2020. 08. 13., Csütörtök
Ipoly névnapja

Nyolc rejtélyes fotó, amire nincs magyarázat!

Nyolc rejtélyes fotó, amire nincs magyarázat!
2016-02-14
Nyolc titokzatos fotó, amitől tényleg leesik az álla!

1. A kép bal felső sarkában, a fehér kerítésen két nagy fekete sakkfigura, két gyalog látható. Döbbenetes. Vajon hogy kerültek oda? És hogy lehetséges, hogy ilyen nagyok?
 
2. A képen látható rejtélyes, madárszerű lény el akarja terelni a figyelmet a háttérben látható döbbenetről: egy óriáskerék, amiről eltűntek az ülések és az emberek! Tényleg senki nem veszi észre?!
 
3. A tengeren egy UFO-gyanús, pirosas folt látható! Vajon tényleg idegenek jártak ott?! Mi más lehetne!
 
4. A fotó előterében látható Forma-1-es autón egy titokzatos antenna látható, amit bizonyára a NASA fejlesztett ki! Az is biztosnak tűnik, hogy az emberek ellen használják. De vajon mire?! Senki sincs biztonságban?!
 
5. A jobbra látható kék jelzőtábláról a háttérhatalom eltüntetett két fekete csíkot, hogy a gyalogos lábai a semmibe tapossanak, az emberek leessenek a fehér űrbe és meghaljanak! Hihetetlen, hogy senki nem vette észre, hogy a táblát megváltoztatták, hogy sugallják: minden arra járót meg kell ölni!
 
6. A fotón látható kék jelzőtábla egyértelműen titkos jelzés a háttérhatalom ügynökeinek! Minden valószínűség szerint egy föld alá vezető, láthatatlan lejáróra mutat, ahol a világ titokzatos földalatti mozgalmának egy hatalmas labirintusjárata található!
 
7. Bal oldalon egy halott ember ül, akinek egyszerűen eltűnt az arcának a fele! Az orrát, a fél száját, a szemének a felét valakik egyszerűen levágták és eltüntették! De mintha senki nem venné észre! Hová tűnt a férfi fél feje, és miféle erők gondoskodtak arról, hogy ez senkinek se tűnjön fel?!
 
8. Végül egy döbbenetes tájkép! Titokzatos földönkívüli erők a háztetőkre dombságot építettek, házakkal! Erre már valóban nem találni szavakat!
 
 
 
A kapcsolódókból:
 

Csillag Ösvény Jósda