2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Orbán megpuccsolta az országot, saját maga szerint is (Videó)

Orbán megpuccsolta az országot, saját maga szerint is (Videó)
2014-02-26
Ez a mi életünk - hadonászott veszettül Orbán Viktor, még 2008-ban - ez nem a kormány biznisze, ez a mi életünk kedves barátaim.  Nos, ez a minimum skizofrén lett két év múlva az ország miniszterelnöke, mert sokan elhitték neki, hogy amit mond, azt az ország érdekében teszi, ami amúgy, nagyban felveti a választói épelméjűségének kérdését is.
 
Hát, nem azért tette, hanem egyszerűen azért, mert így, az ő strómanjai részesülnek a paksi ezermilliárdokból és nem a szociké. A nép pedig a zálog, a jövő záloga, még ha ott rohad is meg a zaciban. 

Domján Tibor, Budapest
 
 
Orbán szavazóinak jelentős részét, már jó régen nem a nemzeti oldal képviselete, a  hazaszeretet, a múlt vagy az identitástudat tartja össze - azzal már ők is jóval halkabban operálnak egymás között - hanem a butaságra és tájékozatlanságra, illetve a legalacsonyabb rendű ösztönökkel apelláló, még Ron Werbert is földbe döngölő, Finkelsteini gyűlöletkampányok a másik oldal ellen.
 
A vélt vagy valós múltbeli sérelmek és sebek időzített feltépkedése, no és persze a szocik és a liberálisok elleni sokszor igen megalapozott, generációkon átívelő ellenszenv. Azért vannak tehát sokan, mert egyszerűen utálják a másik oldalt.
 
Rendben, de hogyan magyarázzák meg maguknak ezt a skizoid gusztustanaságot, kedves barátaim?
 
"...mi vagyunk a magyar nép választott képviselő, tudnunk kell dologkról. Nem lehet az oroszokkal olyan meglállapodást kötni, olyan szerződést aláírni, amelyet tíz évre titkosítanak, hogy mi ne tudhassuk meg, hogy pontosan kik, hogyan befolyásolják az életünket, és pontosan milyen gazdasági számítások alapján várhatjuk magyarország fölemelkedését, vagy éppen meggyengülését. Ez a mi életünk, ez nem a kormány biznisze, ez a mi életünk kedves barátaim. És aki elveszi tőlünk és a választott képviselőktől a valóság megismerésének jogát, 48 órával az aláírás előtt jelenti be, hogy egyáltalán valami készülődik, az valójában puccsot hajt végre a magyar alkotmányos rend, a magyar népképviselők és az egész magyar néppel szemben. "
 

Csillag Ösvény Jósda