2020. 08. 03., Hétfő
Hermina névnapja

Orbán Viktor ausztriai pszichiátriai kezelései miatt az osztrák nagykövetnek írt levelet több népszerű médiavezető

Orbán Viktor ausztriai pszichiátriai kezelései miatt az osztrák nagykövetnek írt levelet több népszerű médiavezető
2014-07-11
Halmazati nemzetbiztonsági kockázatra hivatkozva egy 10 kérdésből álló levelet írtak Wolfgang Waldner osztrák nagykövetnek a HírAréna és a Hírháttér vezetői, Molnár F. Árpád és Domján Tibor, valamint az állami koncepciós perek további áldozataként nevessé vált emberjogvédő és állatvédő újságíró, Kovács Adrienn Nikoletta. Hozzá kell tenni: az ilyen leveleket - függetlenül attól, hogy az adott nagykövetség mit reagál - a világ összes nagykövetsége esetében maga a nagykövetség továbbítja és külön jelentést írnak róla az adott állam kormánya és nemzetbiztonsági szervei számára. Magyarul ilyen ügyekben a csend is sugárhajtóműként robajlik és tesz tanúbizonyságot jóról és gonoszról. Jóról és gonoszról.
 
Sz. L.

Tisztelt Dr. Wolfgang Waldner Nagykövet Úr!


A HírAréna és a Multimédia Hírháttér vezetőiként - az ismételten és több oldalról befutott, merőben titkosszolgálat-közeli és titkosszolgálati információk és beszámolók miatt - információkéréssel fordulunk Önhöz és Önökhöz, Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök Ausztriában folytatott pszichiátriai kezelései ügyében, mellyel kapcsolatban egyértelmű, teljesen világosan halmozott nemzetbiztonsági kockázatról van szó mind Magyarország és népének sorsa, mind Ausztria és annak világpolitikai megítélése kapcsán. De sokkal többről is!

Ezzel kapcsolatban a következőket kérdeznénk Öntől, ha pedig nem tud válaszolni, kérjük, visszajelezve nekünk, kérdéseinket és rendkívül súlyos nemzetbiztonsági aggodalmainkat továbbítsa Ausztria kormánya és titkosszolgálatai számára azzal, hogy választ szeretnénk ebben az Ausztria és Magyarország kapcsolatát és jövőjét nagyon súlyosan befolyásolható illetve adott esetekben meghatározó problémában:

1. Mióta jár Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Ausztriába pszichiátriai kezelésekre?

2. Milyen gyakran jár Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Ausztriába pszichiátriai kezelésekre?

3. Mely osztrák városokba (és településekre) jár Orbán Viktor úr pszichiátriai kezelések céljából?

4. Orbán Viktor úr mely városokba (és településekre) szokott még elmenni olyankor, amikor pszichiátriai kezelés indokán, a nyilvánosság kizárásával Ausztriába utazik? Kérem, vegye és vegyék tekintetbe, hogy konkrét titkosszolgálati információkból dolgozunk, azért tesszük fel ezeket a kérdéseket. Az a tény ugyanis, hogy Orbán Viktor úr - a pszichiátriai kezeléseken kívül vagy akár annak részeként - több ausztriai településre is bejáratos, és mindezt titokban teszi, nagyon, nagyon, nagyon komoly gyanúkra ad alapot mind a magyar Büntető törvénykönyv (Btk.) szerinti Kémkedés és Hazaárulás bűntette, mind a gazdasági bűncselekmények szervezése, mind a pszichiátriai kezelések miértje, módja és személyi, továbbá technikai eszközrendszerei vonatkozásában.

5. Milyen tudatmódosító és a gondolkodást, valamint a viselkedést befolyásoló, meghatározó és átalakító kemikáliákat, pszichofarmakonokat és egyebeket kap rendszeres és rendszertelen fogyasztásra Orbán Viktor úr ausztriai pszichiátriai kezelései során?

6. Milyen módszerekkel kezelik Orbán Viktor urat Ausztriában? Gondolunk itt a Freud-féle pszichoanalízistől kezdve a máig titkosított és a titkosszolgálatok, valamint többek között a hadsereg és egyes magán-titkosszolgálatok részéről alkalmazott hipnotikus és más kiképzési hipnózis és emberprogramozó módszerekig bezárólag mindenre. A pszichiátriai és pszichológiai módszerek ellenőrzésen illetve az adott ország nemzetbiztonsági hatókörén kívül eső alkalmazása, különösen a viselkedés irányítását hipnózis stb. útján perdöntően meghatározó módszerek bevetése halmazati nemzetbiztonsági veszélyforrások, amiknek alkalmazása nem képezheti titok tárgyát, amikor egy ország miniszterelnökéről van szó!

7. Milyen technikai eszközök kerültek alkalmazásra Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök Ausztriában végrehajtott pszichiátriai kezelései során? Gondolunk itt többek között a már ötvenes években alkalmazott elektromágneses eszközök mai, 65 évvel fejlettebb(!) technológiáira és bármilyen további technikai, elektromossággal működtetett műszaki eszköz alkalmazására, amikről már olyan történelmi tanúvallomások is születtek, amikor pl. Bill Clinton amerikai elnök 1995. március 15-ére olyan Elnöki Bizottságot alapított, amin 51 elektromágneses és további eszközökkel átprogramozott tanú számolt be a rajtuk 1995-höz képest is évtizedekkel korábban végzett emberprogramozásokról. A mai technológia olyan tárházát lehet felsorakoztatni, amikkel könyveket lehet teleírni. Kérdésünk ezért is rendkívül nyomatékos és kiemelt.

8. Beszámolt-e Orbán Viktor úr ezen ausztriai pszichiátriai kezelései során arról, hogy indokolatlan vagy számára indokoltnak vélt dührohamokat kap és pl. időnként tettleg bántalmazza (megveri) feleségét, Lévai Anikót, s hogy ennek milyen klinikai, kórházi következményei voltak Lévai Anikó vonatkozásában? Kérem, vegye komoly figyelembe, hogy nem pletykákból, hanem konkrét titkosszolgálat-közeli információkból és beszámolókból dolgozunk, amikről a magyar titkosszolgálatoknál sokan konkrétan vélnek tudni.

9. Szokott-e másokat is tettleg bántalmazni Orbán Viktor úr a saját családjából vagy egyéb személyek közül és ha igen, ezen tetteit mivel magyarázza?

10. Milyen panaszokról számolt be Orbán Viktor úr, a rátörő depresszióktól, a szorongáson át az alapos okkal feltételezhető üldöztetéses téveszmékig bezárólag? Kérem, vegye és vegyék figyelembe, hogy itt nem egy kispolgári páciensről, hanem legkevesebb 10 millió ember sorsáról és életéről van szó, hatását tekintve - nyilvánvalóan nem kell magyarázni, hiszen a világsajtóból Önök is naponta láthatják és olvashatják - legalább egész Európában és az egész Európai Unióban bekövetkező, gyakran futótűzszerű káros következményekről, amelyeket Orbán Viktor mindennapi tettei indukálnak, Európa államaival és azok vezető politikusaival szembeni uszító és üldöztetéses téveszmékkel halmozott hamis vádjai okoznak, továbbá Orbán Viktor destruktív, rosszindulatú és romboló tettei és gyűlöletbeszédei az Európai Unióban bekövetkezett és világosan látható káros következmények egész sorát és azok láncolatát indítják el szinte naponként, Európa-szerte fenyegetve a demokráciák rendszerét és fennmaradását is.

Kérjük, hogy az Európai Unió 28 tagállama teljes lakossága érdekében a lehető legkomolyabban vegye és vegyék a legkevesebb mind a 28 állam lakosságára és nemzetbiztonságára kiterjedő aggodalmainkat és ennek szellemében válaszoljanak, ne úgy, mint mindent elkenni akaró politikusok.

Kiegészítésként egy ma, igen nagy sebességgel íródott cikkből idéznénk egy részletet. A cikk először a HírAréna nevű lapban jelent meg, a következő oldalon:
http://www.hirarena.com/osszevertek-a-fogdaban-a-pasztor-istvant-lekopo-hajlektalan-aktivista-asszonyt--orban-elmebeteg-_421


"Jogvédő (tehát pl. nem a hatvani rendőrbűnözést védő) munkatársaimnak - köztük Domján Tibornak - halmozottan titkosszolgálat-közeli személyek korábban azt állították, hogy Orbán Viktor felesége, Lévai Anikó többször került kórházba amiatt, hogy Orbán Viktor agyba-főbe verhette és ezek a kórházba kerülések ismertek voltak a polgári és katonai titkosszolgálatok előtt. A Föld bolygó sajtóorgánumai részéről eddig is intoleránsnak, autokratikusnak, öntörvényűnek (skizofréniás tünet) és szociopatának, valamint tudathasadásos elmebetegnek tartott Orbán Viktor kapcsán azt is érdekesnek találják, hogy miért jár Ausztriába pszichiátriai kezelésekre. A pszichiátriai drogok, amiket kap - miközben Orbán Viktor puszta pszichiátriai kezelése is halmazati nemzetbiztonsági veszedelemforrás(!!!) -, mellékhatásként (is) hangulatingadozásokat és indokolatlan, spontán dührohamokat okoznak az egyébként is radikálisan megbízhatatlan és rosszindulatú, súlyosan bűnöző alkatú skizoid és paranoid pszichopata Orbán Viktor elméjében. A titkosszolgálatokkal mélyen kapcsolatba került személyek - a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR vezetői és több újságírója számára - elmondták, hogy a titkosszolgálatok - nem párt-, hanem valódi - szakértői régóta rendkívül komoly kockázatként értékelték, hogy Orbán Viktor pszichiátriai problémákkal küszködik, mindennek a tetejébe Ausztriába jár kezelésekre, ott tudatbefolyásoló kemikáliákkal és szuggesztív, hipnotikus módszerekkel kezelik, idegen titkosszolgálatok ügynökeinek és módszereiknek, valamint eszközeiknek alárendelt, viselkedése pedig egy révületben és hipnózisban lévő, irányított ember viselkedésmintáját és stílusát követi.

Mindez - beláthatja mindenki, aki nem túlzottan osto
ba vagy nem szétesett elmebeteg - nem csak rendkívül súlyos és elfogadhatatlan nemzetbiztonsági kockázategyüttes, de kizárja, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a posztján maradhasson és döntéseket hozzon. Így nemhogy egy ország ügyében nem hozhatna döntéseket - átírva az ország törvényeit, alkotmányát és mindent, féktelen oligarcha- és rendőrbűnöző-, ügyészbűnöző- és bíróbűnöző-gyártást folytatva, mint egy ámokfutó, hitleri őrült -, de egy iroda vagy egy pár főből álló ipari segédmunkás csoport élére sem lehetne helyezni, hiszen ott is emberéletekre van hatása mindannak a tébolynak és őrületnek, amit pszichiáterek és hipnotizőrök által kezelt beteg elméjéből fakadó döntéseivel és mulasztásaival okoz és elkövet."

---------

Továbbra is Tisztelettel és Üdvözlettel
Molnár F. Árpád, Domján Tibor és Kovács Adrienn Nikoletta,
a HírAréna és a Hírháttér vezetői, valamint keresztény és politikai üldözött újságírók, nonprofit emberjogvédők, dokumentumfilmesek, párton kívüliek, de az elnöki diktatúra pártját kivéve minden parlamenti és azon kívüli párttal kellemes diplomáciai viszonyt ápolók.
2014. 07. 11., Budapest, Hungary.

Csillag Ösvény Jósda