2020. 08. 14., Péntek
Marcell névnapja

Orbántörvény: egy-egy népi kommentért a médiák felszámolhatók! (MTE, Kúria, Alkotmánybíróság) - Videó is: Molnár F. Árpád, Domján Tibor

Orbántörvény: egy-egy népi kommentért a médiák felszámolhatók! (MTE, Kúria, Alkotmánybíróság) - Videó is: Molnár F. Árpád, Domján Tibor
2014-06-04
A világszerte hírhedt orbáni igazságszolgáltatással megtámogatva mostantól teljesen meg lehet semmisíteni minden ellenzéki médiumot, amelynek bármely olvasója olyan kommentárt helyez el bármely cikkhez, amelyet bárki sértőnek vagy zavarónak talál. Erről a szociopata és szélsőségesen rosszindulatú elnöki oligarchiapogromról társalognak Molnár F. Árpád, az ingyenesen jogvédő keresztyén, a Hírháttér alapító-főszerkesztője, a HírAréna főszerkesztője és Domján Tibor, az ingyenesen keresztyén jogvédő, a Hírháttér főmunkatársa, a HírAréna lapigazgatója.
 
Előadók:
Molnár F. Árpád (ÉLI) és Domján Tibor
Operatőr: Kovács Adrienn Nikoletta
Executive Producer: Emma Paradigma

Az ürügyet Lázár János autóbalesete adta, amelynek egyik cikkéhez talán két olyan kommentárt helyezett el egy vagy két állampolgár, amit az oligarchia sértőnek titulált. A közpénzből dúsgazdag földesúrrá nevelt Lázár János és orbáni oligarchiája ennek ürügyén kitalálta, hogy mostantól ha bárhol olyan népi kommentárra lelnek, ami nekik, milliárdos földesuraknak, burzsoá vadkapitalista gyarmatosítóknak és az EU leghírhedtebb bűnöző közpénzpolitikusainak és kizsákmányolóknak nem tetszik, akkor nem a kommentelő, hanem a teljes média elleni megtorlásra törnek. Amelyik média tud, az fizessen horrorisztikus összegű büntetést, akit lehet, le kell csukni, és kezdetben is a lehető legtöbb nem elnök diktátori, azaz ellenzéki médiaorgánumot tönkre kell tenni és el kell lehetetleníteni.

Az emberjogi médiumok és a szabad sajtó számos kategóriában mindig is leghírhedtebb ellensége, a gazdag médiabűnözők egész lajstromát egyetlen szervezetbe csődített Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesülete (MTE) hiába nyalt szorgosan felfelé. Orbán Viktorral egyre inkább eljött a kutyára a dér: ugyanis a kereszténységet hirdető, a rendőrségi, ügyészségi, bírósági és politikusi korrupciós ügyekkel foglalkozó független médiák egész Magyarországról kitiltásában élenjáró MTE lett talán az első nyilvánosan is áldozata saját kampányának, amellyel a polgári lakosság szólásszabadságát és lelkiismereti, valamint vallásszabadságát olyan eszeveszett szociopátiával üldözte és pusztította. A Kúria után ugyanis a nevében Alkotmánybíróság is jóváhagyta Orbán Viktor, az Európai Unió demokratikus sereghajtója vágyát, hogy bárki kommentálásáért az egész média feleljen büntetőjogi elkövetőként és bármikor a puszta létezésével is. Az elnöki diktatúra pártszervezetei ugyanis egyhangúan elvetették az MTE kifogását, miszerint nem ők felelnek azért, mert valaki náluk kommentált.

A nyugatot gyűlölő, a kazahsztáni Nazarbajevhez hasonló tömeggyilkos népsortüzes elnök diktátorokat országunkba meghívó elnök diktátor, Orbán Viktor azt is bevezette, hogy a portáloknak büntetőjogi felelősséget kell vállalniuk az összes népi kommentért, amit tulajdonképpen nem is tehetnének láthatóvá addig, amíg azt egy operátor át nem vizsgálta. Magyarul a cél az, hogy a portálok egyáltalán ne tudjanak működni, hiszen ki az, aki képes akkora orbáni cenzorbandát működtetni, amely minden kommentárt, azok megjelenése előtt átvizsgál és nazarbajevi elszántsággal cenzúráz? A magyar diktátornak és oligarcha bandájának célja az is, hogy a polgári lakosság felől érkező minden kritikát megsemmisítsen, annak már a nyilvánosságra kerülése előtt, valamint az, hogy róluk semmiféle korrupciós ügy, bűnügy, bűncselekmény, továbbá életfogytig tartó szabadságvesztéssel büntetendő bűntett ne láthasson napvilágot és ne kapjon semmiféle nyilvánosságot.

Az ügy érdekessége nem is az, hogy pl. az EBESZ egyik munkatársa az ATV-ben már ezt megelőzően bejelentette, hogy 2010 (tehát Orbán) óta 800 törvényt hoztak Magyarországon a diktatúra irányába, hanem az, hogy Molnár F. Árpád már Orbán Viktor és Pintér Sándor 2010-es kormányra kerülése után és elsőként bejelentette, hogy Orbán Viktor, Pintér Sándor és társai egy súlyos, kemény diktatúrára készülnek.

Azt is közvetlen forrásból tudjuk, hogy Pintér Sándor - látva a filmet - kifejezetten megdöbbent (többek között) azon, hogy Molnár F. Árpád olyan dolgokról számolt be nyilvánosan, amikről ők csak a legszűkebb körben beszéltek...

A most következő, 28 perces beszélgetésben Domján Tibor és Molnár F. Árpád látható és hallható:
 
 
Orbán Viktor, Pintér Sándor és Lázár János.

Csillag Ösvény Jósda