2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Póka Lászlót előállították, bankrobbantás miatt is zaklatják

Póka Lászlót előállították, bankrobbantás miatt is zaklatják
2014-01-23
Éjjel ismét előállították Póka Lászlót, a Nem adom a házamat nevű otthonvédő szervezet vezetőjét, miután pedig szabadon engedték, kiterjedt és ismétlődő rendőrségi zaklatásnak vetették alá. Így megfenyegették és ma estére is tanúkihallgatásra idézték bankrobbantás-ügyben. Annyit biztosan megállapíthatunk, hogy a hatóságok nem Európa leghírhedtebb bombarobbantó keresztapja, Pintér Sándor után nyomoznak, hanem sokkal inkább annak megbízására.

Molnár F. Árpád cikke
 
 
Éjjel ismét előállították Póka Lászlót, a "Nem adom a házamat" nevű otthonvédő szervezet vezetőjét, miután pedig szabadon engedték, kiterjedt és ismétlődő rendőrségi zaklatásnak vetették alá. Ennek keretében megfenyegették és ma estére is tanúkihallgatásra idézték bombarobbantás-ügyben - ezeket adta hírül igen részletesen a magyarországi otthonvédelem egyik vagy legtehetségesebb aktivistája, Póka László.

Annyit biztosan megállapíthatunk, hogy a lakosság pénzén eltartott hatóságok nem azért nyomoznak, hogy kiderítsék, Pintér Sándornak mi köze van a '90-es években elkövetett, közel 100-nál több pokolgép és bomba felrobbantásához, továbbá miként lehetséges, hogy nyíltan bejelentette, hogy amennyiben őt teszik meg belügyminiszternek, úgy a bombarobbantások abbamaradnak, továbbá miként lehetséges, hogy miután Orbán Viktor belügyminiszterré tette, hirtelen, varázsütésre tényleg megszűntek a bomba- és rakétatámadások, továbbá miként lehetséges, hogy a kb. 110 robbantásos cselekményből 106 esetben egyáltalán, semmiféle elkövetőt nem akartak találni mind a mai napig. Úgy, persze, érthető, hogy a rendőri állomány 100 %-a nem talált semmit, ha egyszer a bombatámadások több, mint 90 %-át államilag védett - konkrétan Pintér Sándor és Orbán Viktor védelmében álló - merénylők követték el.

Kanyarodjunk most vissza Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusától, a budapesti, 110 körüli bombarobbantásos merénylet és terrorcselekmény legfőbb szervezőjétől és eltussolójától, azaz Pintér Sándor multimilliárdos keresztapától - akit a lakosság már a '90-es években hírhedt olajmaffiózónak és KGB-s keresztapának tartott - a vele ellentétes erkölcsi elveket képviselő és ilyenekért küzdő emberjogvédő és polgárjogi aktivista Póka Lászlóhoz.

Mint arról Póka László beszámolt: Miután ismeretlen(ek) az e cikkhez mellékelt képet több szigetszentmiklósi bank kirakatára felragasztották, ismeretlen tettes/tettesek ellen - Pintér emberei - nyomozást indítottak Közveszéllyel fenyegetés bűntette címén. A képen olvasható szövegből egyértelműen kiderül, hogy a rendőrök bűncselekményeket elkövetve indítottak nyomozást, hiszen a Közveszéllyel fenyegetés bűntettének gyanújához minden kétséget kizáróan bizonyosnak kell lennie, hogy nem egy társadalmi helyzet konstatálásáról, nem egy véleményről stb. van szó, hanem egyértelműen arról, hogy valaki/valakik bombatámadással fenyegetőznek.
 
 
A lakosság pénzén eltartott, Orbán Viktor és Pintér Sándor kézi vezérlése alatt működő rendőrség - a hajléktalanok "a Fidesz rendőrségének" hívják - azonban még a bankok színlelt felfogóképességénél is sokkal, de sokkal, de sokkal katasztrofálisabban viselkedik, és a nép tényleg megszokta, hogy ami egy polgári lakos számára egyértelmű tényállás, abból a kormány rendőrsége nem csak képtelen ép elméjű jogi állásfoglalás kialakítására, de olyan esetekben is a bizonyított tényállással abszolút ellenkező következtetésre jut, amikor a szó szoros értelmében egy 5 éves kisgyermek is tisztán átlátja a jogi helyzetet. Természetesen nem arról van tehát szó, hogy a rendőri állomány még egy kisgyermek értelmi színvonalát sem üti meg, hanem arról, hogy - amiképpen azt 2006 kapcsán végre az ismeretekből kirekesztett lakosság is láthatta - ez az állomány a nép ellen bármi gaztettre kapható, ma már Európa demokratikus sereghajtójának, azaz Orbán Viktornak, továbbá Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusának és bombarobbantójának, Pintér Sándornak, valamint a világ leggazdagabb interkontinentális monetáris maffiájának egy kis létszámú, bankárokból álló bűnbandája kiszolgálására. Ez a rendőrség már ahhoz a rendőrséghez hasonlít, amit a "Robotzsaru 2" című filmben láthattunk, ahol egy oligarcha politikai bűnözők által irányított negatív utópiában a rendőrség már nem több ennek a bűnöző és terrorista oligarcha bűnbandának az ostoba és visszataszító, primitív és minden minőségen aluli eszközénél, bábjánál és gyurmaként formálható gerincű csicskájánál.

Mint azt Póka László mai beszámolójában közzétette: tegnap éjjel egy rendőrautó várta. Igazoltatták, tanúként kihallgatták, majd visszavitték a kocsijához, ahol - mint abban az amerikai thrillerben, ahol egy képzeletbeli amerikai elnök közel úgy megtébolyult és olyan diktátorrá vált, mint Orbán Viktor, Európa demokratikus sereghajtója - az összes szórólapot, amit a kocsijában találtak, tételesen átszámolták, majd lefoglalták. Póka László szerint a rendőrség eztán is a bankoknál strázsált, aki pedig arra járt, igazoltatták.

Az "arra járt" járókelők vegzálása kapcsán sokan emlékeznek rá, hogy a budapesti, 110 bombarobbantás és az utcai lövöldözések idején, miután már világszerte feltűnt és elkezdtek arról cikkezni, hogy Pintér Sándor hogy kerül mindig oda, ahol éppen emberekre lőnek vagy bombákat robbantanak, végül Pintér Sándor nyilvánosan is megszólalva úgy nyilatkozott, hogy hát úgy, hogy olyankor mindig éppen arra járt.

Egyébként hasonlókat mondtak magukról Pintér Sándor mi pénzünkön eltartott rendőrei is, miközben a mai napon, 22-én, Póka Lászlóéknak ismét "levillogós rutingépjármű ellenőrzésben" volt részük Szigetszentmiklóson. Póka Lászlót a tegnapi és a mai napon többször biztosították afelől, hogy csak rutinellenőrzésről van szó, bár - ahogyan ez az olyan megszállott bombarobbantóknál, mint Pintér Sándor, lenni szokott - csak egy ideig türtőztették magukat és végül rákezdték pl. azzal: "Tépje le azt a papírt azonnal a hátsó szélvédőről!" Ugyanis Póka úr a világ leggazdagabbjainak egy bűnbandáját tömörítő bankok szentségét sértette azzal, hogy azok másutt már börtönnel büntetett bűntetteit kifogásolta. A bankármaffia és a kilakoltatások nagy barátja, a szegények tömeges bebörtönzésének odaadó híve és legfőbb apostola, Orbán Viktor emberei - mint azt Póka László megfogalmazta - "Tudtomra adták, hogy Szigetszentmiklóson nem nagyon lesz nyugtom, akár naponta többször is teljes gépkocsi átvizsgálásban lehet részem." Amikor a 'háromszoros rezsit minden adósnak'-kormány oroszosan sugárzó, unokáikkal együtt eladósított pártrendőrei, az otthonvédők buzgó ellenségei, a 90 év feletti idős asszonyok, a halálos betegek, a kismamák és láb nélküli nyomorékok túláradóan szorgos kilakoltatói Póka László úr autója szétszedését is kilátásba helyezték, hangos utcai kiabálásba fordult a fideszes attak. Ahogyan Pintér Sándor szokta zárt körökben, végül rendőrei is nyíltan közölték, hogy akcióik oka az otthonvédők harca.
 
Nem különös, hogy a párt rendőrei nem keresik ugyanakkor az interkontinentálisan, az INTERPOL által körözött Hernádi Zsoltot sem, aki ellen európai elfogató parancsot is kiadtak. Orbán Viktor nem is titkolta - miközben a körözött bűnözővel a sajtó nyilvánossága előtt jelent meg, de sem Hernádit nem tartóztatták le, sem Orbán Viktort, amiért rejtegette a nemzetközi körözési listán szereplő nemzetközileg körözött bűnözőt -, hogy az ő kézi vezérlésére akadályozta meg a nemzetközileg körözött multimilliárdos bűnöző törvényes elfogását, akit nyilván azért sem szabad bebörtönözni, mert olyan gazdag, hogy életvitelszerűen az utcán semmiképpen nem tartózkodik. Azaz legális. A magyar rendőrségi, ügyészségi és bírósági állomány - mert ők is a mi közpénzünkből élősködnek - ezt természetesnek veszik és tovább üldözik a lator hajléktalanokat, akik nem átallanak az általuk szervezett kilakoltatásokat követően, a rezsiharcos kormány nép elleni, iszonyú tömegek életét végleg tönkre tett terrorcselekményei következtében az utcán élni.
 
A Póka Lászlót zaklató rendőrség és a Nemzeti Nyomozóiroda (például a nemzeti trafikmutyi mintájára) - lám - olyan képet fest, mint a bolondok háza.

Póka László ma este 19 órára került beidézésre a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságra, ahol - Póka László szerint - a Nemzeti Nyomozóiroda (NNI) munkatársai is jelen lesznek, akik pedig - tegyük hozzá - gyanúsan sokat tudnak Pintér Sándor robbantásos merényleteiről és eltussolt pokolgépes támadásairól. De úgy tűnik: ahogyan annak idején, most sem akarnak ezekben az ügyekben nyomozni, hanem - mint azt Póka László mondja - "a banki robbantásról szeretnének érdeklődni."

Mint azt Póka László megfogalmazta:

"Bízom abban hogy 21 óra körül be tudok jelentkezni. Ha nem, akkor tudjátok, hogy hol keressetek."

Tudjuk: Orbán Viktornál és Pintér Sándornál.


Molnár F. Árpád (ÉLI)

Csillag Ösvény Jósda