2021. 11. 30., Kedd
András,Andor névnapja

Orbánhoz jött az azeri baltás gyilkos elnöke

Orbánhoz jött az azeri baltás gyilkos elnöke
2014-11-11
A nyugati demokráciákat a bukás útjának tartja, a világ leghírhedtebb elnöki diktatúráit viszont partnernek Orbán Viktor, az Európai Unió egyetlen elnök diktátora, aki Magyarországon fogadja ma Azerbajdzsán elnök diktátorát, Ilham Alijevet.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Azerbajdzsán hivatalos államformája elnöki köztársaság. Ezzel szervesen összefügg, miért törölte el minden indoklás nélkül Orbán Viktor a Magyar Köztársaságot, mint államformát, és miért vezette be - szándékai szerint - átmeneti államformaként a Magyarország kifejezést, ezt követően pedig miért kezdte el nyíltan hirdetni még az Európai Unió központjában, Brüsszelben is, hogy Európa államait személyi centralizációjú, elnöki rendszerekké kell átformálni. Azért, mert a közösségi és demokratikus elveken alapuló köztársasági államformát személyi kultuszú elnöki diktatúrává kívánja átalakítani. Érdekes, hogy miközben a világ nagy titkosszolgálatai már 2010-ben tudtak arról, hogy Orbán Viktor, Pintér Sándor és társai legalább kvázi a teljesség igényével hozzáfognak a Magyar Köztársaság demokratikus intézményrendszerének rekorder felszámolásához, úgy fest, rajtunk kívül a világon senki nem szólt erről. Mi viszont már 2010-ben filmet készítettünk erről Kecskeméten, és ahogyan azt megszokhattuk, el is hallgatta a világon mindenki, miközben Orbán Viktor és Pintér Sándor részéről is nagy riadalmat keltett, hogy nem csak elmondjuk, amiket ők egymás közt terveznek, de egyéb tekintetben még annál is többet felfedünk.

Az MTI által kiadott hírek szerint ma Ilham Aliyev azeri elnök - akit a magyarok a faji alapon mészáros, fasiszta baltás gyilkost (aki Magyarországon baltával ölt meg egy az ágyában alvó örményt, mert örmény volt) nemzeti hősként imádtató, róla még utcát, iskolát stb. is elnevező Azerbajdzsán elnökeként ismernek - találkozik az Európai Unió demokratikus és emberjogi sereghajtójával, az Aliyev elnökhöz hasonlóan szintén oligarcha Orbán Viktorral. Erről Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője tájékoztatta az MTI-t, tegnap. A nyilvánosságra hozottak szerint a két baltás elnöki állam között egyezmények sajtónyilvános aláírására kerül sor, majd a két baltás elnök diktátor, Orbán Viktor és Ilham Alyev közös sajtónyilatkozatot tesz a Sofitel szállóban (nem csak epés megjegyzés, hogy amiképpen Orbán Viktortól tanultuk, listázhatja bárki a Sofitel hotelt is azok közé, akik a kormányváltások után abszolút pesona non grata gettók lehetnek, amelyre (amiképpen Orbán Viktortól és Ilham Aliyevtől tanultuk) külön törvényt is lehet hozni a teljes tönkre tételükre, tulajdonosi és befektetői körük elérhető vállalkozásainak csődbe vitelére).

Orbán Viktor, aki az Európai Unió és annak népei közpénzéből haverjainak irdatlan ezermilliárdokat játszott át, saját bűnözőinek zsebeit és személyes vagyonát sokszorozva, esetenként szó szerint milliószorozva, aközben a világ leghírhedtebb elnöki diktatúráit pártolja (itt is éppen csak a baltával nem pózolnak; bár még nem ért véget a két elnök diktátor közös nyomorgettója), és mindeközben arra az asztalra, a nyugati társadalmak asztalára ürít sugárban, amelyik asztalról folyamatosan jóllakatják.

Én már kezdeményeztem jó párszor az orbáni események és gigászi, Aliyeves korrupció miatt, hogy az Európai Unió egyrészt fagyassza be az Európai Uniós pénzeket, mert azok szinte abszolút 100 %-ban Orbán Viktor és haverjai zsebeiben tűnnek el, a lakosságnak pedig nulla részesedése és értéke van ezekből (viszont erősíti az elnöki diktatúra és az EU asztalára sugárban hasmenést ürítő elnöki diktatúrát és annak járványát), másrészt szorgalmaztam egy európai nyomozó hatóság felállítását, így Magyarország területére, hogy az olyan elszabadult, féktelenségbe hajló kritikátlan bűnöző alkatú paranoid szociopaták, amilyen Orbán Viktor, a magyar nép és a közös nemzetbiztonsági érdekek miatt szankcionálhatóvá váljon.

Mint az kiderült, végül is a Gyurcsány Ferenc által vezetett Demokratikus Koalíció (DK) volt az a párt, amelyik kezdeményezéseimhez hasonlóan aztán egyrészt meghirdette egy európai ügyészség létrehozásának szükségességét - kifejezetten Orbán Viktor fékevesztett korrupciós bűnszervezetei tobzódásával példálózva -, másrészt a napokban bejelentette, hogy kezdeményezik az EU-nál, hogy ne csak a mindenkori kormány, így Orbán Viktor rendelkezhessen az európai uniós pénzek 100 %-a felett, hanem az demokratikusan legyen elosztva.

Ugyanis amely országok olyan leszakadt, bűnöző államokká válnak, mint Orbán Viktor Magyarországa, ott helytelen a közös európai vagyont a mindenkivel ellenséges bűnöző diktátor zsebébe tölteni, aki közben ezen őt pénzelő nyugati államok hitványságát és fosztogatását hirdeti, a világosság útjaként pedig a világ hírhedt elnöki diktatúráit nevezi meg, ahol a nép pénzén élősködő oligarcha elnök diktátorok és lakájaik a lakosság jogfosztása terén is a világ országainak dobogós helyére pályáznak.
 
Az alábbi rövidfilmet 2012-ben készítettük, az azeri baltás gyilkost szabadon engedő Orbán-kormány ellen szervezett, gyakorlatilag nemzetközi tömegtüntetésen:
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda