2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Összeverték a fogdában a Pásztor Istvánt leköpő hajléktalan aktivista asszonyt. Orbán elmebeteg?

Összeverték a fogdában a Pásztor Istvánt leköpő hajléktalan aktivista asszonyt. Orbán elmebeteg?
2014-07-11
Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója a Gyorskocsi utcai gyűjtőfogháztól távolodva tett jelentést az esetről, ahová egy értesítést követően ment, miszerint ott történt valami a vajdasági Pásztor István, közpénzből és népképviselet címén dúsgazdaggá tett politikust leköpő Szekeres Mária hajléktalan asszony ügyében.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Amikor a Pásztor István, néppénzen dúsgazdag arisztokrata politikus leköpési ügye kapcsán a dúsgazdag földesúr és a zsellér Szekeres Mária afférja szóba kerül, gyakran említem meg beszélgetőpartnereimnek szegezve a kérdést, mondván: hol vetnék előzetes letartóztatásba azt, aki téged leköp? Erre általában hangos felnevetés a reakció, annyira nevetséges az újságírók, az emberjogvédők, a vállalkozók, a civilek stb. számára, amikor ilyen összehasonlításban szembesülnek azzal, hogy nekik mennyire nincsenek semmi jogaik egy a Fidesz által, nevében népképviselő földesúrhoz, feudalista multimilliomoshoz képest Bolondisztánban és mennyire pártszolgálatos bűnözők Magyarország néppénzen és a hajléktalanok kisemmizéséből eltartott rendőri, ügyészi és bírói állománya.

A hajléktalan, minden párt számos politikusa által személyesen ismert Szekeres Mária nemsoká két hónapja lesz előzetes letartóztatásban, mert leköpött egy a magyarok zöme számára addig ismeretlen szerbiai magyar politikust, Pásztor Istvánt. Pásztor István érinthetetlenségét és minden polgári lakos fölötti abszolút szentségét és sérthetetlenségét az adja, hogy közpénzen eltartott, nevében népképviselő, dúsgazdag ember, akinek haverja Orbán Viktor, amiképpen pl. Simicska Lajos és a hozzá csapott cégek is azért kaptak 2013-ban csaknem félbillió forint közpénzt (485 milliárdot!), mert haverja Orbán Viktornak, miáltal az elnök diktátor így döntött. A feudalista szentség Pásztor István kontra Szekeres Mária szemét zsellér maffiaügyében az előzetes letartóztatást mindkét alkalommal - még egy feledhetetlen közpénzes bűnöző neve - dr. Vida Adrienne hozta, a 2006-os, lakosság elleni sortüzek áldozatainak tömeges bebörtönzéséről és a rendőrbűnözők összes bűntetteinek korlátlan és abszolút fokú eltussolásáról örök időkre hírhedt Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) bírója követte el. Ez a bíró-hulladékgyár Magyarország történelmének egyik leghírhedtebb és nép-, valamint emberjogvédő- és újságíró-üldözésre szakosodott bírósága és - mint Orbán Viktor - még távolról sem végzett, hanem gőzerővel és rendszeresen teljesíti minden magyar idők egyik leghírhedtebb bírósága szintjét, mint ezernyi elmebeteg golyószóró rendőrbűnöző vagy szerb háborús bűnös politikai közpénz-söpredék.

Domján Tibor keresztény emberjogvédő, a HírAréna lapigazgatója - egy fülest követően - ma a budapesti, Gyorskocsi utcában lévő, az emberjogvédők számára már jó ideje politikai gyűjtőfogházként is emlegetett szegénygyűjtő börtönintézményhez sietett, Szekeres Mária hajléktalan aktivista ügyvédjét keresve, de már későn, mert az ügyvéd, dr. Vajk Kálmán távozott a fogda épületéből.

Domján Tibor kollégánk telefonon érte utol az ügyvédet, aki elmondta:

Bent járt Szekeres Máriánál, aki elmondta, hogy nagyon rosszul van, mert nagyon megverték. A cellába - ahol többen vannak összezárva - behoztak egy debella, nagy darab nőt, aki belekötött, majd az ágyáról felkelve megtámadta, Szekeres Mária a földre került, ahol az e kigyúrt és közveszélyes nő agyba-főbe verte. Szekeres Mária jobb vállán és a jobb homloklebeny magasságában egy-egy hatalmas folt éktelenkedik az ütlegek miatt. A cellába érkező fegyőrök megérkeztek, de egy ideig nem avatkoztak közbe. Az ügyvéd ezt erősen kifogásolta, de a fegyőrök azzal védekeztek, hogy nekik meg kell figyelniük, mi történik. A Pásztor Istvánt sértegető, aztán leköpő asszony nincs meg, Szekeres Máriát pedig annak indokán tartják előzetes letartóztatásban, nehogy úgynevezett bűnismétlés történjen. De - mondta dr. Vajk Kálmán ügyvéd, ami még a félidióták számára is világos, nemhogy egy politikai bírónak, aki ismételten elrendeli a hajléktalan aktivista előzetes letartóztatását - a fogva tartás indokolatlan, hiszen Szekeres Mária beismerő vallomást tett (mármint hogy nyáladzott), a filmfelvételek is rendelkezésre állnak, amin látszik, mi történt, Pásztor István is tanúvallomást tett stb.

A nyáladzásos bűnismétlés lehetőségének fennforgására Domján Tibor kollégámnak megjegyeztem, hogy akkor az összes kutyát is előzetes letartóztatásba kellene helyezni, amire hangosan felnevetett, hogy igen. Egyébként Szekeres Mária bűne az volt, hogy odasietett a dúsgazdag szent közpénzes népképviselő mögé és - mivel alacsony - kétszer felugorva, gyors egymásutánban tarkón köpte a Fidesz által emberfeletti szentségként kezelt közpénzen dúsgazdag illetőt, majd azonnal lemaradt. Hogy mennyire komoly ikerköpés volt a részéről, az is mutatja, hogy a Kiss Endre Farkas (SoDI) által rögzített, a párt rendőrsége részéről éppen az ilyenek miatt már az első naptól kezdve elkobozni próbált filmfelvételen látható, ahogyan elvigyorodik.

Dr. Vida Adrienne, a Fidesz közpénzes, faji alapon ítélkező, Szekeres Mária és a jogfosztott társadalom pénzén eltartott pártbírója a vigyorgós ikerköpést ítélte a társadalomra olyan rendkívül veszélyes gaztettnek, amire kétszer is el kellett rendelnie Szekeres Mária előzetes letartóztatását, hiszen Szekeres Mária ráadásul nem közpénzből élősködik, mint Orbán Viktor, Áder János, Pintér Sándor, Simicska Lajos, Pásztor István, Mészáros Lőrinc, a világszerte körözött bűnöző Hernádi Zsolt, Vida Adrienne és eltartott bandája, hanem ezen feudalista fasiszta söpredék, valamint az egész bolygón körözött bűnözőket nyíltan védelmező bűnöző csőcselék részéről már kilakoltatásra és minden létező vagyonától teljes megfosztásra és vagyonelkobzásra került. Azaz fajilag és osztályszinten abszolút alsórendű, amely fideszes értékrendet tetteivel abszolút fokú nyíltsággal felvállalja Áder János és közpénz-maffiája, vagyis az Európai Unió demokratikus sereghajtó banditaállamának népképviselői és egyetlen nagy sereghajtó pártállami bűnbandaként vágtató, gyomorforgató és végtelenül undorító bűnszervezetei.

Szekeres Mária élettársa a tolókocsiban élő idős Fráter János úr, aki szintén hajléktalan. Fráter János magát elsírva adta elő dr. Fórizs Eszternek - a filmfelvételeket Kiss Endre Farkas (SoDI) rögzítette -, hogy Szekeres Mária ápolta, fürdette stb., és mivel bezárták, azóta ezzel a traumával kel és fekszik. Előadta, hogy Szekeres Mária anyagi segítsége nélkül a hajléktalanszállót sem tudta fizetni, miáltal még onnan is utcára dobták.

Azt nyilvánvalóan hiába várnánk, hogy a közpénzen multimilliárdossá hizlalt Orbán Viktor vagy mobiltelefonos DNS-lánya, Orbán Ráhel (Orbán bűntetteinek sok éve egyik legnyíltabb híve és uszítója) vagy a szerb és magyar szégyentörténelembe került, közpénz-eltartott dúsgazdag földesúr, Pásztor István sietne - nagy vajdasági VMSZ-szövetséggel - a fajtája által halmozottan utcára dobott és társadalmi faji alapon üldözött Fráter János segítségére. Hanem továbbra is maradnak segítőkül a Pásztor István és a Vajdasági Magyarok Szövetsége, valamint a szerb fasiszta állam és Európa leghírhedtebb oligarchamaffiájának, Orbán Viktor elnöki diktatúrájának politikai üldözöttei, akik saját erőből, saját szűkös költségvetésen segítik továbbra is a feudalista rendőri, ügyészi, bírói és politikusi közpénzes bűnbandák elszegényített üldözötteit.

Czinege László heves megyei rendőrfőkapitánynak és Juhász János hatvani rendőrkapitánynak innen üzenem, hogy indokoltnak látom a Népirtásról, Terrorcselekményről és egyebekről szóló törvények visszamenőleges hatályú módosítását, amellyel halálbüntetésre lehet ítélni az olyan rendőrbűnözőket, akik olyan lakosság elleni cselekményekben és gaztettekben vettek részt, mint ő és az irányítása alá tartozó rendőrbűnözők, Petrovics Petra rendőr századosig bezárólag. Nem kell aggódniuk, mivel minden halálosan törvényes lesz, ahogyan a nürnbergi halálperekben és a nürnbergi, visszamenőleges hatályú haláltörvénykezésekben is az volt. Ünnepli is az egyenruhás bűnözőket kiirtó halálbüntetéseket és kivégzéseket az Emberiség azóta, hogy a nürnbergi halálbíróság a halálos ítéleteket és a kivégzéseket végrehajtatta. Vida Ottó Kolozs, Pásztó rendőrkapitánya, Juhász János haverja máris megnyugodhat, mert nyíltan vállalt törvényes álláspontom - melyet jogállami befolyásommal a jövőben akár érvényesíthetek is - abszolút törvényes, legális, abszolút a demokrácia és a jogállam helyreállítását, valamint a közpénzünkön eltartott parazita és vérszívó, a társadalomra kiemelten közveszélyes fegyveres hatósági bűnözők társadalomból való végleges kivonását jelenti. Ez már nem Pintér Sándor interkontinentális hekkerbűnözőinek veletek közös és ellenem való bűnözői kavarása és össze-vissza hamisítgatása, hanem az általatok üldözött Molnár F. Árpádnak, azaz nekem a törvényes, legális, demokratikus és jogállami álláspontom. Éljen a jogállam, éljen a törvény! Mert éljen a szabadság és éljen a nép!

Orbán Viktor és bandája utasítására a Szekeres Mária elleni politikai és népüldözésekhez hozzátartozik, hogy Szekeres Mária - akit én is személyesen ismerek és sok mindent előadott Orbán Viktor és bandája bűntetteiről és korrupciós bűnszervezeti bűnügyeiről - mindig azt állította, hogy ő Orbán Viktor rokona, akit Orbán Viktor szándékosan mindenéből kiforgatott. Ezt most azért is érdemes idézni, mert természetesen mindenki azt pedzegeti, hogy politikai megrendelésre és elvárásra még azt is kihozhatja a fegyelmi - úgynevezett - vizsgálat, hogy a fogdában Szekeres Mária támadt rá a hozzá képest legalább nagy szekrény - majdnem politikust írtam - bűnözőre.

Jogvédő (tehát pl. nem a hatvani rendőrbűnözést védő) munkatársaimnak és nekem - köztük Domján Tibornak - halmozottan titkosszolgálat-közeli személyek korábban azt állították, hogy Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó többször került kórházba amiatt, hogy Orbán Viktor agyba-főbe verhette és ezek a kórházba kerülések ismertek voltak a polgári és katonai titkosszolgálatok előtt. A Föld bolygó sajtóorgánumai részéről eddig is intoleránsnak, autokratikusnak, öntörvényűnek (skizofréniás tünet) és szociopatának, valamint tudathasadásos elmebetegnek tartott Orbán Viktor kapcsán azt is érdekesnek találják, hogy miért jár Ausztriába pszichiátriai kezelésekre. A pszichiátriai drogok, amiket kap - miközben Orbán Viktor puszta pszichiátriai kezelése is halmazati nemzetbiztonsági veszedelemforrás(!!!) -, mellékhatásként (is) hangulatingadozásokat és indokolatlan, spontán dührohamokat okoznak az egyébként is radikálisan megbízhatatlan és rosszindulatú, súlyosan bűnöző alkatú skizoid és paranoid pszichopata Orbán Viktor elméjében. A titkosszolgálatokkal mélyen kapcsolatba került személyek - a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR vezetői és több újságírója számára - elmondták, hogy a titkosszolgálatok - nem párt-, hanem valódi - szakértői régóta rendkívül komoly kockázatként értékelték, hogy Orbán Viktor pszichiátriai problémákkal küszködik, mindennek a tetejébe Ausztriába jár kezelésekre, ott tudatbefolyásoló kemikáliákkal és szuggesztív, hipnotikus módszerekkel kezelik, idegen titkosszolgálatok ügynökeinek és módszereiknek, valamint eszközeiknek alárendelt, viselkedése pedig egy révületben és hipnózisban lévő, irányított ember viselkedésmintáját és stílusát követi.

Mindez - beláthatja mindenki, aki nem túlzottan ostoba vagy nem szétesett elmebeteg - nem csak rendkívül súlyos és elfogadhatatlan nemzetbiztonsági kockázategyüttes, de kizárja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a posztján maradhasson és döntéseket hozzon. Így nemhogy egy ország ügyében nem hozhatna döntéseket - átírva az ország törvényeit, alkotmányát és mindent, féktelen oligarcha- és rendőrbűnöző-, ügyészbűnöző- és bíróbűnöző-gyártást folytatva, mint egy ámokfutó, hitleri őrült -, de egy iroda vagy egy pár főből álló ipari segédmunkás csoport élére sem lehetne helyezni, hiszen ott is emberéletekre van hatása mindannak a tébolynak és őrületnek, amit pszichiáterek és hipnotizőrök által kezelt beteg elméjéből fakadó döntéseivel és mulasztásaival okoz és elkövet.

Lehet erre azt mondani, hogy bolond országnak bolond király való, de ha felelősséget érzünk az olyan rendőri stb. bűnbandák tébolyországlása miatt, amilyen Hatvantól Békéscsabáig terjed, ahol az akár konkrétan súlyos elmebeteg miniszterelnök saját falujába, mint egy tébolyult őrült, futballstadiont építtet a kertje sarkába, haverjait pedig leplezetlenül a szegények pénzéből az ország leggazdagabb szociopata bűnöző maffiájává duzzasztja, Mészáros Lőrinctől Pintér Sándorig és Simicska Lajosig, és miközben az általa utcára dobott szegényeket egy netanjahu-finkelsteinista közveszélyes tébolyult, szegénység bűne miatt bebörtönzi, aközben az INTERPOL által és európai elfogató paranccsal körözött Hernádi Zsolt oligarcha bűnözővel parolázgat az ország és a Föld bolygó teljes médianyilvánossága előtt, az állam hatóságai pedig annyira leplezetlenül maffiasöpredék, hogy a miniszterelnököt és bűntársát ennek ellenére sem helyezik előzetes letartóztatásba, ott a bolond országnak és hülye rendőröknek pszichiátriai kezelt bolond király való alkotmányos és áder jánosi tézise nem elegendő magyarázat arra, hogy Magyarországból akár a Föld bolygó leginkább bohócállamát építsük ki, amely már csak Tamir Pardo Moszad-főnök és Benjamin Netanjahu miniszterelnök, valamint Orbán és Netanjahu közös elnöki tanácsadójuk, Arthur J. Finkelstein számára kóser. De mindazok számára, akik nem ilyen őrültek és tébolyultan közveszélyes pszichiátriai szociopaták, mindazok számára ez a bolond állam és bolond király konstrukció a legcsekélyebb mértékben sem elfogadható és csak az egész társadalomra szélsőségesen közveszélyes szociopata vagy elmebeteg számára lehet akár a legcsekélyebb mértékben kóser.

Az viszont természetes következmény ebben a finkelsteini feudálfasiszta Bolondisztánban, hogy miközben a tébolyult miniszterelnök országlásáról az EBESZ megfigyelője bejelenti az ATV-ben, hogy 2010 óta 800 törvényt hoztak a diktatúra kiépítése irányába(!), nyolcszázat(!), aközben az ötvenes évek óta nem látott újságíró-üldözések folynak, s miközben Finkelstein bolondisztánistái megállapítják, hogy semmi kifogásolható nincs abban, hogy a Fidesz majdnem félmilliárd forint közpénzzel hizlalt és ugyanennyit nyom nélkül eltüntetett vállalkozója tanúk előtt elkövetett, az utcán ordítozó, ellenem pár perc alatt tucatnál többször elkövetett életveszélyes fenyegetése és zsarolása (hogy tüntessem el a róla szóló bizonyítékokat, különben kapcsolataival ő fog engem eltüntetni és végleg, nyom nélkül eltakarítani), aközben két tarkón köpésért - amit egy komolytalan vigyorgás követett - egy szegény és mindenétől megfosztott, gyenge és hajléktalan asszonyt hónapokra lehet előzetes letartóztatásba vetni, mert mivel nem dúsgazdag fideszes bűnöző, akit a nép tart el, ezért minden jogától megfosztható, politikai üldözött alsórendű.

Szekeres Mária elnök diktátori politikai maffiaügye ordító és halhatatlan mementó, amelyet a Fidesz és a finkelsteini Magyarország soha nem fog lemosni magáról. Jobb, ha a világtörténelmi hírhedtségre rendezkednek be, amely soha el nem múlik és a Finkelstein-bandától soha  el nem távozik. Ennek hatására és a rendőri, ügyészi, bírói és politikusi bűnözés, valamint az újságíró-üldözések hatására, kezdeményezésemre, Domján Tibor kollégámmal, a mai napon Szekeres Mária őrizetbe vételének napját Szekeres Mária Emléknapjává nyilvánítottuk, melyhez több média és számos emberjogvédő, valamint polgárjogi aktivista fogja nevét adni, és amely emléknapról minden esztendőben, a lehető legnagyobb nyilvánosság előtt meg kívánunk emlékezni.

Hogy soha, soha, de soha ne felejtsük el a feudalista elnöki diktatúra nyilvános kiépítésének eme egyik jellegzetes és égbekiáltó pontját.

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda