2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Orbán Gáspár Afrikában tapasztalta meg Jézust, most hittérítő lett

Orbán Gáspár Afrikában tapasztalta meg Jézust, most hittérítő lett
2016-04-27
Orbán Ráhel egy gátlástalan bűnöző ringyó, de Orbán Viktor fia - minden jel szerint - valóban hívő. Orbán Gáspár a Golgota rádióban vallott arról, hogy Tapasztalja az Isten és a Jézus Krisztus Létezését.

Cikk: Molnár F. Árpád
 
Előre bocsátom, hogy én is valódi keresztény vagyok. Volt idő, amikor rendkívül erősen keresztény voltam, olyan szent, amilyennel - mások esetében - életemben nem találkoztam, és olyan dolgokat Tapasztaltam meg keresztényként, amikről azok, akik nem Tudják Ezt, a leghalványabb sejtelmük sem lehet.
 
Abban pedig, amilyen vagyok, nagy szerepe volt Orbán Viktor végeérhetetlen moslék üldözéseinek, gaztetteinek, házkutatásainak, büntető eljárásainak stb. A hitvány parazita oligarcha féreg, a Sátán csicskája, Orbán Viktor és ingyenélő Júdás Sátánbandája - mint pl. Nagy Gábor Tamás I. kerületi polgármester - ellenünk elkövetett hatósági stb. szervezkedései és bűntettei pedig tematizálnak minket erre az elmebeteg oligarcha marhára és antikrisztus Júdás haverjaira. Orbán Viktor olyan disznóólat teremtett az országból, hogy többet kell foglalkoznunk a Fődisznó Döbrögivel, mint az Istennel vagy más olyan területekkel, amikkel foglalkoznunk kellene.

A keresztény Tudás nem azonos a tettekkel. Egy az Isten és a Jézus Krisztus Létét Tudó személy Tapasztalata, Ismerete nem azonos azzal, hogy mennyire tökéletes életében, tetteiben, gondolataiban. Egy tömeggyilkos is lehet Krisztus-hívő, csak éppen nem szent.

Miközben Orbán Viktor hülye lánya, a bűnöző közpénz-parazita Orbán Ráhel mélyen elmerült a Sátán által világra szart Orbán Viktor sátáni és sátánvilági harácsoló és tömeggyilkos célú és hatású örömeiben, addig Orbán Gáspár többek között Afrikába ment, ahol olyan módon Tapasztalta meg a Jézus Krisztust, ahogy addig soha. Orbán Gáspár így vallott erről:

"Afrikában találkoztam Jézus Krisztussal úgy, ahogy azóta ismerem őt. (...) Mindig reménykedtem, hogy Isten valami ilyesmi lehet, de nem tapasztaltam meg addig olyan formán. Amikor ez megtörtént, tudtam, ha hazajövök, ezt tovább kell adnom másoknak is. Ez nemcsak egy nagy kincs, ez az életnek az értelme, a világon a legjobb dolog továbbadni a lángot, amit Isten bennünk gyújtott."

A nyilatkozat óta Orbán Gáspár sikeres keresztény hittérítő és Isten-dicsőítő összejövetelt is tartott. Nyilatkozatába még csak futólag belehallgatva is kiderül, hogy nem kamuról, nem mesterkélt vallásosságról, hanem valódi Krisztushitről van szó. Ez tehát még nem a keresztény tettek bizonyítása, hanem annak bizonyossága, hogy Orbán Gáspár tényleg hívő keresztény, tényleg hisz az Istenben és a Jézus Krisztusban, amiért ördög lennék, ha ezt bármiképpen kifogásolnám. Mondván például, hogy a fene egye meg, miért keresztény, ahelyett, hogy pl. olyan világi tróger ringyó lenne, mint testvére, a szegénygyűlölő, rosszindulatú vérszívó parazita Orbán Ráhel, apja elévülhetetlen emberiség elleni bűneinek és bűntetteinek odaadó híve és a nép ellen gyűlölködő pártfogója.

Fontos megjegyzés: érthető, hogy Orbán Gáspár keresztényi mivoltát és Orbán Viktortól Orbán Gáspár környezetéig stb. terjedő körülményeket felhasználja és fel fogja használni a Sátán arra, hogy a morálisan könnyen elejthetőket mindenféle politikai és másféle csapdákba csalja. Aki pedig eléggé ismeri a Bibliát - én nagyon ismerem -, az tudja, hogy ezek a módszerek halálos precizitással megfelelnek az Isten Módszereinek, amivel nagyon élesen szét tudja választani a jót a gonosztól, az igazat a hamistól, az értelmest az ostobától.

Orbán Gáspár tevékenységét a lakosság nem túl vallásos része érthető okokból durván támadja, hiszen Gáspár apja egy mocskos féreg nép-tömeggyilkos állat, ami a világ egyik leghírhedtebb bűnöző oligarchája, ezermilliárdok gátlástalan szociopata bűnöző elrablója, az általa papíron képviselt nép tömegeinek kifosztója, utcára dobója, aztán az általa kifosztott tömegeket hajléktalanságuk miatt büntetőjogi eszközökkel és szintén közpénzen üldözője. Tehát ebből is láthatóan egy rendkívül súlyos pszichiátriai eset, egy közveszélyes, paranoid személyiségzavaros és antiszociális bűnöző alkatú pszichopata. Orbán Viktor a devizahitel felturbózásával, annak többek között Matolcsy Györgyön keresztül bűnszervezetben elkövetett összeharácsolt százmilliárdjainak saját zsebbe ömlesztésével stb. több ezer öngyilkosságot okozott, az egészségügyi várólistákkal több tízezer polgári lakost gyakorlatilag halomra gyilkolt, ebbéli és sok-sok egyéb vérengzései egyre fékevesztettebben áramlanak tovább, közvetlenül okozta és okozza minden magyar idők legnagyobb elvándorlási és külföldre menekülési hullámát stb., stb., stb. Nem is sorolom tovább Orbán Viktornak, ennek a fociba tébolyult retardált állatnak a feledhetetlen és eltörölhetetlen gaztetteit, mert napestig lehetne írni csak a legborzalmasabbakat is. Tehát érthető a lakosság ellenségessége Orbán Gáspárral szemben.

Ugyanakkor én másként állok ehhez, és inkább csak figyelnék. Orbán Gáspár valódi Krisztushívő, és azért, mert hirdeti a Jézus Krisztus Igéjét, nem támadhatom. Ha a jót támadom, akkor mennyivel vagyok több ebben, mint bármely népi lakos? Tisztában vagyok a vallási biznisz lehetőségeivel, hogy Gáspár apja egy moslék parazita, vérszívó, ingyenélő, harácsoló, tetves rohadt bűnöző, aki - tehát Orbán Viktor - ebben is hatalmat és pénzt akar, de ne legyek annyira rosszhiszemű, hogy ha meghallom, hogy Orbán Gáspárt Afrikában megszólította az Isten, és hazajőve kötelességének és kényszerének érzi, hogy amit Tapasztalt, másoknak is átadja, akkor ezt megtámadjam. Várjunk inkább, hátha nem gyűlöli annyira az Isten, mint ahogyan utolsó féreggé taposta el mocskos és alávaló, szégyellni való söpredék tömeggyilkos patkány apját, százezrek gyilkosát, az oligarcha Júdás Orbán Viktort.

Most az jut eszembe, ha bepöccennék, és pl. néhány Kalasnyikovval vagy más géppisztollyal stb. kivégezném az Orbán-klánt, akkor a földön elterülő, a halálos golyózáport váró Orbán Gáspárhoz érve talán valami olyasmit mondanék, hogy 'neked esélyt kell adnom, mert te valószínűleg tudod, milyen az Isten'. Aztán továbbállnék, folytatva az Orbán-klán többi apraja-nagyja lemészárlását. Ami - lássuk be - fajtisztítás is, hiszen egy közveszélyes tömeggyilkos bűnöző keresztapa maffiavezér féreg szinte teljes klánjának, és így közveszélyes és az egész Emberiséget sújtó génjeinek kiirtásáról van szó.

Amikor annak idején, filmjeinkben közvetlenül és visszatérően megszólítottam Orbán Gáspárt, mondván pl., hogy "Orbán Gáspár, a te hülye apád", akkor több célom volt. Egyrészt mélyre akartam nyúlni Orbán Gáspár lelkében, erőteljes személyiségváltozások céljából, és lehetőleg jó irányba történő személyiségváltozásokat okozva. A rendkívül súlyos maffiakörnyezet és Orbán Gáspár ebben a súlyos bűnözésben való élősködő, bűnszervezeti parazita életmódja, amelyben apja bűnözőnek nevelte - mint ahogyan Orbán Ráhel esetében ez (hamar kibontakozva) nagyon jól sikerült -, ilyen körülmények között tehát nem lehetett tudni, hogy a pszichoterápia pozitív vagy negatív irányba löki Orbán Gáspár személyiségét. De mivel a sötét antiszociális, jellemtelen, kritikátlan és gátlástalan bűnöző pszichopata apuka, Orbán Viktor maffiaklánjában nem volt mit veszíteni, hiszen Gáspár esetében egy halva holt hullába rugdostam csupán, ezért megérte a szerencsejáték, helyesebben az Isteni Akarat annak eldöntésére, melyik irányba lendüljön. Gondoltam: Orbán Gáspár vagy jobb lesz, vagy sokkal rosszabb, de amiben akkor volt, az olyan helyzet volt, amiben nem volt mit veszítenie. Hiszen egy moslék féreg maffiavezér keresztapa bűnöző patkány naponta mérgezte a sötét, Sátánsötét bűnöző lelkével és annak sátáni mételyével. Másik célom volt többek között, hogy az, hogy Gáspárt megszólítva az apját mindenféle mocskos féregnek elhordom, a családban ne csak beszédtéma, hanem konfliktus legyen, összeütközések tárgya, és ez megbontsa a harmonikus bűnszervezeti szociopata sátáni egységességet. A Sátán Júdásszövetségét.

Miután - nem a médiából - eleget hallottam arról, hogy Orbán Gáspárból - eddig - nem lett egy utolsó féreg, nem tartottam helyesnek és célszerűnek, hogy tovább rugdossam. Ugyanis ha valaki nem egy utolsó mocskos féreg, akkor nem szabad ártani neki azzal, hogy lelkileg elnyomó terror alá vesszük. Az ilyesmi ugyanis keveseknek használ, de sokkal valószínűbb, hogy romboló hatású lesz. Antiszociális irányba lök, a társadalommal szembeni orbáni rosszindulat felé taszít stb. Sokkoló és drasztikus megoldások - hogy valami Orbán Viktornak tetszőt mondjak: - elektrosokk terápiák olyan férgeknek valók, amik annyira sötétek, hogy nekik úgyis mindegy. Az elektrosokktól vagy jobbak lesznek, vagy egyébként is le vannak szarva.

Orbán Gáspárral ellentétben Orbán Ráhelről viszont hallottam - és szintén nem a médiából -, hogy az esztendők során, több meghatározó tényezőben sátáni apja mentális degenerációja és bűnöző, antiszociális putrista génjei mentén rohadt egyre lejjebb a Sátán disznóóljába. Hisztériás, primitív, népgyűlölő moslék fruska lett, ami apjához méltó ellenségességgel viseltetik a szegények, a politikai üldözöttek ellen, moslék tróger szemétláda és bitófára való tetves apja által tönkre tett roppant tömegekkel stb. szemben. Élete nem csupán értéktelen, léte nem csupán hasztalan, hanem egy kontraproduktív, a mi pénzünkből és ótvar féreg apja által öngyilkosságba, a várólistákkal stb. tömegesen lassú kínhalálba taszított népi embertömegek elrabolt vagyonán élősködő, harácsoló mocskos kurva, aminek élete kártékony egész környezetére, egyre jobban elhülyült és morálisan lealjasult, tulajdonképpen echte tömeggyilkos hazaáruló férgekké vált tanítványaira, továbbá az egész nemzetre és a bolygóra nézve egyaránt. A Sátán kitartott ágyasa, a nemzet nagy babiloni szajhája, a nép vérén és kínjain eltartott sötét, buta, lelkileg putriba zuhant, büntetőjogilag mocskos hitvány gengszter parazita. Nem az a bűnöző, akire fel lehet nézni, akitől tanulni lehet, hanem egy a serdülőkornál megrekedt gátlástalan bűnöző és hiszteroid pszichopata, a klasszikus pszichopatákra jellemző módon az önkritika és az önismeret gyűlölettel, saját metsző bűneit mások utálatában próbáló kompenzálással, saját söpredék életmódja önigazolásra törekvő áltató hazudozással.

Összességében egy lehányni való ócska retardált kurva, amit az apja és féreg bűnöző közpénzparazita haverjai részéről ellenünk indíttatott politikai bűnperek megtorlására nyíltan neveztem ki saját lábtörlőmnek, amibe mostantól rendszeresen, és amíg élek, bele kívánom törölni a lábaimat, ahogyan moslék apjába, a Sátán Orbán Viktorjába is.
 
 

Csillag Ösvény Jósda