2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Nyilvános levél Vattamány Zsolt polgármesternek az eltussolt ingatlanbűntettek miatt

Nyilvános levél Vattamány Zsolt polgármesternek az eltussolt ingatlanbűntettek miatt
2014-10-22
Éveken át folytak a Fidesz és Vattamány Zsolt polgármester orra előtt olyan bűncselekmények, amik során Vattamány Zsolt korábbi tanácsadója, Berki Béla ismeretlen számú állampolgártól csalt ki milliókat. A károsult tanúkkal több filmet is készített a HírAréna és a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA. A filmekben tanúskodó és kamerán kívüli tanúk beszámolói szerint a módszer az volt, hogy a "Polgit", azaz Vattamány Zsolt polgármestert is bevonva, a lakásügyi bizottságon keresztül a piaci ár töredékéért adnak el önkormányzati ingatlanokat, amelyek a vevők öröklakásaivá válnak. Az eladások indoklására azzal hitegették őket, hogy az önkormányzatnak pénzre van szüksége, ezért válik meg valahány számú ingatlanától.
 
A kifosztott állampolgárok, miután kifizették a milliókat, hiába várták, hogy megkapják a lakásukat. A polgármesteri hivatalba és az önkormányzathoz is hiába jártak: senki nem akart velük szóba állni és Vattamány Zsolt polgármester is elrejtőzött előlük.
 
Mivel pedig lapunk nyilvánosságra hozta az évek óta eltussolt bűnügyeket, Vattamány Zsolt, a Fidesz polgármestere feljelentést tett a HírAréna ellen, de kamera elé azt követően sem mert állni soha. Inkább Orbán Viktor és a Fidesz egész bolygónkon elhíresült módszerét alkalmazva a rendőrséget és az ügyészséget használja a párt furkósbotjaként azok ellen a keresztények, jogvédők és újságírók ellen, akik az eddig sikeresen eltussolt bűntetteket bolygatni merészelik. És bár feljelentéseket lapunk vezetői, Molnár F. Árpád és Domján Tibor, valamint Vajda Attila jogvédő elnök (MPNJSZ) sűrűn küldözgetett, az orbáni rezsim arról is gondoskodott, hogy 2014 mindhárom választása úgy zajlodjon le, hogy minden eltussolásra kerüljön!
 
Viszont amint az utolsó idei választás is megtörtént, alig több, mint 24 órával később már a rendőrség fordult a HírArénához, hogy Vattamány Zsolt feljelentésére büntetőper indult azok ellen, akik a bűncselekményeket leleplezni merészelték. Ezért a rendőrség a HírAréna leleplező cikkeinek szerzőiről érdeklődik, ugyanis Vattamány Zsolt őket találja üldözendőnek és büntetendőnek!
 
Molnár F. Árpád ma ismét gyorslevelet írt az esztendők óta elérhetetlen Vattamány Zsoltnak, a Fidesz erzsébetvárosi polgármesterének és környezetének hivatalos e-mail címeire. De emellett megkapta a levelet a világ számos országának képviselete, jó pár magyar parlamenti képviselő, Budapest összes rendőrkapitánysága, rengeteg média és sok más címzett.
 
Cikk: B. A.

Molnár F. Árpád írta:
Tisztelt Vattamány Zsolt polgármester úr!


Ismételten és már sokadszor kérjük, hogy miután közpénzből tartjuk el Önt és teljes személyzetét, és mi Önnel és társaival ellentétben nem közpénzért, hanem ingyen és saját költségeinkből végzünk jogvédelmet és tömegtájékoztatást, szíveskedjen Orbán Viktor és Fidesz rendőrségén kívül (amin keresztül az Ön vezetése alatt álló polgármesteri hivatal és önkormányzat károsultjai ellen és ellenünk politikai bűnügyi hadjáratot folytat) Ön is nyilatkozni nekünk az Ön vezetése alatt álló közpénz szervezet által éveken át lenyelt, általunk pedig nyilvánosságra hozott rendkívül súlyos bűntettekről és életveszélyes fenyegetésekről, amiknek adekvátan bizonyított legfőbb tevőleges végrehajtója az Ön korábbi hivatásos tanácsadója, Berki Béla volt.

Mint azt a címzettek listájában is láthatja, nem sikerült minket megfélemlíteni, viszont szorzatos értelmet adott abban a nemzetközi harcban, amellyel az Ön és a többi közpénzes által éveken át minimum megtűrt illetve bűnszervezetben védelmezett ingatlan-bűntettekben sok millió forinttal megkárosítottak annyi állampolgárt, ahányat csak sikerült elhitetnie az Ön emberének, Berki Bélának! Ön és hivatalinak általunk eltartott tagjai annak ellenére sem voltak hajlandók semmiféle védelmet adni az áldozatoknak, továbbá a bűncselekmények folytatólagos elkövetését leállítani vagy legalább fékezni, hogy a károsult adófizetők oda járultak az Ön polgármesteri hivatalához és önkormányzatához, ahol hiába próbáltak beszámolni az Ön embere által elkövetett rendkívül súlyos, az egész bolygó részéről büntető szankciókkal sújtandó bűncselekményekről! Sőt, a feljelentéseink tömegei mellett már több dokumentumfilmet is publikáltunk, de a rendőrség és az ügyészség részéről csak annyi mozgást tapasztaltunk, mint amikor Önök eltussolták a Horváth András NAV-munkatárs által tett büntető feljelentéseket, viszont Horváth András ellen büntető eljárást indítottak. Az Önnel kapcsolatos ingatlanügyekben pedig az Ön kezdeményezésére ellenünk indítottak büntető eljárást, mert Önök legalább hallgatólagosan vagy tevőleges eltussolókként éveken át segédkeztek a polgári lakosság számos tagja ellen folytatólagosan elkövetett csalásokhoz és fejenként több milliós bűnügyi kifosztásokhoz!

Ha nem vette volna észre, az USA éppen az ilyen jellegű fideszes és orbáni bűntettekre hivatkozva tagadta meg Orbán Viktor több haverja és közelije Egyesült Államokba történő beutazását! Ígérjük, hogy a világot a továbbiakban is tájékoztatni fogjuk arról, amiket Önök elkövetnek, valamint a keresztények, tényfeltárók, újságírók, emberjogvédők és a Fidesz politikai üldözött károsultjai ellen elkövetnek.

Interjúhelynek számunkra továbbra is megfelel az Ön által ellenünk és minden tanú és kárvallott megfélemlítésére és elhallgattatására bevont orbán-pintéri rendőrség is, de attól tartunk, hogy ezt is távolról szeretné intézni, azaz Önnek eszében sem lesz megjelenni a rendőrségen, hanem inkább a szintén a mi pénzünkből eltartott pártrendőrségen és pártügyészségen keresztül óhajtja intézni az Ön és munkatársai, valamint bizalmasai ügyeit, a mi pénzünkből.

És ne mondja senki, mint a kitiltások kapcsán, hogy Orbán Viktor erről nem tudott, mert annyi feljelentést írtunk neki és olyan nyilvános botrányokat rendeztünk, amik miatt a világ túlsó oldalán fekvő köztársaságok is tudnak róla, nemhogy Orbán Viktor, akinek a nevét úgy pörgettük, mint egy kereplőt!

Interjúért továbbra is egyeztethet velünk többek között a hirhatter-multimedia@gmail.com e-mail címre írva, vagy a telefonszámok egyikén, így pl. a +36/30/919-63-86-os telefonszámon.

Villámlevél (újraolvasás nélkül) gyorspostázva:
Molnár F. Árpád
2014.10.22., Budapest, Hungary.
 
 
Kapcsolódó:
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda