2019. 11. 14., Csütörtök
Aliz névnapja

Sok Interjúval, Tuaregék Tüntetése az Ellenzék Egységéért, Molnár F. Árpáddal!

Sok Interjúval, Tuaregék Tüntetése az Ellenzék Egységéért, Molnár F. Árpáddal!
2019-03-30

Szabó Gábor Tuareg és a Fiatalok a demokráciáért mozgalom 10 ezer aláírást gyűjtöttek össze pár hét alatt, hogy benyújtsák az ellenzéki pártoknak annak érdekében: tömörüljenek egységbe az európai parlamenti választásokra! A tüntetésen, most először tűntek fel közös emelvényen Tuareg Szabó Gábor és Molnár F. Árpád Éli.

Az Ellenzék Egységéért Tüntetés az Erzsébet híd pesti hídfőjénél, pártfüggetlen civilek felszólalásával. A nyitány után - amelyet többek közt Kun Róbert, a Fiatalok a demokráciáért elnöke mondott -, az emelvényen, egymás mellett, balról: László Olivér, Szabó Gábor "Tuareg", Molnár F. Árpád "Éli", Bartucz Miklós.

Az interjúkban megszólaltatásra kerültek: Szabó Gábor Tuareg, László Olivér, Fodor Brigitta Andrea (egyetemista, a HírAréna munkatársa), Szekeres Mária (Magyarország legaktívabb hajléktalanja), Mészáros Ferenc (otthonvédő és polgárjogi aktivista), Kiss László (Jobbik), Sziklai Péter (Jobbik), Molnár András (a Facebookon Széll András), Szilvási Rozália, valamint Quaestor-károsultak és mások.

A Facebookos élő adást már az első perc után blokkolták, ezért újraindítottuk, mondván, ha ismét blokkolják, akkor a Hírháttér Multimédia YouTube-csatornáján folytatjuk. Ezután már nem került megszakításra.

Tudósító: Molnár F. Árpád.
Executive Producer: Domján Tibor.
Társoperatőr: Fodor Brigitta Andrea.
Szervező: Közös Ellenzéki Lista Legyen.

Ha bajban van, ha információi vannak bármi kapcsán, vagy segítségre szorul, vagy Ön segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Az eredeti Facebookos közvetítést itt láthatja:

 

 

A YouTube több csatornájára utóbb lett feltöltve:

 

Csillag Ösvény Jósda