2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Sosem hittem a kelet-európai hitelekben - mondta dr. Monostory Attila

Sosem hittem a kelet-európai hitelekben - mondta dr. Monostory Attila
2014-02-15
- Sosem hittem a közép-, kelet-, dél-kelet-európai hitelekben, mert a pénzügyi kultúra nem összehasonlítható a nyugat-európai és nyugati pénzügyi kultúrával. - Ezt dr. Monostory Attila, a nemzetközi hírű, Magyarországon politikai üldözött jogász mondta azon a találkozón, amelyen a HírAréna és a Multimédia Hírháttér vezetői is részt vettek. A BAUMAG pénzintézeti maffiaügy áldozatainak egykori legfőbb - ott is nemzetközi hírnévre szert tett - ügyvédje azt is elmondta, hogy neki nincsen devizahitele.

Dr. Monostory Attila - aki a számos otthonvédelmi és devizahiteles civil szervezetet tömörítő, újonnan alakult Devizahiteles Karta megválasztott elnöke - azt is közölte:

- Amíg én vagyok az elnök [mármint a Devizahiteles Karta elnöke - a szerk.], addig még a látszatát is el kell kerülni annak, hogy a Kartához csatlakozók közül bárki azt feltételezze, hogy ez a védelem neki pénzébe kerül.

A Devizahiteles Karta az ország legnevesebb otthonvédő és devizahiteleseket védő civil szervezeteket is tömörítő szövetség, amely korlátlanul várja a polgári lakosság csatlakozását. A Kartához a http://www.kitoresabankokkarmaibol.com/ internetes címen lehet csatlakozni.
 
 
Molnár F. Árpád
 
Balog István, Monostory Attila és Kovács Adrienn Nikoletta egy korábbi, devizahitelesekért tartott konferencián, a budapesti Krisztina Hotelben.
(Felvétel: Molnár F. Árpád)

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda