2024. 07. 19., Péntek
Emília névnapja

Rogán Antalra gyilkosságban tett terhelő tanúvallomást!

Rogán Antalra gyilkosságban tett terhelő tanúvallomást!
2016-03-10
Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester jelentette fel, ezért idézték ma a XXII. kerületi Rendőrkapitányságra. Ezt az alkalmat ragadta meg, hogy emberölés bűntettében is terhelő tanúvallomást tegyen.

Sz. L.

Molnár F. Árpád, a HírAréna és a Hírháttér főszerkesztője, jogvédő ellen a parkolási, kilakoltatási, és egyebek mellett a lakossági vélemények betiltása botrányairól hírhedt I. kerületi polgármester, Nagy Gábor Tamás feljelentését követően indult politikai büntető per. A I. kerületi, Budavári Önkormányzat botrányairól és válságcsinálási ügyeiről ismert gazdag fideszes polgármester azt a cikket kifogásolta, amiben Molnár F. Árpád egy a polgármester döntésére kilakoltatott közismert személlyel, Csikós Juhász Imrével készített riportot. (A feljelentett cikket ide kattintva láthatják.) Ahogy az megszokott, Csikós Juhász Imre is hiába fordult Nagy Gábor Tamáshoz, Orbán Viktor polgármesteréhez, akkor is kilakoltatták. 23 órai munka után tért haza, amikor azt látta, hogy a közpénzen eltartott dúsgazdag orbáni elit betört a lakásba, minden holmiját elszállíttatta, a lakást lezárta és lepecsételte, a hajléktalanná tett férfit pedig sorsára hagyta. Orbán Viktor történelmi szavait idézve, hogy "senkit nem hagyunk az út szélén", az utcára dobták, mindenét elvitették, és az út szélén hagyták, abban a ruhában, ami éppen - 23 óra munka után - rajta volt. Csikós Juhász Imre ma elmondta, hogy a ruháit sem kapta vissza azóta sem.

Nagy Gábor Tamás jogvédők és újságírók ellen megindított hatósági üldözésének és mai rendőrségi idézésének hamar híre ment. A Hungária Televízió elnöke, Kőszegi M. László pl. tegnap éjjel kereste meg Molnár F. Árpádot, hogy hallott az esetről és a mai rendőrségi idézésről, értesítették Csikós Juhász Imrét is, aki szintén meg akar jelenni a rendőrségen, és tanúvallomást akar tenni. Kőszegi M. László azt is elmondta, hogy az egyik internetes online televízió (a Fidesz kiterjedt politikai üldözései miatt előre nem jelentjük be, melyik csatornáról van szó) élőben kívánja meginterjúvolni Csikós Juhász Imrét, amire a tervek szerint a mai napon kerül sor.

Csikós Juhász Imre meg is jelent ma délelőtt, 10 óra előtt pár perccel a XXII. kerületi Rendőrkapitányságon, ahol felvették az adatait, és azt közölték, hogy majd döntenek arról, kihallgassák-e, és csak akkor adhatja át a bizonyítékait is.

Mivel a Molnár F. Árpád elleni rendőrségi gyanúsításba az EU 28 tagállamának demokratikus sereghajtójaként elhíresült Orbán Viktor, valamint Navracsics Tibor mellett Rogán Antal nevét is belekeverték (ami megint jogi abszurdum, hogy kerül egy Nagy Gábor Tamás általi feljelentésbe Navracsics és Rogán szentségessége és sérthetetlensége), ezért Molnár F. Árpád megragadta az alkalmat, hogy Rogán ellen is - egyelőre szűkszavúan - tanúvallomást tegyen. Orbán Viktor egyetemi évek óta haverjáról Molnár F. Árpád elmondta, hogy Rogán Antal ahhoz a prostituálthoz járt, akit a Blaha Lujza tér mellett meggyilkoltak. A rendőrségi jegyzőkönyvben az is megfogalmazásra került, hogy a lány halála előtt néhány nappal egy transzvesztita is elmondta, hogy Rogán fizetett szeretője azzal fenyegette Orbán emberét, hogy ha nem fizet többet, kipakol a médiának. A jegyzőkönyvben az is szerepel, hogy Rogán pedig azzal fenyegette az ágyasát, és ezt megelőzően is azzal hencegett, hogy nekik milyen messzire elér a kezük, azt csinálnak, amit akarnak, és el tudják intézni, akit el kell intézni.

Molnár F. Árpádnak sok éve a prostitúció és a szexrabszolgaság az egyik fő területe. Amerikai elnöki szexrabszolgákkal (presidential models) éppen úgy kapcsolatba került, mint európai sorstársaikkal, de megkeresték már olyanok is, akik más európai országok vezető politikusainak vagy köztársasági elnökének voltak a szeretői. Köztük olyan is, ami ügyből aztán sexgate-botrány robbant ki, és amit a magyarok elől gyakorlatilag 100 %-ig eltitkolt az összes politikai párt és média, pedig külföldön nagy botrány volt. A HírAréna főszerkesztője a világ leghíresebb elnöki szexrabszolgájával, Cathy O'Briennel és az amerikai titkosszolgálatok korábbi és eddig legnagyobb hírnevű hivatásos elmeprogramozójával, Mark Phillips-szel is kapcsolatba került.

Jogi és lelki tanácsért, panasszal vagy segítségért is gyakran fordulnak Molnár F. Árpádhoz női és férfi prostituáltak, valamint a szexbizniszben érdekelt egyéb személyek.

Nagy Gábor Tamás Fidesz-vezetők elleni sortüze óta egyre-másra szivárognak a fideszes és KDNP-s szexbotrányok. Tegnap pl. Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő egyik internetes felületére Hírháttér Multimédia nicknévvel helyezett el valaki olyan kommentárt, amelyben Rogán Antal péniszmérete, szexuális érdeklődési köre és perverziói is konkrétan szóba kerültek, valamint hogy a fideszesek és a KDNP-sek egy a médiából is ismert, szexi dominához járnak.

A mai rendőrségi tanúvallomás kapcsán Molnár F. Árpád a HírArénának mellékelt nyilatkozatában azt mondta, hogy Pintér Sándorról és a bombagyáráról, a Clodóékkal való kapcsolatáról és bombatámadásos megrendeléseiről, meg a balatoni eseményekről is szívesen tett volna tanúvallomást, de - azt mondta - Pintér "most nem tolakodott annyira előre". Hozzátette, hogy bár Pintér felelősségétől nem lehet eltekinteni, mivel a rendőrség lényegében egészében az ő kezében van, az ügyészséget pedig Orbán Viktor mellett ő irányítja.

Molnár F. Árpád az egyik legrettegettebb oknyomozója volt Pintér Sándor és a pártok, valamint a hadsereg olajügyeinek, a leleplező rendőrnyomozók ellen elkövetett állami gyilkosságoknak, és Pintér robbantásos merényleteinek. Még aludt is a Clodo-házban, ahol többek között Pintér Sándor megrendelésére készültek pokolgépek. A bombagyáros titkos ügynökként híressé lett Dietmar Eduard Clodo egyik embere pedig még a Balatonon is megkereste Molnárt, hogy mely bomba- és rakétatámadások fűződtek Pintér Sándor megrendeléseihez. Clodo szomszédja pedig hangfelvételre mondta, hogy Pintér Sándor ott, az orruk előtt járt rendszeresen a Clodo-házhoz, autókonvojjal. Az autók sötétített ablakokkal voltak ellátva, de a bombagyár udvarán rendszeresen szállt ki az autóból Pintér Sándor, és volt, hogy a nyári melegben az autója ablaka le volt húzva.

Orbán Viktor és társai - az olasz miniszterelnökig - hegyet-völgyet megmozgattak, hogy Molnár F. Árpád ezekről soha, egyetlen hatóságnál se tehessen tanúvallomást, de szinte ahányszor ezzel megpróbálkozik, hatósági üldözés alá vegyék.

Molnár F. Árpád a rendőrségen kifogásolta, hogy Nagy Gábor Tamás feljelentésére, annak párthovatartozása és az általunk fizetett vagyona miatt gyorsan büntető eljárást indítottak, de nem tud olyanról, hogy amikor fideszes ellen tett valaki hasonló feljelentést, akkor legalább büntető eljárás indult volna. A főszerkesztő és jogvédő azt is kifogásolta, hogy soha, egyetlen hatóság sem volt hajlandó elmarasztalni senkit, aki ellen becsületsértés vagy rágalmazás miatt feljelentést tett, akkor pedig mit akar egy olyan rossz hírű, a lakossági kommentek ezreiben bűnözőként emlegetett és a mi pénzünkön dúsgazdag politikus, mint Nagy Gábor Tamás, és miért nem létezik törvény előtti egyenlőség. Molnár a tanúvallomásában megfogalmazta: ha Orbánia nem volna az EU 28 tagállamának a világsajtó szerint is legutolsója, akkor egy olyan polgármestert, aki nevében népképviselőként embereket tesz tönkre, elszegényített civileket dob utcára, aztán van képe feljelentést tenni az erről interjút készítő vagy bírálókkal szemben, egy normális országban úgy rúgnák ki ennek erkölcsileg és morálisan abszolút vállalhatatlan tetteiért, hogy a lába nem érné a földet.

A politikai üldözött jogvédő konkrét példákat is említett. Pl. amikor Orbánék által milliárdos közbeszerzést nyert, cégeit sorra csődbe vitt, azokból a pénzt kimentett "vállalkozó" a fogarasi úti OBI előtt kb. 10-szer és ordítva életveszélyesen megfenyegette, hogy amennyiben nem tünteti el a róla szóló bizonyítékokat és tanúvallomásokat, akkor eltünteti a föld alá, eltakarítja a föld alá, el fogja tüntetni, meg neki olyan politikusi kapcsolatai vannak, hogy megteheti, akkor a XIV. kerületi Rendőrkapitányság annak ellenére elutasította a bűnügyet, hogy az esetnek egy további újságírónő is szem- és fültanúja volt, akinek azt követően rémálmai voltak, és azt követelte Molnár F. Árpádtól, hogy mostantól ne menjen egyedül az utcára, mert ezek politikusok és bármire képesek. Molnár egy másik esetet is jegyzőkönyvbe idézett, amikor a kecskeméti bíróság azzal utasította el a pert, hogy a Molnár F. Árpád ellen interneten elkövetett lehazaárulózása és mindenféle (nyomdafestéket nem tűrő) obszcén szavakkal illetése nem becsületsértés. Indoklás nem volt. Hanem nem és kész. Csak.

A tanúvallomásban Nagy Gábor Tamás és társai széles lakossági felháborodást kiváltó ügyei közül említésre került Hajdu Attila önkormányzati diszpécser ügye is, aki miután bűncselekményeket észlelt és azokat jelentette Nagy Gábor Tamásnak, változatos üldözések indultak ellene, őt végül kirúgták, miután pedig éhségsztrájkba kezdett Nagy Gábor Tamás hivatala előtt, zárt osztályra szállították, ahonnan Molnár F. Árpád szervezésére és vezetésével egy jogvédőkből és újságírókból álló csapat tudta csak kihozni. A tanúvallomásban Polgár Tamás (TomCat) és ismeretlen létszámú csapata Nagy Gábor Tamás elleni leleplezései említése is jegyzőkönyvbe kerültek, és olyan tanú is, aki arról számolt be, hogy Nagy Gábor Tamás a budai vár parkolási maffiájának napi valutájából 30 %-ot tett zsebre, és ezért igyekezett annyira mindent eltussolni, és a tanúkat pedig elhallgattatni. A naponta törvénytelenül felhalmozott valutát az önkormányzat egyik megnevezett kiemelt kegyeltje minden nap bevitte az önkormányzatba.

Nagy Gábor Tamás egész Fideszt daráló egomániás őrülete előtt elképedve állnak az újságírók. Mindenféle "hülyének" lehordják, aki nemhogy ült volna némán "a seggén", felhívta a figyelmet a "bűnügyeire" és "lerántotta", "magával rántotta" a többi fideszest is, és most "egyre-másra" fognak előkerülni az eltussolt és elfeledett botrányok is. A Budavári Önkormányzat morális hulla polgármestere egy csomó aktivistát, jogvédőt és újságírót is magára haragított, akik mostantól mind a Fideszbe és Orbán Viktorba fogják törölni a lábaikat. Nyílt titok, hogy a migránshullám sokakat Orbán Viktor oldalára állított, akik most legfőbb ellenségükké nyilvánították az emberi jogokon fél évtizede nyíltan taposó Fideszt.

Molnár F. Árpád a tanúvallomásában emlékeztetett arra, hogy amikor Orbán Viktorék az újságíróüldözések során ellene korábban felléptek, azt is a Julian Assange-féle WikiLeaks hozta nyilvánosságra, amerikai titkosszolgálati levelezéseket ellopva.

Molnár azt mondta, semmi mást, kizárólag a nyomozás lezárását fogadja el. Minden más esetben megtorlások lesznek.

Molnár F. Árpád Simicska Lajost idézve zárta lapunknak tett nyilatkozatát, amikor egyszerűen közölte:

"Orbán Viktor pedig egy geci."


 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda