2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

SOKK! Az emberölésért ártatlanul elítélt Tánczos Gábor és édesanyja telefonált a halálbüntetésről

SOKK! Az emberölésért ártatlanul elítélt Tánczos Gábor és édesanyja telefonált a halálbüntetésről
2015-05-01
Sokkolni fogom Önöket. De máshol kezdem: Ma este telefonon keresett meg a körmendi gyermekgyilkossággal ártatlanul elítélt, ma édesanyjával kicsiny otthonában élő Tánczos Gábor és édesanyja, miután Orbán Viktor - világszerte nagy port felverve - bedobta a halálbüntetés bevezetésének ötletét, ami a politikai mészárlások előtt eddig nem látott utakat és új dimenziókat nyit.

A Tánczos-ügyben kelt legutóbbi nagyobb jelentőségű ügy egyébként az volt, amikor a Magyar Grafológiai Társaság kb. évtizedeken át elnöke, Lépold Józsefné egy televíziós műsorban bejelentette, hogy az állam 50 évre titkosította a körmendi gyermekgyilkosság valódi elkövetőjének nevét, miközben Tánczos Gábor ártatlanul ült 10 évet azért az emberölésért, amit nem ő követett el. Ezért a bejelentéséért akkoriban Lépold Józsefné ellen széles körű állampolitikai üldözés indult, de bíróság végül nem volt hajlandó elítélni.
 
Lájkolhatja a Facebook-oldalunkat is:
https://www.facebook.com/hirarena

Cikk: Molnár F. Árpád
Executive producer: Domján Tibor
 

GYILKOSSÁG:

Lépold Józsefné - az ország egyes számú grafológusaként - egyébként Tánczos Gábor kézírásából már annak idején megállapította, hogy nem ő ölte meg a lányt, akinek meggyilkolásával megvádolták és végül 10 év szabadságvesztésre ítélték.

De egy rövid ideig én is grafológiából éltem. Amikor - anyagi háttér híján - autóstoppal Körmendre utaztam, Tánczos Gábor édesanyját, Gyöngyit is felkerestem. Elkértem tőle Tánczos Gábor egyik levelét, amit a börtönben írt. Tánczos Gábor ekkor még börtönben ült. A kézírására pillantva pillanatok alatt láttam: Tánczos Gábor nem ölt embert. Egy gyilkosnak nincs ilyen kézírása. A 12 éves lányt, Heffentrager Zsófiát ráadásul olyan brutális módon és módszeresen gyilkolták meg, ami ritka: bementek a lakásába, megütötték, a nyaki ütőerét szakszerűen, úgynevezett saktermetszéssel átvágták, a nyaki ütőérből méteresre spriccelő vért pedig felfogták valamibe és minden bizonnyal elvitték a helyszínről. A bizonyítékok szerint a vér sem a mosdóba, sem a vécébe nem került. Elvitték.

Mint amikor pl. egy profi vadász gyilkol, aki tudja, hol kell az állatok torkát profi módon átmetszeni, annak vérét profi, gyakorlott vadászként egy edénybe felfogni. Olyan valaki, aki tudja, hol van a nagy termetű emlősök ütőere, és hogyan spriccel méterekre a vér, amikor átvágják egy ember vagy egy állat torkát. Olyan valaki, aki nem irtózik a vértől, mert megszokta, mert az élete részét képezi a nagy termetű vadak edénybe irányított kivéreztetése.

Mit érdemel az a miniszterelnök, Orbán Viktor, aki tudta, ki a gyilkos, mégis egy olyan ártatlan, vidéki, a világ dolgaiban és a politikai bűnözésben járatlan 18 éves fiúra, Tánczos Gáborra fogta, aki még a vértől is irtózott! Mit érdemel a halálbüntetéssel acsarkodó és uszító gyilkos, Orbán Viktor, az Európai Unió egyetlen diktátora?!

Sokan kapnak most a fejükhöz: tényleg! És nem csak Orbán Viktor kapcsán, hanem annak vonatkozásában is, hogy a meggyilkolt kislány apja profi vadász volt, a lány családja vadászcsalád, sok-sok nagyvad brutális lemészárlásával, a vér perverz és aberrált szeretetével és rendszeres zabálásával, profi és rendszeres gyilkolási és vérfogó gyakorlattal és képességgel, kiterjedt rendőrségi és gazságügyi kapcsolatokkal. Ej-ej, milyen kicsi városka is ez a Körmend, ahol egyik fegyveres ismeri a másik fegyverest, és ahol a vadászok a város és a megye vezető rendőreivel járnak közös vérengzésekre. Ahol a gyilkossági helyszínt megváltoztatott és a bizonyítékokkal zsonglőrködött megyei rendőri vezetők oly szorgosak voltak a közös vadászatok közös vérengzéseiben, miközben napi rutinként intézték az ártatlanok elleni koncepciós pereket és börtönbüntetéseket, valamint egymás köztörvényes tisztára mosását a világon mindenből.

Igen. Ha akarjuk, egy következő kormány alkalmával foghatjuk a vadászt és el is ítélhetjük emberölésért. Az fix, hogy százszor több fogást találunk ellene, mint az ellen a Tánczos Gábor ellen, akit már előzetes letartóztatása idején porrá tört és vízben feloldott tudatmódosító mérgekkel kezeltek, és aki reggelente arra ébredt, hogy miközben forog vele az ágy, a karján tűszúrások nyomai láthatók. Nappal és időnként éjjel pedig az IMEI beépített embere térdelt a mellkasán, kínzással követelve, hogy önmagára terhelő tanúvallomást tegyen, miközben Tánczos Gábor tanúvallomásai a rendőrség napi politikai igényei szerint váltakoztak.

Ne öljük meg ezért például Orbán Viktort? Agyonlőhetjük, mint Ceausescut?

Orbán: Ki is súgott nekem? Vajh, mit gondolsz, meddig mehetsz el? Meddig fizessenek még neked az ártatlanok azért, mert te gonosz vagy? Nem gondolod, hogy mérhetetlenül sok mindennel tartozol? Orbán, te, aki titkos kapcsolatom volt, miután a bűnüldözésben a bács-kiskun megyei rendőrséggel és a Nemzetbiztonsági Hivatallal szakítottam, miközben eztáni titkosszolgálati státuszomnak még a nevét is államtitok övezi. Mivel tartozol te nekem, Orbán? Mi mindennel?
TÁNCZOS GÁBOR TELEFONÁLT:

Tánczos Gábor telefonon hívott fel ma este, miközben Budapest utcáit járva azon bosszankodtam, hogy Orbán Viktor, az Európai Unió 28 tagállamának demokratikus és emberjogi legutolsója vasárnapra bezáratta az üzleteket, miközben én most, megint egy átkozott hosszú "ünnep" előtt megint nem tudok sehol kenyeret sem venni, mert már 10 előtt minden be van zárva. Orbán bűnöző bandájának söpredék üzletláncolatában pedig akkor sem fogok kenyeret venni, ha beledöglök, mert annyi pénzt, amennyit Orbán bűnöző haverjai elkérnek a kenyérért, nem csak nem tudok kifizetni, de ha ki tudnám, sem tenném, mert nem vagyok hajlandó pénzelni Európa legocsmányabb és legundorítóbb, egyúttal leginkább vérszomjas kvázi vagy echte diktátorát.

Tánczos Gábor - édesanyja szavaival is a háttérben - azzal kezdte, hogy mióta pár nappal ezelőtt beszéltünk, olyan dolgok történtek, amik miatt fel kellett hívniuk. A halálbüntetés.

Tánczos Gábor megtapasztalta, milyen az, amikor politikai okokból egyik kormány adja a másiknak a kilincset egy ártatlan ember gyilkosságért való elítélésében. Tánczos mélyen hívő keresztény, aki minden alkalommal, amikor beszélünk, mindig a Bibliából idéz, mindig a Jézus Krisztus tanításait hangoztatja, és édesanyjával mindig nagyon ügyelnek arra, hogy még privátban is rendkívül diplomatikusak maradjanak, mélyen keresztényi stílusban szólva az őket kezdettől halálos ellenségként kezelt politikai közpénzes bűnözőkről és utolsó, halmozottan lebukott gazemberekről.

- A Bibliában - mondta nekem Tánczos Gábor -, a Rómaiakhoz írt levél 12. fejezetében, a 17-től a 21. versig tartó része ellentmond a halálbüntetés visszaállítására való törekvésnek. "Senkinek gonoszért gonosszal ne fizessetek" - idézte Tánczos Gábor a Bibliából, majd folytatta: - "A tisztességre gondotok legyen minden ember előtt. Ha lehetséges, amennyire rajtatok áll, minden emberrel békességesen éljetek. Magatokért bosszút ne álljatok szerelmeseim, hanem adjatok helyet ama haragnak; mert meg van írva: Enyém a bosszúállás, én megfizetek, ezt mondja az Úr. Azért ha éhezik a te ellenséged, adj ennie; ha szomjazik, adj innia; mert ha ezt műveled, eleven szenet gyűjtesz az ő fejére. Ne győzettess meg a gonosztól, hanem a gonoszt jóval győzd meg."

Tánczos Gábor - aki mindig nagyon szépen beszél és nagyon tisztelettudó - feltette a kérdést:

- A halálbüntetést aki felveti, olyan, aki kereszténynek mondja magát, nem mond ellent a Bibliának? A hegyi beszédben is az áll: "Miért nézed a szálkát, amely a te atyádfia szemében van, a gerendát pedig, amely a te szemedben van, nem veszed észre? Avagy mi módon mondhatod a te atyádfiának: Hadd vessem ki a szálkát a szemedből; míg a tiedben gerenda van? Képmutató, vesd ki előbb a gerendát a saját szemedből, és akkor gondolj arra, hogy kivessed a szálkát a te atyádfia szeméből!"

Tánczos Gábor emlékeztetett arra, hogy a KDNP elutasította a halálbüntetés bevezetését. Azt feleltem rá: igen, ez feltűnő is volt és semmiképpen sem szabad elfelejtenünk.

Tánczos Gábor elmondta:

- Azok közül, akiket halálra ítélnek, időnként hamarabb jutnak el, ha megtérnek Istenhez, akkor még ha valódi gyilkosok is, eljutnak az örök életre, semmint a kivégzőik, meg mindazok, akik arra szavaztak, hogy haljon meg. Onnan eredhet a "pálfordulás" kifejezés is, amikor a keresztényeket megkínzó és meggyilkoló Pálnak a damaszkuszi úton megjelent a Jézus Krisztus, megvakította Isten, és onnantól kezdve megvilágosodott, megtért Jézushoz. Pál apostollá lett és megkapta Istentől az örök életet. Ő az, akiről az Újszövetség fele íródott - mondta szépen Tánczos Gábor.

A Tánczos-család elmondta: ha 1998-ban létezik halálbüntetés, Tánczos Gábort is kivégezhették volna.

És akkor még nem ejtettünk szót azokról, akiket Magyarországon az elmúlt években és az elmúlt évtizedekben vádoltak meg és zártak be gyilkosság vádjával, valamint ítéltek el emberölés címén, és akikről aztán kiderült: ártatlanok voltak. A vérgőzös nép ezen politikai semmire kellő, a nép nyakán élősködő, söpredék, közpénzből multimilliomos politikus hóhérokat bízná meg, hogy mostantól törvényesítve gyilkolják tovább a polgári lakosságot. Európa leghírhedtebb bűnözője és egyetlen kvázi diktátora, kéz a kézben a világszerte félfasisztának és lakosság elleni potenciális népirtó tömeggyilkosnak tartott Jobbik Magyarországért Mozgalommal.

Oh, magyarság, te ázsiai, már eddig is világszerte egyre lenézettebb nép... Sátáni kilátások... Kérd és kaphatod, hogy miután Európa legdiktatórikusabb és legigénytelenebb országa lettél, tovább csússz lefelé és lefelé. Ahogyan Gróf Széchenyi István mondta: érdemed szerint, mert immáron nem csak megtűrted magad fölött a gonoszt, de miután Európa legutolsója és leghitványabbja lettél, más kontinensek legsötétebb bugyrainak sátáni dicsőségére törsz...TÁNCZOS GÁBOR ÉDESANYJA, GYÖNGYI NYILATKOZOTT:

Tánczos Gábort követően az édesanyja, Gyöngyi vette át a telefont. Közölte: eddig elvolt Orbán Viktor mellett, de - mint mondta - "most még nagyobbat csalódtam az egész apparátusban. Ezt felemlegetni és ezt felhasználni az emberek ellen..."

Tánczos Gábor édesanyja ugyancsak mindig nagyon finoman és udvariasan beszél azokról, akiket - ha a halálbüntetés bevezetésre kerül - objektíve a legelsőkként kell kivégezni. A kivégzéseket nyilvánvalóan nem késelő, piti alakokkal kell kezdeni, hanem az egész nemzetet nyomorba, sok ezer magyar embert öngyilkosságba kergető, a nemzetet megrontó és fosztogató, a mi pénzünkből havonta milliomossá váló, a halálbüntetést megszavazó parlamenti és önkormányzati politikusokkal. Nem a néppel, hanem a nép hóhéraival. Akik megszavazták a halálbüntetést...

- Most - folytatta Gyöngyi -, amikor világszerte a halál uralkodik, vírusok, földrengések, háborúk, koncepciós perek és kivégzések, amikor a gonosz próbál mindenen uralkodni, és akkor még rásegítenek. Visszaélnek vele. Én most kicsit föl vagyok háborodva. Gyilkosság mindig volt, mióta ember él a Földön, mindig volt öldöklés. A mi ügyünket is fölhasználták a politikában annak idején, és egyes politikusok akkor is beszéltek a halálbüntetésről. Eddig is haltak meg emberek, meg ezután is fognak, de miért most kell? Az alaptörvény, amit a kétharmados többség elfogadott, amit saját maguk elfogadtak, az is hangoztatja, hogy mindenkinek joga van az élethez. Azt, aki súlyos bűntettet elkövet, azt igenis meg kell büntetni. De hogy rögtön a halálát követelni, amikor be sem bizonyosodott... De ha a törvény szerint kötelező módon, a "minden kétséget kizáróan" bizonyított, még akkor is maradnak kétségek! Senkinek nincs joga! Legyen életfogytos, a cselekmény súlyától függően, de nem szabad egyből a halállal fenyegetőzni. És igenis kihasználja most az emberek nyomorúságát, a népszerűsége csökkenése miatt is... a mi ügyünkkel senki nem foglalkozik, de akkor felhasználták szavazatok szerzésére. És azt nem értem, hogy olyan hallgatás van!

Tánczos Gábor édesanyja, Tánczos Istvánné Gyöngyi elmondta:

- A büntetés csak addig büntetés, amíg végrehajtják. Valódi büntetés, ha több évtizedig be van zárva, és annál nagyobb büntetés nem kell szerintem. A halálbüntetés nem megoldás. És Isten előtt mindenkinek el kell számolni ezekkel a döntésekkel. Lassan a családunk kihal, és senki nem tesz semmit, a kislány gyilkosa még mindig szabadlábon van, és mindenki szemet huny.

Gyöngyi több ízben csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy a Jobbik megígérte, segít nekik, de azóta nyom nélkül felszívódtak. Mint azt ismételte: neki mindegy, hogy milyen politikai tőkét akartak kovácsolni maguknak az ő ügyükből, mert ha jót tesznek, nyerjenek belőle hasznot. De azóta, hogy megígérték, azóta eltűntek.

Csak jóval később jutott eszembe, mi lehetett közben Tánczosné Gyöngyi gondolataiban: hiszen a Jobbik is be akarja vezetni a halálbüntetést...

Képzeljük csak el, hogyan mészárolták volna le ártatlanul Tánczos Gábort, és hány további ártatlan ellen fognak törvényesség címén, a buta és barbár, primitív és önpusztító lakosság ostobaságát kihasználva, államilag szervezett gyilkosságokat elkövetni, akiket tudatosan és szándékosan vádolnak meg ártatlanul?

Ha bevezetik a halálbüntetést, megköveteljük (nem Tánczosék, hanem mi), hogy Magyarországot az egész világ szigetelje el, vesse vissza a technológiai és gazdasági középkorba, amíg ez az egyre butuló és egyre primitívebb barbár nép nem tanulja meg tisztelni saját és honfitársai életét. Amíg pedig nem tanul meg két lábon járni, addig rekessze ki és vesse a Kárpát-medence legaljára a világ, száműzve a civilizált felsőrendű népek társadalmából.NA MÉG EGY KIS SOKKTERÁPIA:

Tényleg: miért lett miniszter Hende Csaba? Miért kellett kárpótolni vagy miért kellett lefizetni? Hiszen sosem volt fideszes! Igazi kakukktojás, aki sehogyan sem illik Orbán Viktor beltenyész, kollégiumi szobatársaktól bűzlő, diktatórikus ázsiai pöcegödrébe. Kívülről jött és máig kívül is maradt! 1998-tól - miután Tánczos Gábort letartóztatták - hirtelen az MDF-es Dávid Ibolya igazságügyi miniszter államtitkára lett és az is maradt a kormányváltásig, 2002-ig. Igen, az első Orbán-kormány idején.

Kecskeméti lakásomban éltem, amikor Tánczos Krisztina, Tánczos Gábor nagynénje több hónapra beköltözött hozzám és hónapokig egy szobában éltünk. Ekkor már megalapítottam a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIÁT, amely sokáig Magyarország legüldözöttebb és legbetiltottabb médiája volt. Működése biztosítására szó szerint körbe kellett járatni a Föld bolygón, Orbán Viktor pedig - ez a hűtlen és szélsőségesen hazug, megbízhatatlan politikai szajha - úgy üldöztette, mint akinek az élete a tét. A Tánczos-család azt követően fedezett fel és került velem kapcsolatba, miután a tényfeltáró HÍRHÁTTÉR-t létrehoztam.

Tánczos Krisztina pedig - akivel hónapokig egy szobában éltem, majd Budapesten is közös lakásba költöztünk - korábban egy fedél alatt élt Hende Csabával, Orbán Viktor jelenlegi honvédelmi miniszterével.

Tánczos Krisztina gyakran ismételgette nekem, hogy amikor Tánczos Gábor börtönben ült, ő pedig együtt élt Hende Csabával, sokszor mondta Hendének: "Hát csinálj már valamit azért a szegény gyerekért! Tudod, hogy ártatlanul szenved! Te vagy az államtitkár! Csinálj már valamit!"

Hende Csaba pedig azt ismételgette: "Nem tehetem! Értsd meg, Krisztina, nem tehetek semmit! Meg van kötve a kezem! El van határozva, hogy rá kell varrni a gyilkosságot!"

Tényleg: miért lett miniszter Hende Csaba? Miért kellett kárpótolni vagy miért kellett lefizetni? Hiszen sosem volt fideszes! Igazi kakukktojás, aki sehogyan sem illik Orbán Viktor beltenyész, kollégiumi szobatársaktól bűzlő, diktatórikus ázsiai pöcegödrébe. Kívülről jött és máig kívül is maradt!


 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda