2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Orbán agyára ment a Paks szó - E-mail cenzúra a parlamentben

Orbán agyára ment a Paks szó - E-mail cenzúra a parlamentben
2014-02-03
Nehéz már megfelelően civilizált szavakat találni azokra a folyamatokra, amelyekkel az Orbán kormány operál, hogy ne menjünk messzebb, például Paks ügyben. Nem kérdezett meg senkit, kiment Putyinhoz, előjegyzett a lakosság kontójára kb. száz évnyi adósságot, majd hazajött felkészíteni a degenerált békemenet bandáját, hogy a választások előtt, megvédhessék az ál-rezsicsökkentés mellett még a dédunokák eladósítását is. Ez utóbbit, pedig olyannyira véresen komolyan gondolja, hogy egy napja, a "Paks" szót tartalmazó e-maileket, egyszerűen nem továbbítja a levelezőrendszer. 

Domján Tibor, Budapest
 
 
A parlamenti levelezőrendszerben, állítólag azért kezdtek kiszűrni minden olyan levelet, amiben szerepel a Paks szó, mert a Greepeace és több környezetvédő szervezet tiltakozó emailküldési kampányt indított az oroszokkal titokban megkötött atomerőmű-szerződés ellen. Szabó Rebeka képviselőnő letesztelte, és ő sem kapta meg a Paks szót tartalmazó mailt. 
 
Tehát Orbán, az ország legfőbb fiatal demokratája, az alkotmány átírása és egy rakás vérlázítóan antiszociális , kirekesztő és közösségellenes intézkedés után nem sokkal, bepróbálkozik a nyílt cenzúrával is, melyet a Paks szóval kezdett, de kíváncsian várjuk, hogy milyen szavak fogják követni a későbbiekben, hiszen gyanítható, hogy ez még csak a kezdet.
 
 
A Magyar Hírlap, természetesen rögtön a gazdi segítségére sietett és azt írta: 
A parlament informatikai rendszere karanténba teszi az egy IP-címről küldött vagy hasonló tartalmú tömeges leveleket - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája annak kapcsán, hogy a PM-es Szabó Rebeka a Facebookon azt közölte: a parlamenti rendszergazdák, "nyilván utasításra", blokkolták azokat a választópolgári leveleket, amelyekben szerepel a Paks szó.
Szóval, nem cenzúráról van szó, hanem spam-ről - állítják a rendszergazdák - ami, egyébként valójában teljesen mindegy abban az esetben, ha a címzett nem kapja meg a levet, ami a rendszergazdák által beállított spam szót tartalmazza.

Csillag Ösvény Jósda