2021. 10. 20., Szerda
Vendel névnapja

Széchenyi István fia Petőfi Sándor (Drábik János)

Széchenyi István fia Petőfi Sándor (Drábik János)
2014-04-16
- És az összes látnok, akik az utóbbi időben támadtak, mint például Petőfi, aki a fiam, akinek az anyját, mint annyi mást hagytam megdögleni - írta Gróf Széchenyi István.
 
Cikk: Emma Paradigma

A szabadságharc költőjéről, Petőfi Sándorról megtanultuk az általános iskolában - versein és múzsáján kívül - a családfáját is. Alig akad valaki, aki ne emlékezne Petőfi szüleinek nevére - a szerb hentesmester Petrovics Istvánra és a szlovák cselédlány Húz Máriára. Furcsállottam is annak idején az iskolapadban, hogy ilyen pedigrével hogy lett belőle magyar forradalmár költő, nemzeti hős, a magyar költészet egyik legismertebb és legkiemelkedőbb alakja.

Ezért nem meglepő az az állítás, hogy Petőfi Sándor, a legnagyobb magyar Széchenyi István törvénytelen fia. Ezt maga Széchenyi István állította az emlékirataiban. Ezekből az emlékiratokból írt könyvet kotorta elő most Drábik János és mutatta be 2014. március 15-ei előadásában. Spira György akadémikus 1960-ban írta le könyvében Széchenyi saját szavait a döblingi emlékirataiból: "és az összes látnok, akik az utóbbi időben támadtak, mint például Petőfi, aki a fiam, akinek az anyját, mint annyi mást hagytam megdögleni."

Valójában Petőfi mostohaapja Petrovics István is fattyúnak tartotta Petőfi Sándort.

Érdekes információ! Vajon miért övezi ezt olyan nagy hallgatás? Évekkel ezelőtt a kazánkirály Morvai Ferenc saját költségén vezetett expedícióban, a szibériai Barguzinban - azt mondták - megtalálták Petőfi hamvait, de különös módon összekuszálták a szálakat. Eltűnt a leletben talált hajtincs, sőt, a talált férficsontvázra ráfogták, hogy nem is férfi, hanem női csontokat találtak. Valahogy senki sem akart DNS vizsgálatot végeztetni az illetékes intézmények részéről, a Széchenyi István által alapított Magyar Tudományos Akadémia pedig nagyokat sumákolt a témában.

A legnagyobb magyar fia, aki ráadásul a legnagyobb magyar költő. Az alma nem esett messze a fájától. Ilyen egyszerű.

Bizonyára ezt eddig is tudták, akiknek hivatalból tudnia kellett. A nép meg foglalkozzon csak a hódas szerzők hagymázas teóriáival, meg nézegesse a közpénzmilliárdokért bérbevett, szépen csillogó Seuso-kincseket a parlamenti zarándoklatokon.

Dr. Drábik János nagyon érdekfeszítően fejtegeti a szabadkőművesek szerepét ebben a témában, érintve a történelmi háttéren kívül a napi politikai, ukrajnai eseményeket is.

23:08-nál: Petőfi Sándor Széchenyi István fia:
 

Csillag Ösvény Jósda