2020. 07. 15., Szerda
Henrik,Roland névnapja

Orbán Viktort támogatja, Őfelsége I. Levente, Apostoli Magyar Király

Orbán Viktort támogatja, Őfelsége  I. Levente, Apostoli Magyar Király
2014-06-09
Ha már Pünkösd, íme egy újabb "királyság". Az ugyan nem teljesen világos, hogy egészen pontosan ki és mikor emelte trónra, ám ennek ellenére - legalábbis a facebookon és a kibertérben - egy ideje már rendíthetetlenül uralkodik: Őfelsége I. Levente, Apostoli Magyar Király.
 
Arról sincs információnk, hogy előtte vajon egyeztetett-e Borbély József kormányzóval, aki azóta már előléptette magát Vezérlő Főfejedelemmé és szintén az Apostoli Magyar Királyságot igazgatja, de az biztos, hogy őfelsége egyik óhaja, miszerint a Budavári Királyi Palotát át kell adni a Magyar Királyi Udvar részére, kedvenc miniszterelnökének, Orbán Viktornak legutóbbi húzásait tekintve, előbb utóbb akár valóra is válhat. 

Domján Tibor, Budapest
 
 
 
Pár éve már foglalkozott a sajtó, a semmiből felbukkant I. Levente királlyal, illetve későbbi trónkövetelőjével is, Árpádházi Daka Józsi bácsival, aki VI. Béla és Dzsingisz kán egyenes ági leszármazottjának tartja magát és csak Horty Miklósnak tett titkos fogadalma miatt nem jelentette be korábban igényét a magyar trónra, azonban facebook oldalt,  I. József nem üzemeltet. 
 
I. Levente viszont igen, melyen leginkább a kormány.hu és a fidesz.hu oldalakról szemezget, melyeket néha elismerően kommentálgat is.  A facebookon elérhető oldala,  az állítása szerint 2008-ban alapított Magyar Királyi Udvar elnevezésű "állami szervezet", mely a Magyar Királyi Udvar hivatalos közösségi oldala és amelynek küldetése nem kevesebb, mint: A királyság államforma Alaptörvényben való rögzítése az Országgyűlés által, Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király koronázása.
 
Őfelsége I. Levente, középen ül a műanyag széken a barnás palástban
 
A Magyar Királyi Udvar, természetesen honlappal is rendelkezik, ami nem is kezdődhetne mással, mint I. Levente Apostoli Magyar Királlyal, aki a honlap tanúsága szerint: 
 
MINDEN MAGYAROK ÉS EURÓPA KIRÁLYA, VILÁGKIRÁLY 
köszönti a Magyar Nemzetet, Európa és a Világ Nemzeteit!

Az Uralkodó 2008-ban lépett a Jóisten akaratából a Magyar Trónra megalapítva a Levente Házat, az új Magyar Királyi Uralkodó Dinasztiát! 
Őfelsége a Magyar Király óhaja a Római Katolikus Pápa általi koronázás a Szent Koronával Budapesten, a Szent István Király Bazilikában! 
Az Országgyűlés rögzítse az Alaptörvényben a királyság államformát!
 
Őfelsége óhaja a Budavári Királyi Palota átadása a Magyar Királyi Udvarrészére; a Magyar Királyi Udvar éves költségvetésének megszavazása az Országgyűlés által!  Őfelsége óhaja a katolikus papság nősülése, hiszen a Jóisten a férfit és a nőt egymásnak, párnak teremtette! Őfelsége óhaja egy intelligensebb világban való lét, melyben több a szeretet!
 
A Jóisten üzenete az emberiségnek, mely egyben Őfelsége jelmondata: 

 "AZ EMBERI ÉLET VÉDELME, AZ EMBERI MÉLTÓSÁG TISZTELETE, A SZERETET INTELLIGENS EMBERI MAGATARTÁSMÓD!" 
   
Királyi cél:
 A Magyar Nemzet, Európa felemelkedése
 
 
Végül, de nem utolsó sorban, idézünk Őfelsége 2012-es karácsonyi trónbeszédéből, (a 2013-as hosszú és unalmas) amiből kitűnik, hogy őfelsége szerint minden nagyon szép, minden nagyon jó, mindennel meg van elégedve:
 
A kormány tevékenységét értékelve dicséret az melyet mondhatok. Sikerült az ország gazdasági stabilitását növelni, sikerült az embereken segíteni, megkönnyítve sorsukat. Fontos a magyar gazdaságra történő nagyobb fókuszálás, valamint jó hírünk további növelése külföldön. Matolcsy miniszter úr nyilatkozata szerint megvalósítható a magyar gazdaság kétszeresére történő növelése, melynek érdekében nagyobb összefogásra van szükség, hogy kézzel foghatóan lássuk a magyar gazdaság gyors és sikeres növekedését.  Nemzetérdek a magyar tulajdonú cégek konszolidációja, megvédése és felvirágoztatása, hiszen a magyar nemzetgazdaságot elsősorban magyar tulajdonú cégekre és vállalatokra kell alapozni hosszútávon. A kormánynak ebben okos politikával részt kell vennie ahol szükséges a vállalati hitelek rendezésével és az adóhátralékok elengedésével. A magyar vállalatokat minden erővel meg kell védeni és előmozdítani növekedésüket. Sikernek kell elkönyvelnünk az önkormányzatok konszolidációját és a gáz üzletág visszavásárlását.
 
 
Ami felettébb érdekes, hogy 2010-es írásában az egyenlítő blog még azzal viccelődött, hogy I. Levente nincs tisztában azzal, hogy Magyarország államformája köztársaság, azóta viszont egy kicsit megváltozott a helyzet, Orbán Viktor pedig hamarosan a várban fog székelni. (Így is, úgy is)
 

Csillag Ösvény Jósda