2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

Obama felesége egészségbiztosításra buzdítja a lakosságot (A First Lady hírlevele)

Obama felesége egészségbiztosításra buzdítja a lakosságot (A First Lady hírlevele)
2014-02-20
Barack Obama amerikai elnök feleségének legújabb hírlevele az amerikai egészségbiztosítás (Magyarországon TB) megkötésére buzdít. A Fehér Ház hírlevelét valószínűleg ismét kizárólag nálunk olvashatják magyarul!

Hírlevél: Michelle Obama
Fordította: Emma Paradigma
Megbízó és munkatárs: Molnár F. Árpád
 
 
Üdvözlet!

Anyaként tudom, mennyi tennivaló van az életben. A legtöbb ember azt sem tudja, hol áll a feje, de nekik sem kellene aggódniuk az egészségbiztosításuk miatt.

Mindannyian megérdemeljük a teljes körű társadalombiztosítás által nyújtott biztonságot, amelyre akkor számíthatunk, amikor a legnagyobb szükségünk van rá.

Ha még nem rendelkezik egészségbiztosítással, akkor látogassa meg a HealthCare.gov weboldalt, mérlegelje a választási lehetőségeket és válasszon az igényének és pénztárcájának legjobban megfelelő csomagok közül.

Ha Ön már biztosított, akkor győződjön meg róla, hogy szerettei is biztosítottak-e.

Több millió anya, apa és amerikaiak országszerte már kiválasztották az esetükben működő egészségbiztosítási csomagot azért, mert tudják, hogy az élet számtalan svédcsavart tartogat és ez pont arra való: készen állni rá, bármi is történjék.

Ez nem a politikáról szól, hanem az Ön és családja nyugalmáról.

Tehát amennyiben szüksége van egészségbiztosításra, nyissa meg a HealthCare.gov honlapot és válasszon egy biztosítási csomagot.

Ha Ön már biztosított, akkor abban kérem a segítségét, hogy küldje tovább barátainak vagy szeretteinek és győződjön meg róla, hogy már jelentkeztek-e.

Az egészségünk - és a családunk egészsége is - múlik ezen.

Köszönettel

First Lady Michelle Obama
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda