2018. 12. 16., Vasárnap
Etelka,Aletta névnapja

Orbán védelmében az ATV és Rónai Egon elhatárolódott Nagy Bandó Andrástól - Molnár F. Árpád olyat taposott!

Orbán védelmében az ATV és Rónai Egon elhatárolódott Nagy Bandó Andrástól - Molnár F. Árpád olyat taposott!
2017-12-24

Eltitkolt bűnügyi botrányokkal! A 2006-tól sortüzes-csonttörő, majd bankmentő és iszlamizáló Soros-csatorna morális hulla árulására és szánalmas gerinctelenségére Molnár F. Árpád elhatárolódással, és az ATV-ről, meg az MSZP-ről titkos korrupciós botrányok és bűnügyek leleplezésével válaszolt.

Az alig több, mint pár nappal ezelőtti ATV-s műsorban Rónai Egon, az ATV műsorvezetője Nagy Bandó Andrással beszélgetett. A műsorban Nagy Bandó András elmondta:

"Múltkor Kecskeméten voltam, tiszta véletlenül hallottam egy kórházi dolgozótól - és most olyat mondok, amiről, valószínűleg azt mondjátok, hogy abszurd -, hogy oda viszik Orbán feleségét mindig, amikor összeveri. A kecskeméti kórházban rakják rendbe."

Nagy Bandó András kétségbe vonta, hogy Orbán Viktor mentálisan teljesen egészséges lenne, miközben azon szörnyűlködött, hogy emberek Orbán Viktor halálát szeretnék. Ezek szerint viszont nem szörnyűlködött eléggé:

A 2006-os sortüzes-csonttörésekbe örök időkre lemoshatatlanul bebukott ATV - nem publikus okokból (pl. orbáni terror vagy az ATV-n az iszlamista, magyarok elleni uszító műsorokat pénzelt reklámozó cégek disznóröfögésére) elhatárolódott Nagy Bandó Andrástól. Az álellenzéki sortüzes-csonttörő és antimagyarita idegenszívű, a nép előtt morálisan 2006 óta halva holt hulla tévé csatorna közölte:

"Az ATV mindig és minden helyzetben tiszteletben tartja mások személyiségi jogait. Nagy Bandó András tényállításai súlyosan sértették egy politikus magánéletét és személyiségi jogait, ezért nem tesszük közzé a videót. Ez a lépés a csatorna saját döntése."

Ehhez csatlakozott álmoralizálva, nyilvánvalóan a fizetését féltve Rónai Egon, aki hason csúszva igyekezett megfelelni az imperialista burzsoá terrornak. Facebook-bejegyzésében - mint egy karácsonyi ajándékként - közölte:

"Tegnap este az Egyenes beszédben Nagy-Bandó András volt az egyik vendégem. A népszerű író-humorista egy politikus magánéletére és egészségi állapotára tett súlyos megjegyzéseket.
Ahogy rögtön az adásban is jeleztem, hogy ezzel nem értek egyet, ezúton is hangsúlyosan kijelentem, hogy ettől a konkrét esettől és minden hasonlótól határozottan elhatárolódom.
A fantázia lehet egy alkotó ember munkaeszköze, de személyiségi jogokat sértő mondatok nem lehetnek egy beszélgetés tárgyai.
Ennek megítéléséhez annyit, hogy éppen ez a szemlélet az egyik értéke az ATV-nek, és ezt én magam is óvni szeretném.
Megköszönöm, ha mértékletes kommentárok érkeznek csupán."


Rónai Egon hason kúszó nyilatkozata már Molnár F. Árpád ingerküszöbét is átütötte, aki a következő levelet küldte Rónai Egonnak és az ATV-nek.


Levél Rónai Egonnak és az ATV-nek, Molnár F. Árpádtól (filmfelvételt is tervezve)

Kedves Rónai Egon Úr;

a Nagy Bandó Andrással (és orbánnal) kapcsolatos Facebook-os bejegyzésedre HírAréna-Hírháttér-műsorban terveznék reagálni. Addig is:
 
Van nekünk egy régi szabályzatunk, miszerint aki munkatársunk más munkatársunkat vagy bárkit, aki minket pártol, nagy nyilvánosság előtt kikezdi vagy becsmérelni merészeli, azt azonnali hatállyal és örök időkre kirúgjuk.
 
Ti megint elhatárolódtatok a saját szövetségesetektől, mégpedig olyan személynek (orbán viktornak) a nem létező becsülete és mentális egészsége nevében, aki minden magyar idők legnyilvánosabb bűnöző kormányát hozta létre, minden eddiginél több embert hajszolt öngyilkosságba, rekordokat döntöget a kilakoltatások számában - hogy ezzel saját zsebét és a világ szintén leggazdagabb 1 %-ának a zsebét, a bankárokét tömje -, több embert kergetett külföldre, mint eddig bárki a magyar történelem során, a rák-várólistás halottainak száma több tízezerre rúghat stb., tehát nettó népirtó tömeggyilkos. Átvitt értelemben tömeggyilkos és echte, de facto népirtó és antiszociális paranoid skizoid pszichopata, aki pszichiátriai kezelésre szorul. És minimum ennyi!

Hogy ez a tömeggyilkos veri-e a feleségét, vagy csak a lakosságot irtja nagy szájjal és látványos örömmel, nem tudom, de ha súlyozni kell Nagy Bandó András és orbán viktor között, akkor soha a büdös életben nem jutna eszembe, hogy egy becsületes civiltől határolódjak el egy oligarcha politikus tömeggyilkos hazaáruló nem létező tisztessége és nem létező mentális egészsége nevében. Erkölcsi alaptétel.

Nem minden tömeggyilkos veri a feleségét, és rengeteg, az életben kifogástalan viselkedésű és közkedvelt férfi veri agyba-főbe a feleségét és a családját, de Te és az ATV honnan veszitek a bátorságot, hogy megszabjátok, más miként összegezze a rendelkezésre álló tényeket, és milyen véleménye, hite vagy meggyőződése legyen Magyarország legfőbb antikrisztusáról és népirtó hóhér tömeggyilkosáról? Ráadásul Nagy Bandó András tanúbeszámolót idézett, nem saját véleményt közölt.

De ahhoz, hogy bárkinek mi a véleménye vagy mit tud konkrétan orbán viktor nőveréseiről vagy az elmeállapotáról, azt nem a Te dolgod megítélni és minősíteni, és nem is az ATV-é. Annak ellenére sem, hogy orbán esetében egy nettó hazaáruló népirtó tömeggyilkost védelmeztek, ama Nagy Bandó Andrással szemben, aki feddhetetlen, tisztességes, és köztiszteletben állóságát nem tudja eltörölni a minden orbáni bűnözést és tízezer milliárdos rablást követelőzve támogató fideszes korrupt bűnöző alkatú pszichopata trollok összes gyűlölködése és tehetetlen kínlódása sem. Mert Ti és a fideszes trollok álltok a sötétség oldalán,és a népirtó tömeggyilkost védve, Nagy Bandó András pedig a világosság oldalán.

Ha ennyire nem megy Nektek a szólásszabadság és a véleményszabadság, hogy a legnagyobb tiltakozási hullámba a térség legfőbb tömeggyilkosa védelmében lódultok neki, nem értem, miért csináltok még mindig élő műsort? Neked és Nektek mi közötök van ahhoz, hogy másnak mi a véleménye? Pláne, ha nem is véleményt közöl, hanem másvalaki személyes tanúvallomását. Ha a tényközlés orbán viktornak nem tetszik, van rá törvény, indíthat pert, de nem a Te dolgod megvédeni a magyarság legfőbb hóhérjának és tömeggyilkosának becsületét! És főleg nem határolódhatsz el a saját szövetségesed közlésétől, amelynek valódiságát orbánnak, mint népirtó tömeggyilkosnak eddigi élete és napi tettei is indokolnak! Nem biztos, hogy veri a feleségét, de ha igen, nincs ezzel egyedül, hanem sokan, akik nem loptak tízezer milliárdokat és nem küldtek halálba sok tízezer embert, verik a feleségüket, és sokkal egészségesebbek orbán viktorhoz képest.

Azt írtad: "
személyiségi jogokat sértő mondatok nem lehetnek egy beszélgetés tárgyai". Tájékoztatlak, hogy az ATV csaknem összes műsora súlyosan sérti a politikusok és megnevezett holdudvaruk személyiségi jogait, minden nap és sokszor, így ha Nektek ilyen gondotok van, akkor távozhattok szépen a médiából, és átadhatjátok a helyeteket a valódi ellenzéknek és a valódi civileknek, akik nem Soros György és más kilakoltató és orbánosan népirtó balliberális bankárok által vannak fizetve, hanem a hazafiasságuk és a gerincességük, az erkölcseik és a hősiességük okán eddig is a saját pénzüket költötték a nemzet védelmére, és ezért - a Ti örökös és szinte abszolút maximális titkolózásaitok mentén és miatt, miattatok - szenvedték el a rengeteg bilincsben elhurcolást, betiltást, fogdákat, házkutatásokat, az interneten mindent bizonyító filmfelvételek ellenére a koncepciós pereket és hamis vádak alapján hozott bírósági ítéleteket, a börtönöket és a kifizethetetlen bírságokat stb.

Miattatok, a ti gyilkos bérencségeitek miatt fordulhat elő, hogy pl. Puzsér Róbert olyan következtetésre jut Magyarország összes fizetett tárhelyén közvetlenül Pintér Sándor jobbkeze által betiltott személyekről, hogy nincsenek is betiltva, mivel olvashatók és láthatók. Persze, csakhogy nem magyar fizetett oldalakon, és százszor újratelepítve a világ különböző országaiban, más államok fizetett tárhelyszolgáltatói által, akiket hiába ostromol a népirtó orbán-banda, hogy tiltsák be és adják ki a személyes adataikat, nem adják ki, mert ki vannak fizetve, és orbán nem fenyegetheti meg őket azzal, amivel a kormány a magyar előfizetett tárhelyszolgáltatókat fenyegette meg (minket is tájékoztattak ezekről a magyar tárhelyszolgáltatók), hogy amennyiben nem tüntetnek el rólunk minden cikket és minden dokumentumot, akkor a további sok ezer magyar cég és magánszemély összes adatait és munkáját is lekapcsolják és betiltják, akik náluk szintén fizetett tárhellyel rendelkeznek.

Ti minden ellenünk való maffiaállami üldözést mindig, mindenkor pártoltatok, ha mással nem, mindig a tevékeny bűnpártolással, hírhamisítással, történelmi hamisításokkal, D-Notice-szal, totális médiacsenddel.

Továbbá: annyira töröltök mindig, mindenféle bizonyítékot, hogy kénytelenek vagyunk hatékonyabb üzemmódokba kapcsolni.

Egyebek mellett megkeresett pár éve a korábbi titkosszolgálati miniszter testvére, majd a fidesz egyik legfőbb titkosszolgálati vezetőjének válásban lévő vagy elvált felesége, hogy orbán Grazba jár pszichiátriai kezelésre, pszichoterápiás módszerekkel kezelik, és megnevezett skizofréniaellenes gyógyszereket szed. Ezek közül több gyógyszer konkrét megnevezésre került.

Nagyjából kevesebb, mint pár hete pedig olyan személy keresett meg, aki állítja, hogy orbán belső környezetében belsős résztvevője volt orbán grazi útjai szervezésének, amelyek titokban folytak, és azt is csak kevesen tudták, hogy miért lettek azok a titokban szervezett grazi túrák. Az illető az egész szervezési procedúra és az ezeket kísérő fedőakciók részleteiről is beszámolt.

Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, mi a különbség az "összeesküvéselmélet" és a "ténytanú" kifejezések között? Nos, a ténytanú az, aki nem elméletről beszél, hanem tanúként deklarálva magát, állításokat eszközöl! Ezt láttam, ez és ez történt! A bíróságon így is hívják őket: ténytanúk! A bíró szokta is őket figyelmeztetni, hogy "a tanú ténytanú!"

Nem a Te dolgod és nem a gyurmaként formálható gerincű kilakoltató bankárslepp ATV dolga, hogy - az alvilágban és a Portik-Laborcz-anyag titkosszolgálati dokumentumaiban "isten"-ként emlegetett politikus mellett - Észak-, Közép- és Közép-Kelet-Európa leghírhedtebb tömeggyilkos vagy népirtó politikusa védelmében bíróságként ítélkezz tisztességes emberek véleményszabadsága és személye, valamint ténytanúk tényállításai és személyük ellen! Sőt, el sem titkolhatnátok mindazokat, amiket fennállásotok óta titkoltok, sőt - mint a napokban a DK egyik országgyűlési képviselője, személyes ismerősöm -, még töröltök is a nyilvánosság elől ténybeszámolókat, ténytanúi tanúvallomásokat, nehogy megtudja bárki azokat az eget verő disznóságokat, amikről feltett célotok, hogy ne szerezzen tudomást senki! Mert ti az álellenzék vagytok, vagy ahogyan annak idején akartak engem felkészíteni az ellenem folytatott koncepciós perre, hogy először is semmisítsek meg minden bizonyítékot, és akkor a párt rendez orbán viktor ellen egy nagy, nyilvános botrányt, továbbá az igazságügyminiszter apjának ügyvédi irodáján és másokon keresztül az ATV rendszeres meghívott vendége leszek, de csak vitatkozni szabad, mint Tasnádi Péter esetében, hogy bizonyíték ne legyen semmire, sem orbán, sem Pintér ellen, csak nyilvános cirkusz! Mert ennyi van megengedve, és aki nem tartotta be a játékszabályt, azt politikai gyilkossággal fenyegették!

Ti mindig egyetlen párt voltatok, közös bűnszövetségben. Nem Te, hanem ti! Ezért nem ült itt egyetlen vezető politikus sem, ezért nincs itt következménye semminek, mert ti mindig elboltoltátok a közéletet, és bűnözők a bűnözőkkel jártatok közös bűnszövetségben.

Az egyik legújabb filmünk címe - általatok örökké eltitkolt és bűnpártolt témákban - : "Állami gyilkosságot szervezett a Kúria elnökhelyettese?! - Maffiabotrány a bíróságon!": http://hirarena.com/allami-gyilkossagot-szervezett-a-kuria-elnokhelyettese--maffiabotrany-a-birosagon_1897

Ennek kapcsán, ténytanú írásba adott és hitelesített vallomása kíséretében levelet akarnak Nektek írni, hogy hadd szólalhassanak meg végre nyilvános adásban. Ennek kapcsán általatok közelről ismert, híres közéleti személyeket is megkerestek, akik közölték (a két tanú szavait idézve), hogy ti, tévések trógerek vagytok, becstelenek, nemtörődömök, és nem az érdekel titeket, amikkel megkeresnek, hanem a helyezkedés és a pénz.

Tudom, hogy Ti is emberek vagytok, sőt, Sztálint is megtörte, ráadásul örökre a felesége halála (ebben máris több emberséget mutatott, mint amit hasonlók kapcsán Rólatok láttunk), de ettől még ti vagytok azok, akik a magyarság hóhérja előtt hajlongtok, közvetlen felelősök vagytok sok százezer külföldre menekültért, tízezernyi befejezett öngyilkosságért stb., és ebben a rendszerben továbbra is ti vagytok a hóhérok hűbéres lakájai, a koncentrációs tábor alkalmazottai, és mi vagyunk a táborbéli zsidók, valamint a nemzet szabadságának küzdői és a nemzet hősei. Nem ti, a gazdagok és Júdás 30 ezüstjéből élősködő D-Notice kilakoltató sorosista lobbik, hanem mi, akik az összes fajtátokbeli parlamenti pártot hívtuk az ártatlanok kilakoltatására tiltakozni, de a mi pénzünkből eltartott haverjaitok sosem jöttek, és a civil szervezetek összefogásából ugyancsak minden alkalommal távolmaradtak a sorosista álcivilek is mind, de az összes, kivétel nélkül! Nem mi, hanem ők rekesztették ki önmagukat, és ők bukták el,  hogy az elmúlt kb. 6-8 kilakoltatásból mi lettünk azok, akik 5-6-ot sikeresen elhárítottunk. Miénk lett az örök dicsőség, a tiétek pedig az örök, lemoshatatlan és eltörölhetetlen szégyen.

Elhatárolódunk Tőletek, ti elhatárolódók. Elhatárolódunk Tőletek, mert vállalhatatlan szégyen és gyalázat vagytok. És ennek örökre nyomot kell szerezni a nyilvánosság előtt.

Elhatárolódunk Tőled és az ATV-től, és nem csak azért, mert az ATV 2006-tól kezdve sortüzes-csonttörő maffia-hozzáállását Nagy Bandó András elleni kirekesztő, uszító és gyűlölködő seggnyaló fideszes kampánnyal dúsítjátok, hanem elhatárolódunk Tőled és Tőletek amiatt is, hogy fennállásotok óta a közutálatnak örvendő és bűnügyileg leszerepelt bűnöző politikus hordákat hívjátok a stúdiókba, ezzel külön megfojtottátok Magyarország esélyeit bármiféle kormányváltásra, mert az a szar, amit 2006 óta próbáltok leerőszakolni a magyar nép torkán, a magyar nép azt 11 éve visszaöklendezi, a devizások elleni, szervezett népirtáshoz csatlakozva meghirdettétek a világ leggazdagabb 1%-ának, a bankároknak a megmentését - ezzel bűnrészesekként sok ezer öngyilkossághoz és sok százezer külföldre meneküléshez -, ránk ömlesztenétek az Emberiség összes népével, kultúrájával és csoportjával a leghalálosabban ellenséges iszlám multimillióit, majd tíz- és százmillióit, és ez csak pár érv, miért nincs nektek semmi helyetek és keresni valótok a mi közéletünkben, a mi hazánk nyilvánossága előtt, a mi nemzetünk tagjai között.

Nagy Bandó András hiába van, volt vagy lesz totálisan eltérő véleményen hozzánk képest pl. Soros Györgyről vagy a muszlim beömlesztésről, ti soha sem tehettétek volna meg, hogy elhatárolódtok Tőle a legfőbb magyarországi bűnöző és népirtó antikrisztus nem létező tisztessége és nem létező pszichiátriai egészsége fedezékében.

Az általatok kreált Nagy Bandó András elleni hazaáruló és népirtó-párti elhatárolódással sokaknak bekínáltad és bekínáltátok a Karácsonyi Üdvözletet. Nekem minimum ez a levél a Neked és mindőtöknek szóló Karácsonyi Üdvözletem. Pedig ti, az üldözéseket is totális elhallgatással övező, a magyar nép ellenségeit és tömeggyilkosait támogató bérencek sokkal rosszabbat érdemelnétek. Itt rengetegen haltak bele a ti árulásaitokba, hamisításaitokba, a tényeket tervezetten és szervezetten elrejtő és törlő ellenséges tevékenységeitekbe, és szemfényvesztő, mindig a bukott és bűnöző politikusokat támogató és propagáló kampányaitokba.

Legyetek boldogok, hogy ti, akik a hóhérok könyöradományaiból élősködtök, a nép nyakán és a nép ellen, nem kell részesülnötök mindazon gaztettek egyikében sem, amikre a magyar népet ítéltétek, a magyar nép hóhérai és tömeggyilkosai becsülete nevében, pénzért és pozícióért, azaz - a büntetőjogból ismert kifejezéssel - aljas indokból vagy célból.

Karácsonyi üdvözlettel Molnár F. Árpád
2017. dec. 22.; Budapest, Hungary.
 

Csillag Ösvény Jósda