2019. 03. 24., Vasárnap
Gábor,Karina névnapja

Nincs több banki átverés! Itt az egyszerű módszer a tartozás kiszámítására!

Nincs több banki átverés! Itt az egyszerű módszer a tartozás kiszámítására!
2018-06-16

Mindenkinek! Íme a döbbenetesen egyszerű módszer, amivel bárki megtudhatja, mennyi a tartozása!

Villámcikk: Molnár F. Árpád (ÉLI)

Íme a megoldási képlet! Ha ez alapján mégsem tudná kiszámolni, mennyivel tartozik, akkor Ön hibázott egy kicsit, mert nem kiszámolni, hanem kiszámítani kell! És máris megtudhatja az alábbi számítás alapján - amit a bankárok sem értenek -, hogy Ön mennyivel tartozik a világ leggazdagabb 1 %-ának!

Ha Ön történetesen kvantumfizikát végzett az egyetemen, és Schrödinger nem relativisztikus egyenletei a kisujjában vannak, de ezt az egyszerű kimutatást nem érti, ne csodálkozzon, mert Ön ezek szerint túlbonyolítja a dolgokat, ahelyett, hogy a tanyasi Mariska néni józan paraszti eszével gondolkodna! Mert Mariska néni a tanyán érti, Ön viszont nem, tehát Önben van a hiba!

Olyan dolgokról már ne is beszéljünk, hogy a törvények szerint, így bank elleni perek során a pénzintézet köteles olyan kimutatást felmutatni, ami alapján a bíró és a felperes kisember is világosan megérti, hogy hónapról hónapra miként, hogyan és milyen kamatok stb. alapján, mennyivel változott a tartozás összege! Ha pedig a bank nem tud ilyen egyszerű és érthető kiszámítási táblázatot felmutatni, akkor a bankot felelősségre kell vonni!

Íme tehát a bankok menedéke, a felcsúti kisvasutas orbán és a tanulást nyíltan a gonosz termékének nevező Rezsi Szilárd népszerető koncepciójába illeszkedő képlet, amit arra találtak ki, hogy a végösszegek folyamatos meghamisításával százmillió vagy milliárd szám hamisíthassák meg a tényleges tartozások összegét. Ezért van az, hogy azon kevesek, akik egyáltalán észre tudják venni, hogy a bank átverte őket és túlfizettek, és képesek arra, hogy pert indítsanak és ezt bizonyítsák is, sorban meg is nyerik a pereket, és kiderül, hogy a bank minden ilyen esetben - hogy, hogy nem - a saját hasznára és a lakosság kárára "tévedett"! És ragaszkodott a "tévedéséhez", mert annyira kellett neki minden egyes polgártól ellopott pénz!

Azaz - visszatérve a kvantummechanikához - amiképpen bizonyítást nyert pl. az Einstein-Bohr vitában a dán fizikus, Niels Bohr igaza, és a véletleneknek nevezett jelenségek statisztikai összege bizonyítja, hogy mi a valóság, úgy a banki "tévedésekről" is egyértelmű, hogy közük sincs a véletlenhez, hanem mint a világszerte lebukott banki kartellezések esetében történt, abszolút nyilvánvaló, hogy szándékos, tervezett, bűnszervezetben szervezett bankár bűnözői köztörvényes bűntettekről van szó, ahol a Csányi Sándorok és Patai Mihályok mellett a kötélen ott a helye a devizahitelek magyarországi bevezetőjének, 2010 után pedig az 1 millió devizásból 2 millió devizást varázsolt megoldó embernek, Orbán Viktornak is...

1. melléklet az 54/2014. (XII. 10.) MNB rendelethez
I. Kiegészítő elszámolási módszertan
1. A hátralék devizában történő nyilvántartása esetén alkalmazandó módszertan:

 

2. A hátralék forintban történő nyilvántartása esetén alkalmazandó módszertan:

Csillag Ösvény Jósda