2022. 12. 03., Szombat
Ferenc,Olívia névnapja

Orbán ügynöki hátteréről - Schiffer tizedszer kezdeményezte az ügynökügyek nyilvánosságát!

Orbán ügynöki hátteréről - Schiffer tizedszer kezdeményezte az ügynökügyek nyilvánosságát!
2015-11-03
Még az MSZP is támogatja, de a besúgó múlttal gyanúsított Orbán Viktor és párttársai tiltakoznak. Az EU 28 tagállamának sereghajtói, Orbán és társai e téren is gondoskodnak arról, hogy a volt szocialista országok közül Magyarország e téren is változatlanul a legutolsó, a legeslegutolsó maradjon.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Schiffer András LMP-elnök ütős érvbeszédét ma publikálta az Lehet Más a Politika nevű párt. A parlamenti filmfelvételen Novák Előd (Jobbik) szintén példás gyorsbeszédet mondott, de Bárándy Gergely MSZP-s képviselőt is hallhatják, aztán Sallai R. Benedek LMP-s képviselőt. Mindenkit az ügynökügyek leleplezése oldalán.

Eztán a Fidesz részéről Vas Imre "honatya" gagyog és kínlódik, hablatyol és beszél mellé, képviselve a Fidesz fanatikusainak országromboló és hazaáruló putrista, mindent lelakó szellemét, és gondosan őrizve az ügynökügyek feltárásában is Magyarország legutolsó helyét.

A felvétel végén ismét Schiffer András, az LMP elnöke szól.

Novák Előd (Jobbik) többek között elmondja, ami miatt - tapasztaltuk - a Fidesz minden létező bűntetteit és rettenetes gaztetteit gátlástalan bűnöző pszichopatákként, nagy gyűlölködésekkel pártoló Fidesz-fanatikus népi söpredék annyira ideges és olyan gyűlölettel kapálózik azért, hogy mi is hozzájuk hasonló korrupt férgekként eltussoljuk az igazságot és hozzájuk hasonlóan össze-vissza hazudozzunk médiaként is a Magyar Köztársaság összes lakosának. Azaz Novák Előd szintén feltárja, hogy "Orbán Viktor a katonai elhárítás volt társadalmi kapcsolata, akinek apósa, Lévai István az AVH Lenkei fedőnevű ügynökeként súgott be becsületes magyar középparasztokat, soha nem fog zöld utat engedni az ilyen megalapozott törvényjavaslatoknak".
 
 
 

Csillag Ösvény Jósda