2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

Önkéntes ostoros kozákok Szocsiban - esetleg védhetnék a rezsicsökkentést is

Önkéntes ostoros kozákok Szocsiban - esetleg védhetnék a rezsicsökkentést is
2014-02-19
Brutálisan szétverték a Pussy Riot legújabb akcióját Szocsi egy félreeső kikötőjének sarkában. Ha nem lett volna ott a média, a titkosszolgálat emberei, meg egy rakás aberrált kozák önkéntes, akkor kb. 30-40 ember előtt énekeltek és táncoltak volna három percig az őket gyűlölők szerint "liberális szörnyetegek". Így viszont ismét sikerült nekik a nemzetközi sajtóba kerülni, ráadásul oly' módon, amiből - akárhány polgárt is sikerült eddig pukkasztaniuk - nem tudnak rosszul kijönni, leszámítva, persze, az orosz hatóságok további lépéseit. A "Putyin megtanít a hazaszeretetre" című számukat próbálták előadni, mikor beindult a kozákroham.

Domján Tibor, Budapest
 
 
Pár nappal ezelőtt körbejárt egy videó a Facebookon, ahol - a kísérő szöveg szerint - "részeg  és drogos" fiatalok brutálisan megvertek egy fiatal párt, szombat este Budapest belvárosában, a pár hölgytagja súlyos sérülésekkel a kórházba került, az esetről pedig felvétel is készült. Nos, a mellékelt videón ugyan látszik némi szóváltás, kis lökdösődés, fenyegetőzés, de brutális verés semmi esetre sem, a pár nevezett hölgytagja konkrétan áll egy helyben és meg sem mozdul, a felvételen senki egy újjal nem nyúl hozzá, mégis azt írta több média, hogy hosszában eltörött a térdkalácsa. A felvételt >>> ide kattintva tekinthetik meg <<<.
 
A közszemlére tett videó ellenére (ja és ki videózott, ugyanis nem egyedül volt) rögtön beindult a kommentőrjöngés, a cigányozás, többen egyenesen halálbüntetést kezdtek emlegetni, a Tolvajkergetők pedig - szokásukhoz híven - be is azonosították az egyik "elkövetőt", közzétették Facebook profilját, melyre aztán - ahogy lenni szokott - fél nap alatt többszáz fenyegető levél és kiírás érkezett. A másfél perces videón eközben egy rendes pofon sem látszik. Az állítólagos elkövető kedden már  riportot adott egy veszprémi lapnak arról, hogy szerinte mi történt, másnap pedig bilincsben vitték el a rendőrök és az anyjától kértek pénzt buszra, hogy vissza tudjon jönni valamivel.
 
 
Nyilván a legtöbb kattogás azon ment, hogy hogy mernek megverni egy nőt? Erre, amikor tegnapelőtt Szocsiban akcióba lendült a Pussy Riot feminista punkegyüttes - amely klippet szeretett volna forgatni a "Putyin megtanít a hazaszeretetre" című számukhoz, helyszínűl pedig Szocsi egyik kikötőjét választották -, kozák önkéntesek és az orosz titkosszolgálat emberei korbáccsal verték szét az együttest, miután lefújták őket gázsprével, melyekből jócskán részesült néhány túl közel merészkedő média képviselője is.
 
Az eset így természetesen komoly sajtót kapott az egész világon, a magyar kommentörjöngők pedig azonnal irányt váltottak és a félmeztelen nőket korbácsoló és gázzal fújkáló kozákokat és kamerázgató titkosrendőröket kezdték isteníteni, no meg féltőn óvni az orosz kereténységet a "liberális szörnyektől", akik egy pár perces, hangosítás nélküli klippforgatásra gyülekeztek egy kikötő sarkában.
 
 
Kíváncsi volnék, hogy a Kedves Olvasó szerint az orosz és/vagy magyar kereszténységet kitől kell jobban félteni: a Pussy Riot feminista punkzenekartól vagy Vlagyimir Putyin tömeggyilkos KGB-s elnöktől, akinek érdekköre - hogy ne menjünk messzebb - a világon a legtöbb pénzt lopta el, csak az olimpiák eddigi történetében és a keresztény értékrend eszméjét hangoztatva, totális diktatúrát vezet be, ahol a hívei a náci németekre jellemző ideológiával szelektálják az emberiséget, eltorzultan álszent szájuk íze szerint.
 
 
Hazai pályán maradva: van-e annyira veszélyes a kereszténységre a Pussy Riot zenekar, mint például Orbán Viktor haverja, Semjén Zsolt "kereszténysége" és álkeresztény demokrata pártja, ami a gazdagokat segíti még több pénzhez, a szegényeket teszi még nyomorultabbá, híveit pedig vakká, demagóggá és összeférhetetlenné? Ha pedig hasonlóan komoly veszély fenyegetné esetleg a negyedik rezsicsökkentést, akkor behívjuk a kozákokat segíteni? Megint?
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda