2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Orbán: ezért nincs 100 késszúrással a lányod!

Orbán: ezért nincs 100 késszúrással a lányod!
2016-06-13
Már hatalmas a botrány, csak az imperialista áruló média hallgat róla. A Hírháttér ingyenes jogvédelemre fenntartott számlájának köztörvényes orbán-bűnözői zárolása igazi lavinát indított el.

- A te lányod azért van életben, moslék patkány, mert nem az én gyerekemtől, hanem rengeteg más gyerekét fosztottad meg! - hangsúlyozza Molnár F. Árpád, a Hírháttér alapító-főszerkesztője, aki halálig és azon túli háborút ígér a népirtó tömeggyilkos orbán viktor és bűnöző gengszter családja, tállai andrás nav-keresztapa és a szegényeket üldözésen kapott adóhatósági söpredéke ellen.

Cikk:                                                          Szól:
Sz. L.                                                         Molnár F. Árpád (ÉLI)
Szabó Szilvia

Executive producer:                                   Operatőr:
Emma Paradigma                                     Narciso Rojo

Zeneszerzők (Music by):                            3D HÍRHÁTTÉR-Animációk:
Molnár F. Árpád (ELI)                                Sid Modwooder
Sid Modwooder
 
Thriller (9 perc) :
orbánpatkány: ezért nincs 100 késszúrással a lányod! (Molnár F. Árpád)

 
 
orbán viktor és gengszter csicskája, tállai andrás adóhatósági keresztapa bűnöző ártatlan és nincstelen civileket és nagycsaládokat, a jogvédelemtől megfosztó köztörvényes adóhatósági maffia-bűntettei végtelen hullámcsapásainak folytatása a következő film.

A Hírháttér Multimédia alapítója, Molnár F. Árpád, az adóhatósági keresztapa maffiavezér tállai andráshoz szólva közli, hogy a Hírháttér ingyenes jogvédelemre elkülönített számlájának lenullázásáról és zárolásáról az adóhatóságnál (is) elmondták, hogy csakis úgy volt lehetséges, hogy:

- ... kifejezetten olyan utasítás jött, hogy erre utazzatok rá. Na most ez, tállai andrás mocskos patkány féreg, ez hivatali visszaélés bűntette; Büntető törvénykönyv 305. §, 3 évig terjedő szabadságvesztés. Mivel ti ezt bűnszervezetben csináljátok, ezért a büntetési tétel (...) duplájára emelkedett, (...) a büntetés pedig fegyházban letöltendő, tehát a legszigorúbb fokozat (...). Mivel ezt csak bűnszervezetben tudtátok végrehajtani.

Molnár F. Árpád felfedi a bugyuta liberáliskodó, saját tabuiban fuldokló és megfulladt liberálidióta rendszerben, hogy tényszerűen úgy áll a dolog, hogy van egy cigánybűnöző maffiaklán, amely leuralta az országot és annak népét, és ennek a cigánybűnöző maffiaklánnak vannak magyarbűnöző csicskái, köcsögök, amilyen tállai andrás is. A csicskák börtönszlenggel köcsögök is - tájékoztat Molnár F. Árpád. És elmondja, hogy az olyanokban, mint ő, a börtönvér is benne van, mivel orbánpatkány annyira sokszor hurcolta el őket kilakoltatásról tudósítás és az emberi jogok védelme miatt fogdákba, annyira sokféle üldözést és koncepciós pert folytattak ellenük, hogy ezekkel harci gépeket gyártottak és gyártanak.

Molnár F. Árpád orbán viktornak szóló közvetlen üzeneteiből egy részlet:

- Te azt mondtad, hogy az a sok ezer ember, ártatlan ember, az levágásra érett, az a sok ezer, aki miattad, és a mocskos féreg lányod miatt lett öngyilkos! Minden idők legnagyobb elmenekülési hullámát okoztátok az országban! Sok százezer ember elmenekült a te cigánybűnöző moslék fajtádtól! 100 késszúrással(!) a lányod hasában(!), a moslék purdéjával együtt! Tudod öcsém?! És én azt mondom, hogy életért élet jár! Érted öcsém?! És amit annak idején a kommunisták mondtak! Meg '56-ban! Addig kell ölni titeket a rendszerváltás idején és után, amíg legalább annyi halott nem lesz fideszesekből(!), mint ahányat a polgári lakosságból megöltetek(!), mindegy, magyarok, cigányok, teljesen mindegy. Addig kell ölni titeket.

A legendás hírű buldózer jogvédő Molnár F. Árpád közli:

- Soha nem szabadultok meg tőlem! Megmondtam orbán, 2001-ben, amikor elkezdted...!
 
 
 
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda