2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Pedofil-maffia 540 ezer Ft, csomag krumpli 4,4 millió. Kövér László őrült? (Élőben: Molnár F. Árpád)

Pedofil-maffia 540 ezer Ft, csomag krumpli 4,4 millió. Kövér László őrült? (Élőben: Molnár F. Árpád)
2020-11-02

Kaleta Gábor perui nagykövet világméretű gyermek-szexkereskedelmi maffiabotrányban 19 ezer, a DarkWeb pedofil szadista oldalán vásárolt, gyermekek megerőszakolását és megkínzását ábrázoló pornófilmek és fotók kereskedelméért 540 ezer Ft pénzbírságot kapott, Orbán Viktor utasítására pedig nem csak eltitkolták a botrányt, ráadásul Kaleta Gábor Fidesz-tagságát is megőrizték.

Hónapokkal később...

Hónapokkal később, miután a Fideszről fotókkal igazolták, hogy kamionszám osztotta a zsák krumplikat a nyomorult, kifosztott együgyű választópolgároknak, hogy a szerencsi, fideszes jelölt lányka polgármester lehessen, Jakab Péter, a Jobbik nevű párt elnöke egy kis csomag krumplit akart átadni Orbán Viktornak a Parlamentben. Ezért a keresztapa Orbán, a statisztikák szerint Európa legkorruptabb kormányfőjének talpnyalói útját állták, Kövér László fideszes házelnök pedig tettleges becsületsértést elkövetve meg is lökte az álldogáló Jakab Pétert, majd 4,4 millió forintra bírságolta, azaz 6-szor annyira, mint amennyit az egész világ előtt lebukott, a magyar lakosság elől pedig a Párt által eldugott fideszes pedofil maffiózó kapott.

Az anyja meggyilkolásának hamis vádjával állami bűnszervezetben elítélt és évekig ártatlanul börtönben ült Schönstein Sándor, miután már nem sikerült eltussolni, ki az igazi tettes, elengedték, majd kártérítésként kapott 10 millió forintot.

Ez alig több, mint Orbán Viktornak átadni próbált két kis csomag krumpli-pénzbírság ára.

Felmerül a kérdés: normális-e Kövér László fideszes házelnök? Mennyire veszélyes a társadalomra az, aki ilyen közveszélyes embertársaira és az egész társadalomra egyaránt?

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke a Fidesz politikai ügyekben alkalmazott módszerét javasolja Kövér László esetében, aki viszont ténylegesen veszélyes a társadalomra, ezért valóban indokolt lehet az eljárás: Kövér László cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezése.

 

Elmondja:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Élő adás egy csatornára:

 

 

Élő adás egy másik csatornára is:

 

Feltöltöttük a BitChute videomegosztó oldalra is:
A Facebook és a YouTube egész világ elleni betiltásai miatt
nézze meg és regisztráljon is a BitChute videomegosztó oldalon:

 

 

 

Eme a műsorainkat is ajánljuk:
- Az orbáni bűnözés hívei pszichiátriai szemmel (Molnár F. Árpád)
- Pszichiátriai választ adva: Semjén pszichopatáknak nevezte: Hadházy, Tordai, Jakab. Adjunk szakmai választ! (Molnár F. Árpád)

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda