sejthető, aki háborúban, a rezsimnek bármilyen parancsát végrehajtja. Válaszában úgy nyilatkozott:

- Én két gondolatot szeretnék hozzátenni. Az egyik az, hogy minden vezetőnek, osztályvezető és afölött, 5 évente köteles vagyonnyilatkozatot tenni, minden olyan vezető, aki bármilyen beszerzéshez, bármilyen pénzhez köze van, évente köteles vagyonnyilatkozatot tenni. Tehát ezért azt gondolom, ez valamiféle biztosíték. A másik, amin viszont érdemes elgondolkodni, nyilván a korrupció teljes mértékben kizárandó, viszont az emberek munkájának értékelését azt viszont figyelembe kéne venni. Hogyha van egy nagyon jó kollegám, aki bizonyos rendszerek fejlesztéséért felelős, egy ügyes tárgyaláson megspórol a nemzetnek 10 milliárd forintot, mert olyan tapasztalatai vannak, és olyan ügyesen tárgyal, azt gondolom, hogy ilyenkor azért lehet, hogy érdemes elgondolkozni, hogy azért ez az ember nagyon sokat spórolt nekünk.

Hogyan összegezzünk? Azt nem tudjuk, hogy a magyar hadsereg és titkosszolgálataik mennyi lopnak, csak azt tudjuk, hogy sokat, és ebből néhányan pokoli módon meggazdagodnak. Ők nem a munkájukból, hanem a kapcsolataik és az átláthatatlanná tett rendszer révén. A magyar honvédségről tehát nem eleget, de az Amerikai Egyesült Államok horrorisztikusan bűnöző, kleptokrata és bandita honvédelmi rendszeréről sokat tudunk. Az a rendszer az, az amerikai, amit szándékosan úgy alakítottak ki, hogy különböző egyszerű struktúrákon keresztül is a világ pénzét lehessen kilopni. Amikor tehát Orbán Viktor fegyverüzletet köt Donald Trumppal, a fegyverkereskedő amerikai elnökkel, akkor honvédelem terén is a világ legnagyobb összegeit szétlopó maffiarendszerével köt üzletet, amely maffiarezsim a magyar adófizetőkön is kolosszális összegeket fog bezsebelni. És ehhez kéri Orbán Viktor segítségét. Cserébe Orbán is annyit lophat a magyaroktól, amennyit akar, és megkapja mellé a tovább építendő diktatúráját is.

 

---

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha bárhol a bolygón rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Csillag Ösvény Jósda