2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Orbán Viktor ügynök volt és MINDENKIRŐL jelentett! (Simicska Lajos leleplezései után...)

Orbán Viktor ügynök volt és MINDENKIRŐL jelentett! (Simicska Lajos leleplezései után...)
2015-03-09
Simicska Lajos atomot robbantott! Feltárta: Orbán Viktort már sorkatona korában behívta a titkosszolgálat, tegyen jelentéseket! Simicska feltárt valamit, aminek lényegéről sem Simicska, sem a média nem beszélt, pedig mindenki tudja! Viszont Magyarország még mindig szó szerint egyetlen titkosszolgálati leleplezője, Molnár F. Árpád elmondja, sőt, ismét olyan dolgokat tár fel, amiket úgysem olvashatnak és hallhatnak sehol másutt, csak tőle!

Cikk: Sz. L.
 
Lájkolhatja a Facebook-oldalunkat is:
https://www.facebook.com/hirarena


Simicska Lajos újabb történelmi értékű bejelentést tett, amikor Orbán Viktorral közös, zalaegerszegi sorkatonai időszakáról beszélt. Idézet a Simicska Lajossal készített interjúból:

Ki tudta következtetni, kik jelentettek önről?

Volt, akiről igen. Mondtam is a fickónak aztán, hogy ide figyelj, hogy képzeled… Ennél persze durvábban fogalmaztam. Az illető összeomlott. Magyarázkodott, hogy értsem meg, nem tehetett mást. „Hogy gondoltad ezt? Egy egyetemre fogunk járni! Nem fogtad fel, hogy semmi sem tart örökké? Hogy ez kiderül?”

Ki volt az illető?

A neve nem fontos. Már halott. Félrenyelte a töltött káposztát és megfulladt.

Képletesen vagy konkrétan?

Teljesen konkrétan.

Tiszta Tarantino. Mást nem tudott meg a jelentésrészletekből?

Nem azokból. Volt viszont, aki odajött magától és elmondta. „Figyelj, Lajos, az a helyzet, hogy jelentenem kell rólad.” Azt mondtam az illetőnek: nincs harag, jó, hogy szólt, majd kitaláljuk együtt, miket írjon. Azt hiszem, maguktól is rájöttek már, ő ki volt.

Orbán Viktor?

Igen. Amikor aztán leszereltünk, az étteremben várakoztunk, már civilben, őt kiemelték közülünk. Úgy mentünk haza a leszerelő vonattal is, hogy Viktor nem volt velünk. Minden katona elmegy bulizni, ha leszerelt, így tettünk mi is, aztán ott egyszer csak megjelent. „Hát te hogyhogy itt?” Azt mondta, alá akartak íratni vele, de ő nemet mondott. Harminc éven át elhittem neki, hogy így történt.
 
---

Magyarország még mindig egyetlen titkosszolgálati leleplezője és tényfeltárója, Molnár F. Árpád, a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR főszerkesztője, akinek a Facebook-oldaláról idézem az egyik mai hozzászólását, és nagyon ajánlom mindenkinek, hogy nézze meg a vele ma készített filmfelvételt! Aki erről lemarad, megint, egészében is lemarad!

Molnár F. Árpád írta:
"... Simicska a szövetségesünk lett, mert az ellenségünk ellensége és azt teszi, ami a helyes út.

Orbán mindenkiről jelentett. Ez a lényeg, hogy Orbán Viktor Simicskának elmondta, a többiekről meg csak jelentett: katonatársairól, ismerőseiről, barátairól, családtagjairól. Csak ezt Simicska így nem mondta ki, mert úgy gondolkodott, hogy majd csak felfogja még a hülye is, aztán majd jöhetnek a következő lépések Orbán ellen."
 
 
Feltárja:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Executive Producer:
Emma Paradigma

Zeneszerző és 3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Sid Modwooder


Felvétel: 2015.03.09.; Budapest, Magyarország.
Készült: 2015.03.09.; Budapest (Bp.), Hungary.
Premier: 2015.03.09.
 
Ha bajban van, ha információval szolgálna:
Tel.: +36/30/919-6386.
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda