2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

Póka László a bankrobbantásról - Valami elkezdődött

Póka László a bankrobbantásról - Valami elkezdődött
2014-01-18
Póka László, a Nem adom a házam mozgalom vezetője a Blog TV-nek nyilatkozott a hétfő hajnali bankrobbantással kapcsolatban. A felvételen megszólalnak még további otthonvédő élharcosok, akik közül többen Orbán Viktor legfőbb felelősségét látják a történetben, aki látványosan nem tesz semmit, holott minden lehetősége megvan a helyzet rendezéséhez. 

Domján Tibor, Budapest
 
A 2014.01.13-án hajnalban, 4 óra 18 perckor elkövetett, mindenféle személyi sérüléstől mentes bankrobbantással kapcsolatban a rendőrség állítólag olyan szinten tanácstalan, hogy némi hezitálás után 135 nyomozót rendelt ki az ügy felderítésére, továbbá 10 millió forint vérdíjat is kitűzött amivel igyekszik megmozgatni a lakossági vamzerhálózat fantáziáját. 
 
Ehhez hasonló serénykedés természetesen soha nem tapasztalható azokban az esetekben amikor fehérgalléros bűnözők a lakosság ezer milliárdjait lopják el különböző módszerekkel,  vagy amikor az évek alatt lakossági hullahegyek emelkednek, akár éppen a devizahitelek kapcsán elkövetett öngyilkosságoknak köszönhetően. 
 
Póka László rendszeresen szervez lakossági fórumokat, ahol bárki kifejtheti a témával kapcsolatos véleményét, ahová ezúttal a Blog TV munkatársai is ellátogattak a hétfői jeles alkalom kapcsán. 
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda