2021. 01. 23., Szombat
Rajmund,Zelma névnapja

Rendőrbűnözőnek készült a gyulai kettős késelő gyilkos (Mutatjuk az arcát!)

Rendőrbűnözőnek készült a gyulai kettős késelő gyilkos (Mutatjuk az arcát!)
2020-06-02

Mivel nem cigányról, hanem magyarról és rendőrbűnöző kezdeményről van szó, ezért aligha fog tüntetést szervezni a Fidesz fenekét fényesre nyaló és a lakosság ellen fegyveres állami terrort nyíltan hirdető Toroczkai László-féle Mi Hazánk. A rendőrnek - tehát bűnözőnek - tanuló, érettségijét ünneplő Rusz Róbert Gyulán, éjszakai kicsapongásából - természetesen késsel - tért hazafelé, amikor két embert szúrt le, az egyiket halálra. A köztörvényes bűnöző először hivatásos katonának tanult, aztán nyargalt át a rendészetire; talán mert úgy vélte, eléggé pszichopata és szociopata ahhoz, hogy tisztességes munka helyett a bűnöző életmódot és a lakosság elleni rosszindulatot megkövetelő rendőrbűnözői szakmát válassza.

Rusz Roberto ideális rendőr lehetett volna, hiszen az állami bűnözés egyik leghírhedtebb településén, Gyulán végezte tanulmányait, amely Gyula legalább 10 éve az ország leghírhedtebb maffiatelepülései közé tartozik mind az ügyészbűnözés, mind a bírói és bírósági elnök bűnözés terén, és ott található az ország egyik leghírhedtebb, ezért az Ügyvédi Kamara által ki nem rúgott ügyvédbűnözője is, aki ordítva szokta vezényelni és uralni Békéscsabán is a neki alávetett és meghunyászkodó bírói állományt, hírhedt maffiózó haverjai pedig azzal kérkednek az áldozataik ellen, hogy ők bármit el tudnak intézni, mert sok pénzük van, azaz bárkit ki- és lefizetnek.

A késelő prorendőr nem cigány származású, ezért a magukat korlátlanul magyarnak valló hordák bizonyára nem fognak tüntetni pl. a rendőrbűnözés ellen, amely egyébként kifejezetten nem cigány jellegzetesség, hanem magyar hungarikum. Ahogyan nem véletlen, hanem az ösztön alapú fasizmus eredménye az is, hogy a nácik - amikor egy roma származású család bűntettei címén léptek fel - régen is kivonultak az egész település összes cigánya ellen, de sosem merészkedtek számon kérni a bűnüldözés hiányát sem Pintér Sándor belügyminiszter háza előtt, sem a minisztérium épületénél, sem pedig a Nemzetbiztonsági Hivatal (ma Alkotmányvédelmi Hivatal) előtt.

A fasiszták agyatlan és bomlasztó hordázása ellenére minket nem érdekel senkinek a származása, mivel nem nácik vagyunk, hanem felelősen gondolkodó és a nemzetet felzabáló állami bűnözés ellen fellépő hazafiak. Bár a náci söpredék reklamált, hogy a deák téri kettős gyilkosság kapcsán miért a rendőrbűnözés ellen teszünk történelmi leleplezéseket, ahelyett, hogy nettó cigányozásba kezdenénk, ahogyan ők, a nácik teszik, minket azonban nem győztek meg a fasisztáknak a 2006-os rendőrbűnözéssel egyenrangú és minőségű alacsonyrendű állati ösztöneik, és inkább maradunk két lábon, minthogy négy lábra zuhannánk mi is, a rendőrbűnözőkhöz és fasiszta náci minőségtársaikhoz hasonlóan.

2006. október 23-án nagyjából több ezer rendőr került kivezénylésre a polgári lakosság elleni terrorista és életfogytiglannal büntetendő sortüzekhez. Ehhez a több ezer rendőr kivétel nélkül mindegyike levette az azonosító számokat, kivétel nélkül mind megszegve a rendőrségi törvény azonosító számok viselésére kötelező paragrafusát, mert kivétel nélkül mindannyian bűnözők voltak. Ezután szervezetten, tömegesen, felfegyverkezve és maszkokban, valamint rohamsisakokban léptek fel az őket eltartó adófizető lakosság és mellesleg minden arra járó turista ellen is, a fegyvertelen tízezreket szétlőve, összeverve és hamis vádakkal tömegeket letartóztatva és bezárva. A rendőrterrorista gyűlöletfaj egyetlen akciójában 14 szemlövést és 60 fejlövést követett el, csak a szemkilövöttek közül utána többen öngyilkosok lettek és meghaltak, de a fasiszta rendőrhorda már a helyszínen sok további személyt is megnyomorított, és a bűntettekhez teljes létszámban álltak fel utólag is, a bűnpártolásokhoz is, ahogy azt magyar rendőröktől várhatta mindenki, aki belülről ismeri a szociopata és gyűlölködő bűnöző, kilakoltató, a véleményeket is kormányüldöző, mindig az éppen uralkodó pártnak s...ggnyaló rendőri állományt.

Amiképpen a több ezer totálisan alkalmatlan szociopata rendőrbűnöző is átment minden alkalommal a pszichológiai alkalmassági vizsgálatokon, mert alkalmatlanok voltak egytől egyig, ugyanígy valószínű, hogy a rendőrbűnözőnek készülő, mulatozni is késsel járó Rusz Róbert esetében is így lett volna. Ugyanis ott, ahol a totalitárius fegyveres terrorizmus összes tagját úgynevezett szakemberek nyilvánítják egészségessé, ugyanott - amiképpen ez az áldozatokkal való élő adásainkból és rengeteg konkrét eseti cikkünkből és leleplezéseink tengeréből is kiderül és fogjuk eztán is sorozatosan leleplezni az ilyen bűnszervezeti bűntetteket - az egészséges emberek tömegeit, akiknél bármilyen politikai ok felmerül, villámgyorsan nyilvánítják cselekvőképtelen elmebeteggé, akiket gyorsan gondnokság alá kell helyezni és zárt intézetben kell őket kábítószerekkel kényszergyógykezelni.

Azért, mert akik a 100 %-os rendőrterrorista gyűlöletállományt makulátlannak, ugyanazok az egészséges civilek, világhírű jogászok és jogvédők stb. tömegeit cselekvőképtelen bűnöző elmebetegnek nyilvánítják. (Az általunk legutóbb publikált konkrét eset is hasonló, de egészen lájtos a többi botrányhoz képest.)

 

A kapcsolódó és legfrissebb irodalomból:
Kettős gyilkosság: deák-téri (és rendőrgyerek elleni) késelés (Molnár F. Árpád)

 

 

 

---

Kérjük azokat, akiknek bármilyen téren közlendőjük, ötleteik vagy megbeszélni valójuk van, ne hagyjanak ránk se telefonszámot, se mást, hogy ha gondoljuk, akkor a jövő héten vagy később keressük meg őket, mert függetlenül az illetők akármilyen magas beosztásától, sajnos nincs kapacitásunk arra, hogy az ezernyi megjegyzendő és elvégezni való munka mellett ezen elérhetőségekről és feladatütemezésekről külön gondoskodjunk.

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.
Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha segítségre vagy védelemre szorul: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki bajban van, információi vannak vagy segítségre szorul, vagy Ő segítene nekünk bármiben: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda