2022. 10. 05., Szerda
Aurél névnapja

Orbán Viktor marad a miniszterelnök (Kovács Adrienn Nikoletta)

Orbán Viktor marad a miniszterelnök (Kovács Adrienn Nikoletta)
2014-04-07
Széles a mosoly az Orbán családban, Orbán Ráhel is elégedetten pezsgőzik.
 
Cikk: Kovács Adrienn Nikoletta

Magyarország ismét választott. Hogy ennek ki és mennyire örülhet, az kiderül majd az elkövetkező négy évben ismét. Az biztos, hogy nagyon sokan nem fognak örülni. Ahogyan eddig is kiderült Orbán Viktor kormányzása alatt, a szegények, az elesettek, az éhező gyermekek, a rokkantak helyzete nem nagyon rendíti meg a miniszterelnököt és családját, mondhatni, egyáltalán nem érdekli őket. A devizahitel-csapda áldozatául esett emberek úgyszintén hidegen hagyják az Orbán-klánt. A minimálbérért dolgozó emberek - akik tudnak egyáltalán dolgozni, akiknek nemcsak a bozótégetés jutott - továbbra is lehetnek külföldiek rabszolgái, akikbe nemcsak a lábukat törlik, hanem fel is törlik velük a padlót. A lényeg az Orbán-családban most, hogy tovább örülhetnek egymásnak, a luxusnak; annak, hogy nekik bizonyára nem kell majd éhezniük továbbra sem.

Számomra felfoghatatlan, hogyan lehetnek ennyire egoisták, ilyen mérhetetlenül buták és ennyire gonoszak a magyar emberek. Szégyellni való az, hogy az ember magyar. Bemutatták most is ezek az emberek, mi a fontos nekik. És ebben nem szerepelnek az éhező gyermekek, sem a többiek, akik nagy bajban vannak. Akik cserben vannak hagyva évek óta ebben az országban. Akiket szenvedni hagynak, mérhetetlen költekezés mellett. Csak kizárólag saját maguk számítanak. A pénz, a szórakozás, a luxus, a kábítószer. A telefon, az autó, a tv, a medence. A sok szemét, amit élelmiszer gyanánt magukba tömnek.

Az éhező, szegény gyerekek nem Orbán Viktor miatt éheznek, hanem a többi magyar ember miatt. Olyan ember lett ismét az ország élére választva, aki hagyja a szegényeket meghalni és elveszni. Aki nem az út szélén hagyja az embereket, hanem takarít maga után: eltünteti őket. Úgy gondolom, az emberek ismét megmutatták, hogy mi a fontos a számukra. Az emberek választották meg ismét azt az egyet, aki egyedül teheti tönkre azt, amit még egészben hagyott. Valójában akármi is késztette őket arra, hogy tovább tartsák fent azt az állapotot, ami az országban jelen van immár egy ideje, hogy irányítva lettek-e arra, kire szavazzanak vagy netán önszántukból hagytak egy diktátort az ország élén, bármi hajtotta őket erre a lépésre, gondolkozzanak el, hol tart a szellemi szintjük, ahol alapvető tényeket nem képes az agyuk befogadni. Borzasztóan buta és ostoba emberek kellenek ahhoz, hogy egy diktátor kezébe tegyék a saját, gyermekeik és leendő unokáik életét, már ha lesz ilyen.
 
 
Előző cikk a választásokról:

Csillag Ösvény Jósda