2021. 10. 20., Szerda
Vendel névnapja

Pszichiátria: Áltudomány, Rosszindulat, Bűnözés (Filmünk: Dobos János - Molnár F. Árpád)

Pszichiátria: Áltudomány, Rosszindulat, Bűnözés (Filmünk: Dobos János - Molnár F. Árpád)
2018-08-27

A 20 perces film mellesleg több pszichiátriai üldözött magyarra is felhívja a figyelmet. Akik pedig szólnak: a pszichiátriai haláliparral foglalkozó világméretű jogvédő szervezet, a CCHR magyarországi elnöke, Dobos János és a pszichiátriai bűnözésben mélyen szakavatott Molnár F. Árpád.

Filmünkből fontos ismerteket és tiltott tartalmakat tanulhatnak meg.

Az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért angolul a Citizens Commission on Human Rights, azaz CCHR. Az alapítvány magyarországi elnökével, Dobos Jánossal készült a filmünk.

Pszichiátria: Áltudomány, Rosszindulat, Bűnözés
(Dobos János (CCHR) - Molnár F. Árpád)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Nyilatkozik:
Dobos János (az Állampolgári Bizottság az Emberi Jogokért Alapítvány (CCHR) világméretű emberjogvédő szervezet magyarországi elnöke (Citizen’s Commission on Human Rights))

Interjú:
Molnár F. Árpád "ÉLI" (az USA által tömegével betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Filmbejátszások:
- Védett banda miatt nyilvánították skizofrénné a mindent bizonyító jogásznőt
- Szörnyű pszichiátriai helyzet Magyarországon
-
... és a Hírháttér és a HírAréna további filmfelvételeiből

Zeneszerzők:
ALBIS
Doug Maxwell, Jimmy Fontanez
Biz Baz Studio
Doug Maxwell/Media Right Productions

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Ambrusné Dr. Kerekes Judit (a FŐKEFE korábbi legfőbb jogásza, politikai üldözött, az USA a betiltásával elősegítette, hogy politikai gyilkosság útján végezhessenek vele)
Balog István (az USA által halmozottan betiltott emberjogvédő, a Svédországban bejegyzett Jogállamért Egyesület elnöke, a Koppány Csoport volt alelnöke, a devizahiteleseket védő szervezetek neves alakja, számos és nagyszabású tüntetés legfőbb szervezője, a Kék Taláros Testület 7 alapítójának egyike, Magyarország egyik legnagyobb hatású jogvédője és polgárjogi aktivistája)
Balogh Béla (az USA által tömegével betiltott nemzeti hős, az otthonvédő Koppány Csoport örökös elnöke, minden magyar idők legnagyobb hatású otthonvédő szervezetének vezetője)
Bustya Tibor
Dombóvári Andrea (jogvédő, otthonvédő)
Domján Tibor (az USA által a magyar történelem egyik legtöbbször betiltott embere, a HírAréna Online lapigazgatója, a Hírháttér Multimédia főmunkatársa, az amerikai elmeprogramozásokat leleplező első magyarok egyike)
Dóra Árpád (21 évesen szállították a dunaújvárosi pszichiátriára, a Pantaleon kórházba, ahol ágyhoz kötözték és erőszakkal brutálisan begyógyszerezték; másfél nap alatt sikerült meggyilkolni)
Dóra Árpádné (másként Dóráné Bíró Sára; fia, Dóra Árpád - akit a dunaújvárosi pszichiátriára beszállítás után lekötöztek és bekábítószereztek - másfél nap után vesztette életét; az édesanyja nem értette, miért pszichiátriára szállították, és a lekötözéshez és begyógyszerezéshez sem járult hozzá)
Fazekas Tiborc (az USA által halmozottan betiltott jogvédő, mediátor)
Dr. Fórizs Eszter (kutatást szervező orvos)
Hajdu Attila (a Fidesz korrupciós ügyeit leleplező civil, ezért pszichiátriai üldözött)
Hermán Péter (az USA által halmozottan betiltott magyar, kilakoltatott civil, az újkori magyar történelem egyik legaktívabb személye a tüntetéseken való részvételben; koncepciós perek áldozata; a kilakoltatásáról készített dokumentumfilmet az USA és Izrael betiltásokkal üldözi)
Heveli Mária (polgárjogi aktivista, Balog István felesége/élettársa)
Hídvégi Klára (neves emberjogvédő, a CCHR világméretű emberjogi szervezet kapcsolattartója)
Dr. Kájel Edina
Kiss Endre Farkas (SoDI)
(híres blogger, a 2000-es évek Magyarországának egyik legfontosabb utcai filmdokumentálója volt)
Koczkáné Zsuzsa (polgárjogi és emberjogi aktivista)
Kőszegi M. László (a Hungária TV elnöke)
Dr. Monostory Attila (nemzetközi hírű, politikai üldözött jogász, a BAUMAG nemzetközi botrány sok ezer áldozatának ügyvédje, volt a Koppány Csoport tanácsadója, az ország devizás és otthonvédő szervezeteinek vezetői által megválasztva a Devizahiteles Karta volt elnöke; eközben a rezsim cselekvőképtelen elmebeteggé nyilvánította, és kezdeményezte elmegyógyintézetbe zárását; eztán az USA - a Trump-rezsim és Paul M. Nakasone NSA-bandája - betiltotta a róla szóló életvédelmi filmeket, elősegítve, hogy állami gyilkosság útján kivégezzék)
Nyári Edina (híres otthonvédő, polgárjogi és emberjogi aktivista)
Winfred Overholser (élt 1892-1964; CIA-s elmekontroll kísérleteket felügyelt; törvényt akart hozatni arra, pszichiáterek koncentrációs tábort működtethessenek Alaszkában, ahová jogi procedúra nélkül deportálhatók az emberek)
Siklaky Katalin (híres otthonvédő, polgárjogi és emberjogi aktivista)
Dr. Szécsi Péter (egy gyógyszergyártó cég orvos-igazgatója volt, aki fellépett visszaélések ellen)
Vajda Attila

 

A Dobos Jánossal készült előző filmünk:
Pszichiátria - Globális Mérgezés! (Rövidfilmünk Dobos János CCHR-elnökkel)

Csillag Ösvény Jósda