2020. 08. 04., Kedd
Domonkos,Dominika névnapja

Ribanc Merkel kivégzi az EU-t! - Anglia kilépett az EU-ból! Első reakció!

Ribanc Merkel kivégzi az EU-t! - Anglia kilépett az EU-ból! Első reakció!
2016-06-24
- Megtörtént! A liberálisok és Európa ribanca, Merkel...! - Ezekkel a szavakkal kezdte első reakcióját a HírAréna és a Hírháttér főszerkesztője, Molnár F. Árpád, akinek jóslatai megint valóra váltak!
 
Sz. L.

Mindig mondtuk, hogy mindenre kellene figyelni, amit Molnár F. Árpád mond, mert miközben a belterjes német és más nagytőkéből öngyilkosként beltenyész ATV-k, gyurcsányok, és más, önmagukat demokratikusként és valami modern europerekként definiáló bankár gazemberek hazudoznak és népámítanak egymásnak, addig vannak, akik rendszeresen megmondják a tutit! Azt hiszem, méltán nevezhetem ebben és még sok másban is élenjárónak Molnár F. Árpádot, aki amúgy is annyi rekordot halmozott fel az ellene folytatott kampányok, politikai üldözések, D-Notice eltitkolások és minden állami kifosztás és jogfosztás ellenére, hogy az a sok rohadt közpénzparazita a lába nyomába sem érhet! Aki nem követte, lemaradt, aki nem tőle tanult, hülye maradt.
 
A britek Európai Unióból való kilépésére adott első reakciója a Facebook-oldalán olvasható. Azután még két reakcióját is idézzük:

"Megtörtént! A liberálisok és Európa ribanca, Merkel, Görögország szétverése, az EU történelmének minden eddigit meghaladó mértékű válságba döntése után addig provokálták az angolokat is - merkel ribanc kurvával és parazita soros györgyökkel az élen -, addig pózoltak baromságokat szövegelve az ATV-ikben, míg elérték: az angolok már távoztak is az Európai Unióból.

A balliberálisok buták, ostobák, antidemokratikusak, szarnak a lakosság demokratikus akaratára, és bármihez fognak, szinte mindenben kudarcra vannak ítélve. Mindennek elérik az ellenkezőjét, amit akarnak. A magunkfajta okos és bölcs stratégákat kirekesztik, eltitkolják, kizárják, és komplett idiótákat, meg hibbant, kettőig számolni nem tudó és nem is akaró gazembereket ültetnek maguk elé, hogy hülyeségeket beszélgessenek maguknak, egymás között. Gondosan vigyázva, nehogy ész, értelem, stratégia és bölcsesség elhatoljon antidemokratikus, Európa népeivel szemben diktatorikus és gyűlölködő füleikbe.

Gyurcsányéknak, merkeléknek, soroséknak, meg a többi balfasz, antidemokratikus liberálnyiknak fel lehet venni a pólót, de most már azt írva rá szolidaritásul, hogy "Én sem vagyok EU-tag", meg azt, hogy "Én is hibbant, vesztes bankár vagyok".

Nagy nap virradt az EU-ellenesekre. Olyan vastag EU-s papírral törölhetik ki a seggüket, mint még soha azelőtt.

Éljen a migráció, vesszen Európa!"
 
--------------------------------
 
Második reakciója Szél Bernadett bejegyzése után volt olvasható:
 
"És ez mitől lett? Attól, amit minden szakértő előre jelzett: az iszlamista invázió elutasítása miatt, amely inváziót Európa népei éppen úgy elutasítottak, ahogyan Izrael vele szemben foglalt állást.

Mi előre megmondtuk, hogy rá lehet erőltetni - az abszolút evidensen zsarolt Merkel diktátorral - antidemokratikus módon Európa békés népeire az állandó muszlim belháborút, de akkor az EU úgy marad meg, Merkel és társai hatására, ahogyan Görögországot "megmentették". Nevezetesen ott is mindaz a pénz, amit a németek ráköveteltek a görög nép akarata ellenére, mint hitelt, annak 95 %-a a német stb. bankárok kamatos kamatainak kifizetésére, a maradék 5 % pedig a görög államháztartás rendbe hozására lett fordítva.

A tanulság megint az, mint mindig a Világtörténelem során: ha a lakosság valamit nagyon elutasít, akkor engedni kell. Különben mindenki fizet. A "csakazértis", meg a "de akkor is, ti rohadt nácik" politikája nem politikának, hanem öngyilkos debilitásnak és demokráciára érzéketlen analfabetizmusnak bizonyult.

Európa nem kér abból, hogy egész létezését Allahu ackbar végtelen ideig tartó válsága és terrorizmusa határozza meg, és semmi más témája ne legyen az unokáinak sem, csak az, hogy a jóságos iszlamistákat a gonosz európaiak nem akarják integrálni, ezért szegények kétségbeesésükben felgyújtják Európa utcáit és tömegmészárlásokat hajtanak végre Allah nevében Európa nyugodt népeivel szemben. Az angolok erre a terrorizmussal átszőtt háborús életmódra mondtak nemet, és arra, hogy Európa áldemokratikus vezetői egész egyszerűen leszarták a demokratikus és felelős választásaikat.

Kell még pár merkeli hitlerista csakazértis, és Európa többi országai is felrúgják Brüsszelt.

Ha Brüsszel maffiája nem tartja tiszteletben a saját állampolgárai akaratát és jogait, és miközben állandóan követel, mocskolódik és elvesz, aközben utcáit hajléktalanok és munkanélküliek milliói töltik meg, házak pedig üresen állnak, pénzünket pedig politikusok saját zsebre szervezett térkövezéseire és szökőkútjainak újra- és újraépítéseire pocsékolják, hogy mi meg dögöljünk meg Merkel iszlamistái és a politikusok európai lakosság elleni gyűlölete között, akkor vesszen az Európai Unió. Diktatúra és mélyszegénység Európán kívül is van. Ehhez nem kellenek brüsszeli diktátor iszlamista férgek, 3 és fél milliós fizetéssel."
 
--------------------------------
 
A harmadik ismét a saját Facebook-oldalán, nem is akármiről(!) :
 
"Ideje lenne a németeken leverni a II. Világháborút és merkelt egyaránt. A németek a legközveszélyesebb faj egész Európában. Ezek állandóan maguk fölé pakolnak egy elmebeteg diktátort, ami szarik a népek önrendelkezési és demokratikus jogaira, aztán ezzel a diktátorral szétbasszák egész Európát. Ideje lenne benyújtani a számlát mindenkinek. Az angolokat is beleértve. [Értsd: az angolok is nyújtsák be a számlát - a szerk.]

Na, hogy megmondtam ezt is mindenki más előtt, hogy merkel akkora veszélyt jelent egész Európára, olyan rettentő komoly nemzetbiztonsági stb. fenyegetést, hogy a leghelyesebb az lenne, ha politikai gyilkosság útján likvidálásra kerülne.

Úgy lett. In eternum, Amen!"
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda