2019. 05. 24., Péntek
Eliza,Eszter névnapja

Orbán Ráhel: a civilizáció ellenségei és a cigánybűnözés vagytok! (Műsorunk)

Orbán Ráhel: a civilizáció ellenségei és a cigánybűnözés vagytok! (Műsorunk)
2016-11-25
Ha ön a néphóhérok altatóin nevelkedett buta senki, meg se nézze! Molnár F. Árpád keményen tiporja a nemzet vérszívó gyilkosait, beléjük törölve a lábait. A nincstelen keresztény Hajdu Attila ügyével kezdi, akit azért ítélt az orbáni bíróság 500 ezer forint pénzbüntetésre, mert olyan hangfelvételt készített és adott át egy médiának, amiben orbánista önkormányzati bűnözők arról számolnak be részletesen, hogyan és mennyi közpénzt lopkodnak évek óta a fideszes főnökök számára.
 
Sz. L.

A botrányműsorban név szerint említve: Bayer Zsolt, Gyurcsány Ferenc, Hajdu Attila, lévai anikó, Nagy Gábor Tamás, orbán ráhel, orbán viktor, Gaith Pharaon, tállai andrás, Tamás Gáspár Miklós (TGM), Vona Gábor...
 
 
orbán ráhel: a civilizáció ellenségei és a cigánybűnözés vagytok! (Molnár F. Árpád)

(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 16.)

 

Az USA által megsemmisített link:

 
 
Molnár F. Árpád keményen beleáll orbán viktor leghírhedtebb adócsaló bűnözőjébe, az orbáni adómaffializmusért jutalmul az adóhatóság élére kinevezett tállai andrásba, és személyesen üzen a NAV adóhatóság bűnöző állományának is, megfenyegetve őket. Közvetlenül tapossa orbán viktor közpénz-maffiózó oligarcha lányát, orbán ráhelt, és simán leringyózza orbán feleségét, lévai anikót.

Jól teszi. Kár, hogy nem így tesz mindenki! Hanem: ...

A nemzet gyilkosai, amióta média létezik, azt sulykolták a buta lakosság agyába, hogy aki kifogásolja a sok ezer halottat, sok tízezer öngyilkost, a sok százezer külföldre menekültet, szépen beszéljen a nemzet hóhérjainak bűntetteiről. Aki pedig nem szépen beszél az ő tömeggyilkosságaikról, nemzet-kifosztásaikról, azok a valódi bűnösök. Sok ideálisan bamba kisember meg is felel a média butítóbbnál butítóbb üres szólamainak, és azt visszhangozza, amit saját gyilkosai programozták pontnyi csöpp agyába. Meg is szólják azokat, akiktől a hatalom leginkább retteg: a keményen szókimondókat. Azokat, akiket - ellentétben a zombi propagandán nevelkedett együgyű és buta, önálló gondolkodásra képtelen kisemberekkel - nem lehet hülyének nézni.

Molnár F. Árpád újságírót, politikai üldözöttet, ingyenes jogvédőt sem lehet. Sem megzsarolni, sem megfélemlíteni. Sőt: minél több a provokáció, annál stabilabban áll, annál elszántabb és annál drasztikusabb. Pár ezer hasonlóval bármely nyugati maffiarendszert el lehetne söpörni.

Csakhogy ez a pontagyúak zsúrpubi országa, ahol úgy törli a lábát a népbe bármely tömeggyilkos hóhér, hogy még szitokszavakkal sem számolnia.

Magyarok, magyarok, csak azt kaptátok, amit érdemeltetek.
 
 

Csillag Ösvény Jósda