2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

Orbán angyali értékrendje miatt 118 ezer lakást fenyeget kényszerértékesítés! (És a fölösleges szaporulatról)

Orbán angyali értékrendje miatt 118 ezer lakást fenyeget kényszerértékesítés! (És a fölösleges szaporulatról)
2014-03-26
Tombol az angyali értékrend! A hivatalos statisztikák szerint - Orbán Viktor bankokkal történt 2011-es megállapodása okán - 118 ezer 595 ingatlant fenyeget a kényszerértékesítés, mégpedig a hiteltörlesztések jelentős késedelme címén!
 
Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Bencsik András elhíresült megfogalmazása szerint "az angyali értékrend egyik jeles képviselője Orbán Viktor".

Bencsik András halhatatlan szavai mára közel olyan híresek lettek Magyarországon, mint a történelem nagyjainak feledhetetlen szavai, bár igaz, hogy Bencsik András - finoman fogalmazva - legfeljebb a történelemben elhangzott legnagyobb hülyeségek panteonjába vonulhat be a fenti idézettel.

A fideszes CÖF-éknél is elismert - bár valójában a zsidókra, a cigányokra és a külföldi milliárdosokra kent - angyali értékrend értelmében Magyarország legfőbb oligarchája, Orbán Viktor 2011-ben egy úgynevezett kényszerértékesítési kvótában állapodott meg a bankokkal, és ennek az oligarcha megállapodásnak a vadkapitalista angyali gyümölcse, hogy jelenleg éppen 118 ezer 595 ingatlant fenyeget a kényszerértékesítés. Orbán Viktor és oligarchatársai eme angyali mannáját, mannaesőjét, szóval ezt a zuhatagot aztán a magyar angyali törvényhozás és főangyal oligarchái a zsidókra, a cigányokra és mindenféle külföldi, dúsgazdag családra kenték, ezzel magyarázva a magyar kormány által valójában bűnszervezetben szervezett lakossági és gazdasági fosztogatást, aminek következtében a magyar gazdaság fejlődése is blokkolásra került.

Ahogyan Pál apostol mondta, hogy eljön az idő, amikor az emberek a hazugság szerint gyűjtenek maguknak tanítókat, mert a hazugságra viszket a fülük és azt szeretik hallani, a magyarokon ez is újfent betelt: mivel e nép - az elmúlt esztendőkben - igen látványosan nem hajlott semmi önkritikára, ezért saját hibáit és saját multimilliárdos oligarcháinak folytatólagosan és a teljes lakosság orra előtt, nyíltan elkövetett harácsolását, tobzódását és rettentő pusztítását is zsidókra, cigányokra, meg tengeren túli gazdagokra fogta. Eközben - mint azt a legutóbbi cikkünkben említettük - Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke szerint 1,1 millió devizahiteles van Magyarországon és amikor ez ügyben tüntetést szerveznek - mint az említett esetben most éppen Balogh Béla, a Koppány Csoport elnöke -, akkor az 1,1 millió, azaz családjaikkal együtt legalább 3 millió magyar állampolgárból maximum 150-en mennek el a saját érdekükben, családjuk és nemzetük életéért és jövőjéért demonstrálni. Ezért tehát szintén nem a cigány tyúktolvajok vagy a zsidóság, avagy a Hitler-korabeli nácik által zsidó fizikának bélyegzett - és ezen a címen elutasított - Albert Einstein-féle zsenialitás a felelős, de még csak nem is a Warburgok, a Rockefellerek vagy a Rothschildok, hanem először is a magyar választópolgárok, az impotens és buta magyar lakosság, meg annak oligarcha, nyíltan jogfosztó és kizsákmányoló kormánya és a magyarság szeretett vezére, a kétharmados Orbán Viktor, aki erejét a néptől, de lehet, a Biblia így mondaná: a Sátántól kapja.

Aki szintén angyal, csak éppen bukott angyal. De Bencsik András angyali értékrendjéről tett halhatatlan humoreszkje igazságtartalma így megmaradhat, hiszen a Sátánnak is van angyali értékrendje, csak éppen fordított, inverz. Ennek alapján pedig gyorsan ráismerhetünk Orbán Viktorra és angyaltársaira: az ördögökre.

Ezek azonban valóban szörnyű statisztikák és minősítik az egész magyar népet is, amelyről a kollektív bűn gyalázatát lemosni sem lehet. Az a példa is, hogy egy nagycsalád kilakoltatásánál is évek óta ugyanaz a pár tucat ember jelenik meg, hogy megvédje a magyar családokat, máskor a roma származású magyar családokat a kilakoltatástól, azt jelenti, mint a devizás tüntetések esetében is, hogy - kapaszkodjanak meg(!) - minden 70 ezredik(!) illetve minden 200 ezredik(!) magyar születésre juthat egyetlen jól láthatóan cselekvőképes magyar állampolgár! (Csak összehasonlításképpen: Egyiptomban - lásd a forradalom idején és után utcára hömpölygő tömegeket - ez az arány 10 ezerszer jobb volt, mint a magyaroknál!)

Csoda ezek után, hogy az Isten kirúgta a Mennyországból a teljes Emberiséget és a Biblia prófétáinak és apostolainak statisztikái szerint kb. az Emberiség összlakossága 5 %-ának van esélye arra, hogy az Isten a halhatatlan üdvözültek birodalmába integrálja?

A fenti (70- illetve 200 ezres) számadatok alapján olybá tűnik, hogy amikor egy magyar képes bármire, az genetikai hiba eredménye, hiszen a normális magyar annyira beteg, torz és elkorcsosult génekkel született, hogy egyrészt biztosan otthon marad a fotelban, illetve az utcán marad fekve, ha már kilakoltatták, másrészt pedig aki ebben a kárpát-medencei sírgödörben bármit tesz másokért, a nemzetért, az Emberiségért, ki van téve akárhány himpellér és morális, valamint intellektuális idióta korcs bennszülött magyar támadásainak, gyalázkodásainak, kritikátlan mocskolódásainak. Vagyis a hulladék, a nemzet selejtje az, a vérszívók, a paraziták, az ingyenélők, akik abban lelik kielégülésüket, hogy a nemzet és a haza, valamint az Emberiség maradék immunitását üldözik és ócsárolják szánalmas emberi korcsokként, vakarékokként, nyomorult, génhibás és selejtes roncs ösztönállatokként, az Isten és/vagy a Háttérhatalom által gyártott, előre tervezett hulladékként és selejtként.

Valami olyasmiként, amit a fölösleges szaporulat fölösleges szaporulatának is nevezhetnénk. Megközelítőleg annak is, amit szintén a zsidók nyakába akarnak varrni az antiszemiták, hogy a zsidóság fölösleges szaporulatnak tekinti az Emberiség zömét. Pedig erre a következtetésre bárki eljuthat, aki kilátogat egy a nemzet sorsát alapvetően érintő katasztrófa miatt szervezett tüntetésre.

Mi lenne Magyarországgal, ha a fölösleges szaporulat eltűnne a Földről! - kiálthat fel egy aggódó jogvédő (majdnem azt írtam: állatvédő). Hát pl. lehet, hogy ebben az esetben a maradék magyar éppen úgy családként viselkedne, ahogyan az izlandiaknak sikerült. Az egészséges szelekció útján kiválogatott felsőrendű magyarság minden tagjának jutna lakás, nyugati bőség és kényelem. Nem volna ott a fölösleges szaporulat, amelyik a bűnöző, multimilliárdos oligarcha keresztapa politikusokat kétharmadra szavazza és nem volna ott a fölösleges szaporulat, amelyik az Interneten és a Facebook-on mocskolja a nemzet legnagyobb jótevőit és legpéldásabb harcosait. Nem volnának, akik rajonganak a banki kilakoltatásokért és szánalmas korcsságuk által azt méricskélik beteg lelkivilágukban, hogy szerintük kik érdemlik meg, hogy az oligarchák megfosszák őket és családjaikat a jogaiktól, adósságcsapdába verjék őket, aztán utcára dobják, mert nehogy már lakásban lakjanak, mint ezen paraziták, tehát a fölösleges szaporulat, hanem ott rohadjanak meg a házaik és lakásaik bedeszkázva, üresen, ahogyan Magyarországon látjuk.

Mocskolódás helyett tehát önkritika kellene, amiről azonban azt írja a pszichopatológiáról szóló szakirodalom, hogy annak a pszichopaták fölöttébb hiányában vannak, viszont mindig másokat okolnak saját bűneikért. A felelősséget lustaságukért, mulasztásaikért és szándékos rossz tetteikért nem vállalják, mert felelősségvállalási képességük alacsony és társadalomellenes, valamint gyakran fordítottan működnek, tehát saját fajtájuk tisztára mosása érdekében azok ellen indítanak - a szakirodalom szerint kritikátlan, tehát - kritikátlan támadásokat, akik helyettük viszik vásárra a bőrüket és az ő lustaságuk, trehányságuk, rendetlenségük, gonoszságuk, sötétségük, rosszindulatuk és antiszociális, valamint szociopátiás beteg elfajzásuk miatt, ezen kártevő szaporulat helyett vívják mindenkiért harcukat az emberi jogok és az Emberiség szabadságjogainak védelmében.

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda