2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Orbán Viktor terjeszti az AIDS-et

Orbán Viktor terjeszti az AIDS-et
2014-12-01
A tűcsere program megsemmisítésével, az AIDS elleni küzdelem felszámolásával idén többen fertőződtek meg a HIV-vírussal, mint 2013-ban és a betegek között egyre többen vannak a 17 és 25 év közötti korosztályból.
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Az AIDS elleni világnap alkalmából többek között a Fodor Gábor által vezetett Magyar Liberális Párt is felhívta a figyelmet arra, hogy növekszik Magyarországon az AIDS-betegek száma. A Liberálisok honlapjukon egyebek mellett a következőket is írják:

"A kormány ahelyett, hogy mindent megtenne a HIV-fertőzés további terjedése ellen, ellehetetleníti a megelőzésben kulcsfontosságú szerepet betöltő civil szervezetek munkáját. (...) Ráadásul idén többen fertőződtek meg a HIV-vírussal, mint 2013-ban és a betegek között egyre többen vannak a 17 és 25 év közötti korosztályból."

Az a putrista és putrigyártó szemlélet, ami Orbán Viktort jellemzi, juttatta Magyarországot az Európai Unió 28 tagállama közül a legutolsó helyre, mind demokrácia, mind emberi jogok stb. szempontjából. A szappanadót bevezető sereghajtó miniszterelnök és társasága 2010 óta - mint azt egy EBESZ-es is elmondta az ATV-ben -, 4 év alatt 800 törvényt hozott a diktatúra kiépítése irányába.

"Az AIDS világnapján kérjük a kormányt - írták ma a Liberálisok -, hogy vegye figyelembe az Egészségügyi Világszervezet ajánlásait, és tegyen meg mindent a betegség megelőzése érdekében. A szakemberek rendszeresen felhívják a figyelmet arra, hogy Magyarországon nagyon alacsony a szűrőhelyek száma, és a diagnózisra is több mint két hetet kell várni, holott már létezik olyan technika, amely 10 percen belül eredményt hoz. Meg kell erősíteni a tanácsadással és megelőzéssel foglalkozó szerveztek munkáját is."

A nyugati, jóléti társadalom és tudás alapú társadalmi modell meghirdetésével szemben a közmunka alapú, butaság társadalmának modelljét szervező orbáni sereghajtó kormányzatot a következő tanácsokkal is ellátta a Magyar Liberális Párt:

"Kulcsfontosságú lenne, hogy bővüljön a tűcsereprogram, ám ennek éppen az ellenkezője történik Magyarországon. 2013 augusztusában a józsefvárosi önkormányzat felszámolta a tűcserét biztosító Kék Pontot, és elüldözte az azt működtető alapítványt. A kerület fideszes polgármestere, Kocsis Máté ráadásul igaztalan vádakkal indított hadjáratot Székely László ombudsman ellen, miután az alapvető jogok biztosa kemény kritikával illette a Kék Pont ellehetetlenítését."

Aki minimális szakmai vagy szociológiai, illetőleg pszichiátriai vagy pszichodinamikai ismerettel, tapasztalattal vagy rálátással rendelkezik, a tűcsere program fideszes üldözésének tavalyi hírére már akkor csuklóból, rutinszerűen vágta ki, hogy tehát növekedni fog az AIDS-betegek száma. De facto nyilvánvaló volt már akkor is, hogy ez feltétel nélkül növelni fogja a járványos megbetegedések számát és minden lakossal szemben ellenséges és életveszélyes, életellenes döntés! Orbán Viktor - aki az Európai Unió legszociopatább vezetője - okkal építhetett a leépülő, butuló lakosságnak a Fidesz uszító szólamait követő vérszomjára, azaz hogy a nép egy jelentős része - a Fidesz ötletére - el fogja elutasítani a tűcsere programot, mondván általában azt, hogy mert az neki, mint állampolgárnak valamiféle pénzébe kerül. Az ilyen filléres gyűlölködések mellett ugyanakkor kényelmesen lehetett keresztülvinni az olyan gigarablásokat, amikben Orbán Viktor egyetlen haverjának, Simicska Lajosnak és a vele kapcsolatos cégeknek, csak 2013-ban 485 milliárd forint EU- és népvagyont ajándékozott, beruházások címén, miközben a tűcsere program és a civil jogvédők üldözésével a betegek számának növekedése folytán a kezelési költségek már ugrásszerűen sokkal többe kerülnek, mint amennyibe a fecskendők és a tűk kerültek volna. Ugyanakkor az orbáni tébolyországlás óta rohamosan leépülő magyar lakosságtól megszokhattuk: aki a vérszomjas rétegek tagjává válik, az inkább kifizet bármennyit, csak rosszat tehessen saját polgártársai ellen. Azaz miközben az egyre inkább állati sorba taszított lakossággal a rekordszociopata Orbán és bandája filléreket üldöztetett és vérszomját tanította a népnek, aközben ezzel a néppel AIDS-es vért itatott, hogy mindenkin teljen be a vérszomjasság bűne, miközben az EU-támogatásokkal önmagában is kb. 2 billió forintot tüntetett el a saját családja és oligarchatársai, valamint kézi vezérléssel kiválasztott lakájai zsebeiben!

A Liberálisok szerint "a kormányzat semmilyen elkötelezettséget sem mutat az AIDS elleni küzdelemben, és ezzel ezrek életét sodorja veszélybe", "a szűrőprogramok hiányossága miatt" pedig a betegek száma a "duplájára nőhet".

A duplázás, persze, csak kezdeti stádium, amit aztán - amint az AIDS Európán kívüli, főleg elmaradott, tehát az orbáni módszerek több elemében még inkább remekelő országaiban láthatjuk - katasztrofális AIDS-robbanás követhet. Meg lehet tehát fertőzni egy nemzetet úgy, hogy egy hibbant, szappanadós idióta kezébe helyezzük a döntés lehetőségét, aki megelőzés helyett saját szociopata gyűlölködéseire építve üldözi az életet és a józan észt. Egy nép pedig azt tűri meg hosszan a feje fölött, választott irányítóként, amire méltó. Ha a magyar nép a fertőzés és a szappanadó büdös-piszkos trógerét látja az egyetlen választható alternatívának, akkor megérett arra, hogy amiképpen eddig, eztán még nagyobb tömegei kerüljenek politikai vágóhídra, ahonnan aztán valamelyik nyomorult ismerősük ássa el őket saját kézzel a föld alá, a kormány szavait követve, "szociális" temetésnek nevezve ezt.

Orbán Magyarországán a mesterségesen gerjesztett és kb. a hitleri fasizmus Világháborús kora óta nem látott tömeges elszegényítés során legalább félmillió, más statisztikák szerint mára kb. 800-850 ezer ember menekült el az országból. Annyira sokan, mintha háború vagy világháború sújtotta volna Magyarországot. Eközben - amint arról az egyik rovarirtó budapesti cég pár hónappal ezelőtt tájékoztatott minket - ugrásszerűen nőtt a rovarok és az élősködők száma, amit ők az ugrásszerűen növekvő szegénységgel hoztak összefüggésbe.

A mai hírek szerint Angela Merkel német kancellár az év első hónapjaiban az EU demokratikus és emberjogi legutolsója, a putrista putrigyárfő, Orbán Viktor elé fog járulni Magyarországra. Mit is üzenhetnénk a Görögországból a nép által már halmozottan kiutált és rendre Adolf Hitlerhez hasonlított német kancellárnak, aki a görögök szerint egy személyben felelős Görögország napi anyagi haszonért való tönkre tételéért és azért, hogy a görögök közül ilyen sokan ki akarnak lépni az Európai Unióból?

Talán valami olyasmit, hogy Angela Merkel német kancellár járuljon csak az EU leghitványabb miniszterelnökének, Orbán Viktornak a lábai elé, pitiáner szívességekért pitizve, de jegyezze meg azt is, hogy a magyar nép napi politikai eladásáért cserébe szűnhetetlen sajtókampányt kap, és soha vissza nem téríthető kamatos kamatokat vetünk ki ellene a magyar lakosság és utódaink életéért.

És közben figyelje Angela Merkel és társai mellett a világ, hogy Angela Merkel kapzsi és piti tettei és diplomáciai debilitása hatására miként emelkedik tovább az Európai Unió megszűnéséért lobbizó népi tömegek és az ugyanezt egyre markánsabban hirdető politikai pártok száma. Mert - mint az AIDS járványszerű terjesztésében - Angela Merkel meghitt közelségében is gyakran meglátjuk, hogy aki vérrel teli serlegével turnézva túl sok fertőzött vért itat a néppel, az ő maga és országa is fertőzött vért fog inni. És ez a fertőzés annyira gyógyítható, mint az AIDS.
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda