2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Szörnyű pszichiátriai helyzet Magyarországon (Filmünk Hídvégi Klárával)

Szörnyű pszichiátriai helyzet Magyarországon (Filmünk Hídvégi Klárával)
2016-08-27
8 perces filmünk. A CCHR a világ legnevesebb olyan szervezete, amely a pszichiátriai visszaélések és bűnözés feltárására szakosodott. Hídvégi Klára a CCHR magyarországi ágának híres-neves kapcsolattartója. A film vele készült.
 
Cikk: Sz. L.

Ahogyan bűnügyi leleplező cikkei és filmjei hatására a filminterjú készítőjét, Molnár F. Árpádot is kitiltották az ország több pszichiátriájáról, hasonlóan Hídvégi Klárának is sokszor meggyűlt a baja az önkorlátozástól mentes pszichiátriai bűnözéssel. Nekik van a legnagyobb hírük a helyszíni pszichiátriai botrányok terén, ahol a törvényességet és az emberi jogokat semmibe vevő, önkényes pszichiáter bűnözők hiába próbálták sátáni tetteiket és köztörvényes bűncselekményeiket a pszichiátriák és elmegyógyintézetek zárt falai között tartani, segítséget kérő áldozataikkal együtt.

A hírükhöz képest a két pszichiátriai ágyú beszélgetése egész szelídre sikerült. Talán még a pszichiáterek is megússzák olyan frusztrációk nélkül, amiktől álmatlan éjszakáik lennének. A CCHR elnökével, Dobos Jánossal készített friss és kiváló interjúfilmünket pedig erre a feliratra kattintva láthatják.
 
 
Pszichiátriai visszaélések - Szörnyű a helyzet Magyarországon
(Hídvégi Klára CCHR-kapcsolattartó)

 
 
Nyilatkozik:
Hídvégi Klára

Interjú és Operatőr:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Executive producer:
Domján Tibor
Emma Paradigma

End Title Zeneszerző:
Molnár F. Árpád "ÉLI"

Első Zene és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder

Munkatárs:
Wallach Imre Zsolt
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda