2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

OECD: az egyik legtöbbet dolgozó nép a magyar! Málenkij robot a sereghajtóknak!

OECD: az egyik legtöbbet dolgozó nép a magyar! Málenkij robot a sereghajtóknak!
2014-05-08
Valamikor az ötvenes évek táján úgy gondolták, hogy 2000-re annyira átveszi a gépesítés a helyet, hogy az Emberiségnek nem kell majd dolgoznia. Ennek jó része - mármint a gépesítés adta jólét - már valóra is vált, ráadásul a technológia további robbanásszerű fejlődése következik, azonban az Emberiség vagyona időközben egyre szorzatosabban az Emberiség 1 %-ának zsebébe vándorolt, míg a világ népeinek 99 %-a egyre kiszolgáltatottabbá vált az új burzsoázia és oligarchia egész Emberiséget perdöntően meghatározó fenyegetéseinek. Mindezek tetejébe újra előkerültek olyan oligarchák, mint Orbán Viktor és társai, akik Magyarország példájában - a Jobbik nevű szélsőjobboldali szociopata párt követeléseinek megfelelően - bevezették a lakosság elleni fölösleges munka, szinte semmi pénzért gyűlöletpogromját, ahol a puszta munka megteremtéséért is közpénzek milliárdjait kell fizetni!

Ugyanis a leggazdagabb 1 % és annak lakájmédiája primitív vallási dogmája az, hogy a XXI. századi Európában a foglalkoztatástól függ a jólét. Nem igaz! Nem igaz, hogy attól függ a jólét, hányan dolgoznak! A XX. században az élelmiszertermelés és az ipar hatékonysága napról napra egyre fölöslegesebbé tette a munkaerőt, és ha normálisan működnének a dolgok, akkor ez azt jelentené, amit a múlt század közepén beharangozott az Emberiség, hogy egyre kevesebbet kell dolgozni, miközben egyre nagyobb a jólét! Ne feledjük el pl. azt, hogy egyetlen búzakalász - a fajnemesítésnek eredményeképpen (még nem a genetikai módosításról, hanem a természetes keresztezésről beszélek(!)) - tízszer, igen, 10-szer annyi magot termel, mint a középkor idején! Ez azt jelenti, hogy a középkorban tízszer akkora területet kellett megművelni, hogy egy kilogramm kenyérhez jussunk, mint manapság! Ráadásul mindezt gépesítés nélkül, miközben a búzatermelés terén is annyira átvették a szerepet a gépek, hogy az emberi munkaerőnek szinte már csak kiszolgáló és ellenőrző szerep maradt!

A jólétnek tehát napról napra egyre szembetűnőbbnek kellene lenni, a munkaidőnek egyre kevesebbnek, de nem ez történik! Hanem Magyarországon is azt láthatjuk, hogy az olyan neoburzsoá, népnyomorgató, a nép pénzén multimilliomossá dagasztott tőkések, mint Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom vezetője vagy pl. Orbán Viktor, aki magyar szélsőjobboldali (tehát vona gábori) és finkelsteini, azaz izraeli háttérrel szépen rabszolgasorba döntötte a magyarságot és megtaposta az Emberiség régi szép és igaz, méltányos eszméit, kijelentette:

- Nem jóléti, hanem munkaalapú társadalomra van szükség!

A gazdagok, akiknek dolga a nép képviselete, a nép jólétének és boldogságának, valamint hosszú-hosszú életének biztosítása lenne, elkezdte a lakosságot visszataszítani a gépek nélküli, XIX. századi burzsoázia által termelt nyomor és kilátástalanság világába!

Pl. az OECD (Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet) 2012-es adatai szerint a 34 tagállamból csak háromban dolgoznak többet az emberek, mint Magyarországon. Az OECD statisztikái szerint azok a magyarok, akiknek van munkájuk, 2011-ben átlagosan 1980 órát dolgoztak; ennél többet csupán a katasztrófaállam lakosai, vagyis a görögök (2032 óra), továbbá a dél-amerikai chileiek (2047 óra) és az USA lakossága által a világ talán legmegvetettebb és leginkább lenézett népe, a mexikóiak (2250 óra) végezték ezt a modern kori málenkij robotot!

Magyarországon nemcsak sokat, de egyre többet is dolgoznak az emberek: az OECD adatai szerint 2010-hez képest - azaz mióta Orbán Viktor trónra ült - tovább nőtt Magyarországon a munkaórák száma. Eközben tudjuk, hogy Orbán úgy eltörölte a munkásjogokat, hogy ma már olyan kevés joga van egy munkavállalónak, amilyen kevés talán a II. Világháború idején volt!

Ahogyan fejlődik a gépesítés, ahogyan nő az automatikus termelés, a magyarok annál többet dolgoznak és annál kevesebb pénzért. Ugyanakkor láthatjuk, hogy a magyar nép gépesítés előtti korokba taszításával és nyomorgatásával sem a Jobbik, sem a Fidesz, sem a baloldali, nevükben demokratikus pártok nem laktak jól. Mióta a szociopata Jobbik hatására az MSZP 2010 előtt elkezdte gőzerővel felszámolni a munkanélküli és a szociális segélyt, majd a Fidesz - szintén a Jobbik őrjöngésére - elárasztotta az országot és a költségvetést a haszontalan közmunkával, ezzel a népnyúzó málenkij robottal, azóta voltaképpen a teljes közpénz-gazdag politikai burzsoázia ugyanazt a neofasiszta és vadkapitalista szociopátiát fújja: azaz ha kell, ha nem, a lakosságnak fizikai robotmunkát kell végeznie, míg ők, a választott gazdagok milliárdokat keresnek fasiszta szólamaikkal, a nép elleni uszításban tobzódva.

A burzsoázia által a magyar nép nyakába szakasztott fölösleges és elnyomó munka természetesen soha nem terjed ki a kultúra és a művészetek, vagy a tudomány stb. védelmére. A magyarországi burzsoá pártok - a DK-tól a Jobbikig - egyetértenek abban, hogy Internetes versírásért, novellák írásáért, zeneszerzésért, festészetért, politikai blogok, honlapok, hírlapok szerkesztéséért, tudományos munkákért, emberjogi tevékenységért nem szabad fizetni egyetlen fillért sem! Hanem - mivel nem találnak semmi munkát, amivel a népet rabigába hajthatnák, annak idejét elvehetnék, családjától megfoszthatnák, élethosszát megrövidíthetnék, életét keserves rabszolgamunkára hajthatnák, ezért - kihajtják őket az árokszélre füvet kaszálni, árkot ásni, vagy belelökdösik őket az árkokba, mint a nácik a zsidókat, hogy a betonszegélyekről fűszálakat tépdessenek, mint a skizoférnek. Ahogyan az ilyen botrányos munkákat - mint e legutóbb említett fűszáltépdesés - a televízióban is bemutatták, a Jobbik vad őrjöngései közepette, ahol a Jobbik multimilliomosai teljes retorikáikkal egyértelművé tették, hogy nem emberek, hanem állatok ezek, amikkel ekként is kell elbánni! De ők, a nép pénzén multimilliomos fehér gallérosok viszont - a néppel ellentétben - tisztes úton keresik a pénzüket - hangoztatta Vona Gábor -, ők megérdemlik a pénzt, mert ők megdolgoznak érte, de a nép munkanélkülijei rosszhiszemű paraziták, akik elvonják az ő és a többi dolgozó jogos jussát!

Így kezdett aztán fizetni a magyar költségvetés azért, hogy fölösleges, haszontalan, viszont rengeteg közpénzbe kerülő fizikai, tehát a szellemet leépítő és elpusztító robotmunkákat szervezzen, megrövidítve a lakosság millióinak élethosszát.

Ha meggondoljuk, hogy a zsidóság vagy az USA ezt találta volna ki a II. Világháború előtt és közben hozzá menekülő zsidóknak, akkor a zsidóság ma egy műveletlen, buta, elsatnyult értelmű pórnép lenne, akkor éppen a Vona Gábor-féle szélsőjobboldal és ostoba náci követői látnák meg elsőként, milyen katasztrofális szellemi retardáltságra és hanyatlásra ítélték ezt a szánalmas szolganépet, a magyart, amikor kihajtották őket ilyen észak-koreai kőfejtésre emlékeztető putyini málenkij robotra, amihez legfőképpen persze Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnök legfőbb tanácsadója, egyben Orbán Viktor legfőbb tanácsadója, Arthur J. Finkelstein adhatta a legtöbb további tippet a Fidesznek. Nyilvánvalóan izraeli háttérből.

Milyen szánalmas az, amikor az ember csak ösztöneiben gyűlölködő kvázi vagy echte náci, aki ahogyan a II. Világháborúval, úgy eme magyarok elleni Holokausztjával is csak saját népének ártott a legtöbbet, miközben a nácik szerint a magyarság ellenségei, az okos és gazdag zsidók a markukba röhögtek.

Az OECD statisztikáin tehát nyilvánvalóan szörnyűségesen ront a Jobbik népgyűlölő pogromja, amely előtt először az MSZP-kormány, majd a Fidesz hódolt be, és tömegeket hajtottak fölösleges és rengeteg közpénzbe kerülő közmunkákra. Ráadásul releváns az esélye, hogy ez a tömegeket sújtó büntető pogrom nem is került bele az OECD statisztikáiba, ahogyan pl. az Európai Unió sem vette figyelembe 2014-es, a minimálbérről szóló statisztikáiban azt, hogy Magyarországon létezik közmunka, ahol a napi 8 óra munkáért a magyarországi minimálbér töredékét fizetik! De így is, hogy az EU kikozmetikázta téboly-Magyarország népnyúzó eredményeit, még így is Európa legutolsó helyein landoltunk a minimálbér terén is!

Ezekkel Magyarország még inkább a világ sereghajtó államai közé került, ahol a gazdag politikai burzsoázia fölösleges munkákkal is képes folyamatos megtorlás alá vetni saját népét, viszont a fölösleges és sokba kerülő munkáért sokkolóan alacsony bért fizet. A közmunka, mint a nép elleni bosszú fasiszta pogromja színvonalát jól tükrözik Orbán Viktor korábbi szavai, amikor közölte: Magyarországon "nem jóléti, hanem munkaalapú társadalomra van szükség". Minden normálisabb állam eltartott elitje a nép jólétén és boldogságán, valamint kényelmén dolgozik. Nem úgy Magyarország, ahol Vona Gábor hajdani népgyűlölő pogromja, a 'dolgozz fölöslegesen, te állat, de pénzt ezért ne kapjál' gyűlöletterrorja tovább lökte Magyarországot lefelé a legszociopatább és legprimitívebb társadalmak fekete listáján.

Ahogyan Hitler bánt a zsidókkal és mindenkivel, aki nem volt fasiszta, úgy tett Magyarország is. Minden idők leghírhedtebb haláltábora, Auschwitz bejáratára ez volt írva: "A munka szabaddá tesz". Orbán Viktor szavai pedig kísértetiesen idézik a fasiszta rémbirodalom népgyűlölő és Emberiségellenes terrorpolitikájának szavait, amit Orbán még inkább a nevén nevezett, amikor kijelentette, majd évekkel később megerősítette:

- Nem jóléti, hanem munkaalapú társadalomra van szükség.

Előre hát, proletár söpredék, oligarcháitok ítéltek titeket életnyi küszködésre és rövid életre! Dolgozz fölöslegesen, barom magyar, aztán pusztulj az oligarchák szociopata földjéről!
 
Cikk: Molnár F. Árpád

Csillag Ösvény Jósda