2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Orbán csődbe vitte a gyámügyi rendszert. Most 6 éves gyereket vettek el nulla indokkal! (Ambrus Ilona - Molnár F. Árpád)

Orbán csődbe vitte a gyámügyi rendszert. Most 6 éves gyereket vettek el nulla indokkal! (Ambrus Ilona - Molnár F. Árpád)
2021-03-13

Hatalmas közfelháborodást okozott egy 6 éves kisfiú minden ok nélküli elvétele. A friss esetet az édesanya testvére, Szamuelcsik Kata mondta videóra a Facebookon. A beszámolóra a HírAréna két munkatársa is ráugrott, egymástól függetlenül. Továbbá ez volt az első olyan gyermekelvételi eset, ahol a HírAréna főszerkesztője és jogvédő egyesületi elnök Molnár F. Árpád kezdte keresni a családot, azaz nem minket kerestek meg. Közben kiderült, hogy mire Molnár keresni kezdte a családot, a család egy tagja már segítséget kért Molnártól írásban.

A gyermek a nagymamájánál, Ambrus Ilonánál lakott, akivel a nyitó interjúnkat itt láthatják. Később Szamuelcsik Katával is élő interjút tervezünk, aki jelenleg Angliában dolgozik.

Orbán Viktor 10 éves teljhatalmi regnálása során katasztrofális állapotba zuhant a családsegítő, gyámhivatali és gyermekvédelmi rendszer. A gyermekvédelem helyét - tisztelet a kivételeknek - átvette a minden gátlás nélküli rosszindulatú családrombolás, a gyermekek életének irreverzibilis tönkre tétele. A hivatalokba végzettség és pszichológiai alkalmassági nélkül veszik fel az embereket, a dolgozók között exponenciális mértékben és mennyiségben dúl az antiszociális és más személyiségzavar, valamint a nettó rosszindulat. Gyermekek tömegeit abszolút zéró illetve mondva csinált indokokkal veszik el, a hivatalok orrba-szájba hamisítanak, hazudoznak és titkolóznak, és halálos járványként terjedt el a gyermekkereskedelem, ahol a gyermekek tömegeit kiemelik, és azonnal hivatali haveroknak, rokonoknak, illetve anyagi megvesztegetésért cserébe nevelőszülőknek értékesítik, olykor külföldre eladják.

 

Nyilatkozik:
Ambrus Ilona (az elvett 6 éves gyermek nagymamája, akitől nem messze a gyermek szülei is laknak; a gyermeket az egész családtól vették el)

Executive Producer:
Domján Tibor
(a HírAréna Online lapigazgatója)

Műsor:
Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Élő adás egy csatornára:

 

Élő adás egy másik csatornára is:

 

A kapcsolódó irodalomból ajánljuk az édesanya testvére,
Szamuelcsik Kata videó-beszámolóját: KLIKK IDE!

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az arab is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti, ha ebbéli tevékenységünket hajlandók vagyunk újraindítani: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami szervekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda