2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Sok ezer öngyilkosság, 800 ezer elmenekült: Dopeman ellen vádat emeltek hungarocell bántalmazásért

Sok ezer öngyilkosság, 800 ezer elmenekült: Dopeman ellen vádat emeltek hungarocell bántalmazásért
2015-02-22
Dopeman belerúgott egy a diktátort mintázó hungarocell darabba, ezért fenyegeti börtön. Csakhogy Orbán tetteiért nem ez jár, hanem a Btk. Orbánt életfogytiglanra követeli, más országokban pedig halálra ítélnék!

Cikk: Sz. L.

- Dopeman, született Pityinger László ellen (...) Bolondisztán ügyészsége vádat emelt garázdaság címén - ezekkel a szavakkal kezdi a cikkünk után látható, éles pengéjű videokommentet Molnár F. Árpád, a HírAréna és a Multimédia Hírháttér főszerkesztője.

Dopeman ellen azzal az ürüggyel indult megbotránkozást és a lakosság tömegeiben abszolút nyilvánvalóan megfélemlítő célú és hatású állami büntető eljárás, hogy egy nagyjából gömb alakú, élettelen hungarocell darabba - amit valaki vagy valakik Orbán Viktor fejéhez hasonlóra faragtak - enyhe erővel és enyhe lendülettel belerúgott.

- A garázdaság akkor valósul meg - mondja el a videókommentárban Molnár F. Árpád -, hogyha az alkalmas arra, hogy riadalmat, megbotránkozást stb. keltsen sokakban. Az ügyészség álláspontja szerint például az, hogy Orbán Viktor nem tudom, hány ezer embert kergetett öngyilkosságba, az nem alkalmas arra, hanem az a napi munka velejárója. Ez ilyen titkosszolgálati mentalitás egyébként: az emberölés az napi ügy, ezt is mondhatnám; az nem alkalmas rá, de az, ha mittudomén, a hóhérnak a fejét odébb rúgjuk egy kicsit, mármint egy hungarocell darabot, ami azt mintázza, akkor ez már a voodoo-nak olyan kategóriája, ami sokakban megbotránkozást, félelmet kelt.

A népirtás tehát nem.

Molnár F. Árpád - a körülményekre tekintettel - a Dopemant feljelentő 7-8 személyt vizsgálandónak tartja antiszociális és szociopátiás pszichopátia szempontjából, valamint a feljelentéskényszerükből gyanítja a paranoid pszichopátiát is. Az ügyészséget pedig egyszerűen Bolondisztán bolond és söpredék ügyészségeként nevezi, amiről világossá teszi: az ügyészség a Dopeman elleni büntető eljárással aláírta azt a sok ezer halottat és sok százezer elmenekültet okozó népirtást és terrorizmust, amit Orbán Viktor és bandája elkövetett.

Az eljárás a magyarságot minősíti, ahogyan a feljelentők elmeállapota is - veti oda Molnár F. Árpád.

Molnár F. Árpád elmondja, hogy Dopeman bocsánatot kért azoktól, akiket esetleg megbántott, és bocsánatot kért az azeri baltás gyilkost elengedő miniszterelnöktől, Orbán Viktortól is, akiről Molnár most is elmondja, hogy az Európai Unió 28 tagállamának demokratikus és emberjogi szempontból is a sereghajtója. Amint azt Molnár F. Árpád megfogalmazta: Dopeman "Bolondisztán Bolond Istókjától is bocsánatot kért."

A HírAréna főszerkesztője, Molnár F. Árpád szembeállítja, hogy abban az országban, ahol Orbán Viktor és bűntársai miatt sok ezren öngyilkosságba menekültek, sok százezren, köztük sokak ismerősei elhagyták az országot, több tízezren a politikai-gazdasági üldözés következtében előállt szívinfarktus, rák, magas vérnyomás okozta agyvérzés és a többi miatt meghaltak, ott szabad-e a hóhért, a diktátort, a tömeggyilkost ábrázoló hungarocelldarabot egy rúgással illetni. Molnár F. Árpád elmondja, hogy a nép Bolond Istók, azaz Orbán Viktor és bandája részéről csak büdös paraszt, söpredék aljanép és Gróf Széchenyi István leképezése szerint is méltó sorsára, hiszen a nép műveletlen, hitvány és alávaló.

Ezért tűri meg maga felett a gonoszt és ezért sújtja a morális idiotizmus, hogy nem tud különbséget tenni a népirtó és kizsákmányoló oligarcha terroristák és a nép bármely tagjának olyan ártatlan aktusa között, mint amikor valaki tiltakozásul egy hungarocell darabba belerúg.

Molnár F. Árpád szerint azoknak is félni valójuk van, akik ilyen ártatlan aktusok ellen felléptek és ezzel kiálltak a népirtás és a további népirtó terrorizmus mellett. Ezek "imádkozhatnak" - mondja Molnár F. Árpád -, "nehogy véletlenül rendszerváltás legyen, mert a politikai üldözések edzik az utókort!"

A kifosztott, százezrével elkergetett, tömegesen irtott népnek mindenhez joga van! - mondja Molnár, aki külön földbe döngöli az Együtt nevű pártot és vezetőjét, Szigetvári Viktort, elmondva róluk: ahelyett, hogy kiálltak volna a nép jogai mellett, lovat adtak a diktátor alá a koncepciós perekhez! Szigetvári Viktort "megbízhatatlan" "tróger"-nek nevezi és alkalmatlannak arra, hogy a lakosságot képviselje. Molnár F. Árpád felhívja a lakosság figyelmét arra, hogy az Együtt nevű párt nem igényel szavazóbázist, Szigetvári Viktor és az Együtt eddig is többször elhatárolódott a saját szavazóbázisától és a saját támogatóitól, ezért ne szavazzon rájuk senki. Kiszámíthatatlanok és megbízhatatlanok.

Molnár F. Árpád a nép jogairól erélyesen elmondja:
- Egy kifosztott, kiüresített, politikai üldözött népnek, amely minden pillanatban fenyegetve van az általa eltartott kormánytól és annak rühes, mocskos, koszos, magyarbűnöző, söpredék bandájától, annak a népnek mindenhez joga van! Értjük?! Nemhogy egy hungarocelldarabot lehugyozni, meg beletaposni a földbe(!), de elmenni Orbán Viktorért, felakasztani és kiirtani a családját! Ehhez is joga van - mondja erélyesen Molnár -, mert az én életem és a népem élete fontosabb, mint ezeké a koszos, milliárdos, mocskos, rohadt bűnözőké! Értjük?!

Molnár F. Árpád felhívja a figyelmet arra, hogy Orbán Viktor tettei - és mindenki nézzen utána a Btk.-ban - kimerítik a Népirtás és a Terrorcselekmény büntetőjogi tényállását, ezért a magyar törvények szerint Orbán Viktort életfogytig tartó fegyházbüntetésre kell zárni. De más országok törvényei Orbán Viktort halálra ítélik.

Közben Molnár F. Árpád kezdeményezett egy megemlékező futballmeccset is, amin a focilabda Orbán Viktor fejét ábrázolná, de kiderült: az állami provokáció miatt ez már másoknak is eszükbe jutott és el is indult a szerveződés.

A "Mi kiállunk DopeMan mellett" nevű Facebook-oldalra egyebek mellett azt írta Molnár F. Árpád: "Egy jó focimeccs-név is kellene; valami olyasmi, hogy pl. oligarcha Orbán és bandája részéről öngyilkosságba kergetett sok ezer öngyilkosság által halálos áldozat és sok százezer külföldre menekült örök emlékére. Tehát egy ilyen emlékmeccs."

A videokommentár 13 perc hosszú:
  

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda