2020. 01. 23., Csütörtök
Rajmund,Zelma névnapja

Szó szerint 100-szor hatékonyabb lesz a működés! (Molnár F. Árpádék tízen jogvédő szervezetet alapítottak)

Szó szerint 100-szor hatékonyabb lesz a működés! (Molnár F. Árpádék tízen jogvédő szervezetet alapítottak)
2019-08-29

Az egyesület a polgári és büntetőjogi problémáktól, az eladósodottakon és a hajléktalanokon át, a családi problémákig és a pszichiátriai üldözöttekig roppant széles réteget fog képviselni és segíteni, bevonva és szerződéseket kötve, ügyvédeken és magánnyomozókon át pszichológusokig és kárszakértőkig bárkit, akire szükség van.

Az alapítók tízen jöttek össze, ahol az összes pontban, a résztvevők 100 százaléka egyetértett! Az egyesület elnökévé - 100 százalékos többséggel - Molnár F. Árpádot választották.

A szervezet - mondta el Molnár F. Árpád -, mind a rendőrséget és más hivatalokat, mind az összes többi jogi és természetes személyt, céget stb. illetően szövetségesekben és ellenségekben fog gondolkodni, és megőrzi mindenki összes titkait. Bárkivel szövetségre vagy egységre lép, és bárki ellenségességét elfogadja. A frissen megválasztott elnök elmondta: Ahogyan eddig, úgy eztán méginkább, mindenki irányába, aki nem keresi az ellenségességet, kiváló diplomáciai érzékkel fogunk viszonyulni, de aki ártani akar nekünk, és nagyobb egy hangyánál, az ellen következetesen és szüntelen kitartással fogunk hadat viselni, az eddigi gyakorlathoz képest sokszoros erőbevetéssel és elszántsággal. Legyen szó belföldi vagy külföldi rosszindulatú vállalkozókról, cégekről, ügyvédi irodákról, autógyárakról vagy fegyverbeszállítókról, ellenséges titkosszolgálatokról vagy a világ bármely országa következetlen és felületesen ítélkező kormányairól.

Az érdek- és jogvédő szervezet hamarosan teljes kapacitással beindulhat.

Megnyugtatásul Molnár F. Árpád elmondta: Ahogyan eddig, eztán sem akarunk beletenyerelni vagy belegázolni senki ügyeibe. Eddig is széles körű információkról szereztünk tudomást, mégsem tettünk egyetlen lépést sem senki lebuktatására vagy törvényi eliminálására, aki nem támadott ránk. Viszont elvárjuk, hogy minden más szerveződés is tisztelettel és kellő barátságossággal viszonyuljon az irányunkba.

Az én személyem garantálja, hogy a hűség és a barátság nálunk örökké tart és soha nem ér véget - zárta beszédét Molnár F. Árpád.

Csillag Ösvény Jósda