2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Orbán és Kövér Amerikáról - Reagál a titkos háborúkról is Molnár F. Árpád

Orbán és Kövér Amerikáról - Reagál a titkos háborúkról is Molnár F. Árpád
2014-12-27
Katonai titkos szolgák között nőtt fel, a rendőrség és az NBH fedett nyomozója volt, dolgozott Orbán Viktornak, külföldön a nyugat titkosszolgálataival és arab terrorszervezetekkel került közeli kapcsolatba. És többet tud a világ országainak működéséről, a titkos háborúkról és a módszerekről, mint amit a legtöbb újságíró és politikus egyáltalán elképzelhet. És akiket a korrupt média szakértőkként mutogat a gazdasági és politikai maffia által fenntartott médiákban.
 
A média legtöbb újságírója csak egyet tud: ezt az embert nagyon el kell titkolni. Amikor az első, amikor a legjobb, amikor a leghatékonyabb akciókat és legütőképesebb fegyverként használható tetteket szolgáltatja, akkor kell elhallgatni a leginkább! De ha a D-Notice-ról az újságírókat kérdezi, miért kell eltitkolniuk a legfontosabb híreket, többségük csak annyit tud felelni: a vezetés utasította őket, komoly érdekek adják parancsba, a média vezetői mögött túl sok eltussolandó bűncselekmény rejtőzik...
 
Molnár F. Árpádot kérdeztem, a HírAréna főszerkesztőjét, dokumentumfilmest, politikai üldözött tényfeltárót.

Sz. L.:
- Azért szeretem a Te véleményedet meghallgatni, mert nem csak elfogulatlanul tudsz beszélni bárkiről, jót és rosszat, hideget és meleget elmondasz, ha politikáról, titkosszolgálatról, nemzeti és honvédelmi stratégiákról van szó, hanem ugyanakkor Te személyesen dolgoztál a titkosszolgálatoknak és olyan dolgokról tudsz, olyan személyekkel kerültél kapcsolatba és talán mondhatom, hogy baráti kapcsolatba, külföldön is, amikről az emberek az ég világon semmit sem tudnak!
 
Orbán Viktor azt nyilatkozta, hogy egy gondolkodónak tudnia kell, hogy ez a kitiltási história az Egyesült Államok részéről fedőtörténet, mert az Egyesült Államok célja a hatalomszerzés.
 
Molnár F. Árpád válaszol:
- Igen, hatalomszerzést vagy jelentősen befolyásszerzést mondott. Mármint Orbán.
 
Igaz, hogy az Egyesült Államok elsősorban nem a magyar nép jóléte és jogai miatt aggódik, és nem azért tiltották ki Vida Ildikót és Orbán Viktor, meg a Fidesz több másik emberét, mert annyira zavarja őket a magyarországi korrupció ténye, vagy az, hogy egyes amerikai cégeknek védelmi vagy megvesztegetési pénzt kellett volna fizetniük az Orbán-lobbi számára, hanem azért vannak a kitiltások, mert az USA úgy vélte, hogy neki érdeke valamiképpen visszább vonni az Orbán-kormány ellenséges befolyását. Aki - mármint Orbán - tulajdonképpen mindent megkapott az USÁ-tól, minden védelmet, az csupán éveken keresztül kicsi kritikával élt, de mindenben segítette Orbán hatalmát, Orbán pedig ezért nem volt hálás, hanem ellenségének kiáltotta ki az őt hatalomra juttató és végig mintegy korlátlan hatalmon tartott Amerikát. Ezt most ne részletezzük, mert beszéltem erről és ne nyújtsuk a riportot könyvnyi hosszúságúra.
 
De egyébként Orbán sosem volt rest a hálátlanságban, hiszen nekem is személyes tapasztalataim vannak vele kapcsolatban, minthogy annak idején neki dolgoztam, sőt! A hajdani megírt beszédei... vagy a 2002-es, hajszál híján bukása, tudja azt az USA is, meg is értheti, mert lám, Orbánnak például ennyibe került az, hogy a barátját - mindenféle nyugati hímringyó kedvéért és már régen likvidálandó bűnöző senkit kiszolgálva - üldözte! Persze, Orbán 2002-es bukásában, amikor éppencsak elvesztette a választásokat, többen benne voltak úgy, hogy akik közül ha bárkit kiveszünk, nem bukott volna meg Orbán 2002-ben. Ha pl. Kövér László nem beszél az ellenzék felakasztásáról, lehet, Orbánt nem sikerül megbuktatni. De sokkal nagyobb hatása volt annak, amiket én a titkosszolgálaton keresztül végeztem el és amiről - így mondjuk ezt - mindenki tud. Ha akkor nem fordít Orbán önmaga ellen, nem bukott volna meg 2002-ben! Akkor nincs Medgyessy-kormány! Nincs Medgyessy és nincs Gyurcsány! Tehát ezek nagyon súlyos dolgok, és elmondtam már ezerszer: jóindulatú tehetségeket nem üldözünk! De sok minden titkos történelem vagy titkos történelem volt. De az, hogy meg kell becsülni azokat, akik nem véletlenül tehettek és tehetnek meg annyi mindent, nem részletezem, az USA vonatkozásában is nagyon komoly figyelmeztetés! Aki még a szövetségeseit is eladja és elárulja, azokat úgy kell páros lábbal kirúgni, hogy a lábuk ne érje a földet! És ez alól az USA sem kivétel! Aztán számlálhatja az USA, George Tennet-től John Brennan-ig, meg utána, hogy mégis mi maradt nekik ebben az országban vagy térségben, mert már senki nem akarja netán őket, sőt, inkább választja a sokkal rosszabbat, csak az áruló rezsimet kirúghassa innen.
 
Az USA alulinformált politikusokat és szintén tárgyként, öntudatlan, szerencsétlen bábként használt, az információkból kirekesztett néhány külföldi sajtóst megtéveszthet ugyan, hülyét csinálhat belőlük, csak a fülembe nehogy visszajusson, mert ahogyan évtizedek óta mondom: nálam a hála nem üres fogalom. Orbánt lehet zsarolni vagy sakkban tartani, de nekünk veszteni valónk sincs semmi, mert már régen elvettek mindent, nekünk nem vagyonunk, hanem eszközeink vannak. És az ilyen eszközök annál is hajlamosabbak működésbe lépni, mivel bárhol bevethetők a Földön, ahol nem szövetségeseink vannak. Ráadásul olyan kulturált módszerekről van szó, amilyeneket a legmodernebb nyugat használ a titkos háborúik során, ha nem is ugyanazon háttérből és célokból. Ugyanis nálunk nem hiányzik az erkölcs és a méltányosság fogalma, pedig én is pont azt tanultam az értékekről, ahogyan például a CIA vagy az FSZB cselekszik, de a kiképzésem meg sokkal drasztikusabb volt annál, mint ahogyan a nyugat puhány politikusait szokás nevelni és előkészíteni. Ha nem lenne mindig, szinte minden titok, lehetne bókolni, ahogyan McCain előtt teszik. Miközben a titkos hadviselés sokkal, sokkal, de sokkal több érdemeket terem, mint ami egy veterán, hősként számon tartott katona életében egyáltalán nyilvánosságra kerülhet, hiába csinálnak belőle szenátort.
 
Visszakanyarodva: ahogyan pl. Törökországban, Orbán egyik példaképével, Erdogannal, az elnök diktátorral összeborult az USA, többek között azért, hogy Erdogan támogassa az Iszlám Állam elleni intervenciókat, úgy Orbán Viktor már vagy most éppen nem tud elegendő védelmet nyújtani, nem tudott mit felkínálni az USA számára.
 
Ugyanakkor az USÁ-ban régóta van egy jó értelemben vett atyáskodás a távoli rendszerek demokratikus és élhető rendszere vonatkozásában, ami a Bush-korszak alatt érte el nagyon régóta nem látott vagy addig sosem tapasztalt történelmi mélypontját, Obama alatt pedig ismét felfelé ívelő pályát futott és fut be. Az USA - Istennek hála - olyan módon látja helyesnek és érdekeinek megfelelően a politizálást, hogy az egy demokratikusnak is nevezhető rendszerben legyen és presztízskérdést csinál abból, hogy a demokráciát és a szabadságot támogassa és elő is segítse egy bizonyos fokig a világ távoli országaiban. Pénzt is költ erre és az amerikai népnek a mentalitása úgy van formálva az amerikai média és mások részéről, hogy ne sajnáljon az amerikai állampolgár a zsebébe nyúlni azért, hogy a Föld túloldalán demokráciát hozzon létre. Az USA miatt nincs az egész világon olyan rossz rendszer, amilyet például az orosz befolyású területeken vagy Ázsiában láthatunk.
 
Ha ugyanezt az "adakozzunk Guatemalának és Hondurasnak, hogy jobban éljenek és nagyobb demokrácia legyen" hozzáállást Magyarországon tesztelnénk, hát bizony azt látnánk, hogy a legnevesebb ellenállók is azt mondanák: fizessen nekik a fene, éljenek meg, ahogy tudnak!
 
Igaza van Charles Gatinak vagy Paul Lendvainak, akik közül az egyikük a napokban is elmondta, hogy az amerikai politikusokban van egy hajlam, egy erkölcsi akarat arra, hogy jó irányban és gondoskodó módon álljanak hozzá a távoli országokhoz. Tehát - mondom én - az USA sem fekete vagy fehér, hanem a szürke valamely árnyalata. Bush alatt a legsötétebb volt, régóta nem volt ilyen mélyponton, nem is fogja kiheverni az USA a Bush-kormányzatot soha, amióta pedig a republikánus Bush helyett ismét demokrata kormány regnál az USÁ-ban, Barack Obamával a helyzet ismét sokkal jobb. Vannak kisebb fénykorok, amilyen például Bill Clinton elnöksége alatt volt, aki számos vonalon világtörténelmi jelentőségű és több vonatkozásban olyan nagyság, amit egyetlen más ország elnöke sem volt képes követni, mert mind rosszabb volt nála, és vannak kiheverhetetlen demokratikus és bizalmi vereségek és bukások, amilyet George W. Bush és bandája okozott, akiről most az jut eszembe, amit a világ Hitler hatalomra kerülése után mondott, hogy Németországban egy gengszterbanda vette át az uralmat. Hát ezt soha nem fogja az USA kiheverni. Soha.
 
Persze, ott van Afrika is, amely meg azért jár olyan rosszul, mert Amerika és Izrael - sem a republikánus, sem a demokrata vonal - nem kezeli az ottani lakosságot valódi emberekként. Nem egyszeri és nagy hatalmú politikusokról, hanem a politikát meghatározó háttéremberekről és főleg egyéni gazdasági érdekekről beszélek; úgy értem, Afrikában a népeket több tekintetben inkább állatoknak tekintik és oligarchák leölésre is bármikor érdemes senkiházijainak, rabszolgáknak, bárminek, csak emberszámba ne kelljen őket venni.
 
Sz. L. kérdez:
- Kövér László, az Országgyűlés elnöke szerint az amerikaiak célja Magyarországon egy új, az SZDSZ helyébe lépő "kreatúrapárt" megalapítása lehet.
 
Molnár F. Árpád válaszol:
- Hát jaj volna az USÁ-nak, ha egy SZDSZ-hez hasonló kreatúrát hozna létre, mert az emberek a hátuk közepére sem kívánnak többé ilyesmit, de jelenleg nem is látszik olyan kezdeményezés, hogy az USA hozzáfogott volna egy életképes párt létrehozásához vagy hogy ötlete lenne arra, miként tegye ezt meg, meg mi a fenéből építsen fel egy pártot, amikor nincsenek hősök, akik vannak, azokat inkább rejtegetik, semmint megmutatják, tehát a tehetségnek az USA sem mutatja momentán túl sok jelét. De eddig sem, hiszen a baloldal történelmi súlyú bukását is ketten, Izraellel okozták, azóta sem akartak semmi értelmeset létrehozni, sőt. Az amerikai, komolyabb befolyással bíró Charles Gati például a napokban azt mondta, hogy az Orbán-kormány tehetségesen lobbizott az USÁ-ban arra, hogy Orbánt és a Fideszt azért kell támogatni, mert akkor jön a Jobbik. Ez a mumus - mondta Gati - most már nem olyan erőteljes fenyegetés, ezért az USA láthatóan fellép az Orbán-kormánnyal szemben.
 
Ugyanakkor tisztázzuk, amit a hétköznapi emberek nem tudnak, hogy az USA volt az, aki biztosította Orbánnak a tulajdonképpen teljes védelmet, mindvégig hatalmon tartotta, én megmondtam előre, a módszereket is ismerjük, a legfontosabb módszereket mindenképpen, és azért nem láttunk semmiféle ellenállást az USA részéről, mert az USA döntött úgy, hogy a diktátort meg kell védeni. Az USA nélkül nem lehetett volna leépíteni Magyarországon a demokráciát, börtönre ítélni a hajléktalanokat, eltitkolni és üldözni azokat, akik az Orbán-kormány tobzódása és tébolya ellen felszólaltak, de nem a borzalmasan korrupt és megbízhatatlan, belterjes, beltenyész és primitív, az egész nyugatot pusztító német ajkú média kedvencei, és/vagy az amerikai stratégiai debilitás miatt vannak elhallgatva, ahogyan USA nélkül nem lehetett volna 100 %-ban, az összes médiában letiltani annak a ténynek a publikálását, hogy olyan büntető feljelentést írtam Orbán Viktor ellen, amihez hasonlót még senki Magyarországon. Normális esetben ez a feljelentésem is egy interkontinentális bomba, amit úgy és annyiszor lehet felrobbantani világszerte, ahogy és ahányszor akarják, de az USA megint azt mondta: titkold el a hősöket, titkold el a politikai üldözéseket, fegyverezd le a leghatékonyabb fegyvereket és szolgáld a diktátort, Orbán Viktort. Na meg szolgáld ellenfeled, Németország gátlástalan és borzalmasan korrupt és több vonalon rendkívül rosszindulatú, és még sokkal több fő vonalon rendkívül kártékony terjeszkedését! És mert ráadásul egyelőre nem megbuktatni kell Orbánt, az amerikaiak szerint, csupán korlátozni illetve visszavenni a kétharmados hatalmából. Amit kik szerveztek neki? Hát az USA és Izrael, jelentős részben az izraeli lobbi döntéséből és rendkívül erőszakos és egoista, egyébként elsősorban éppen Izrael számára életveszélyes érdekérvényesítő képességéből. Ezeket most ne részletezzük, mert akkor könyvet lehetne kiadni. Sokszor beszéltem már arról, hogyan történt Izrael és az USA részéről Orbán hatalomra juttatása és kvázi korlátlan hatalma biztosítása, valamint a demokratikus intézményrendszer leépítése, és nagyjából elmondtam, amiről úgy véltem, el lehet mondani ennek a szerencsétlen lakosságnak.
 
Ami a mindent elborító magyarországi hírhamisítást és cenzúrát, az elképesztő súlyú D-Notice-t, azaz központilag rendelt eltitkolást illeti, az USA hiába is próbál azzal takarózni, hogy Magyarországon szinte mindent a német, az osztrák és a svájci média ural, akik mennyire nagyon felelősek a lakosság elbutításáért, a hamisításokért, a mindent elborító korrupcióért, ami a hírgyártásban is, az összes fizetett médiában jelen van, mert nem Angela Merkel és bűnöző, korrupt haverjai szülték a teljes magyarországi médiát, hanem az USA korlátlan hatalommal bír mindezek fölött és ne részletezzem ennek technológiai és politikai, gazdasági hatalomgyakorló módszereit.
 
Ha az USA még a saját szövetségeseit is elhallgatja és ellenségei előtt hasra esik, azt fizesse meg örökké kamatozó károkkal, ahogyan a Bush-kormányzat rombolását sem fogja tudni kifizetni és elhárítani soha többé. Ennyibe kerül. Mint amikor Orbán megbukott 2002-ben. Ha az USA képtelen értékelhető tevékenységre, akkor vegye tudomásul és fizessen mindazért a bizalom- és hatalomvesztésért, amivel az ilyen fölösleges károkozó és önpusztító, öncsonkító pancser tevékenységei együtt járnak.
 
 
Kapcsolódók:
 
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda