2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

Nevelők figyelmébe erősen ajánlott!

Nevelők figyelmébe erősen ajánlott!
2015-12-10
E cikk nevelőknek ajánlott. Legyenek azok intézet dolgozói, vagy a család intézményébe tartozó személyek, szülők vagy nagyszülők. Most vagy a jövőben. 2013-ban ugyanis az általános iskola 6. osztályában kötelező MMR ismétlőoltás beadása után meghalt egy bajai kislány. Egy mindenkiért, mindenki egyért! Beszélnünk kell erről, mert az emberi életnél kevés szentebb dolog létezik...
 
Mottó: "Adjatok nekem bírákat, aminőket akartok, legyenek hanyagok, legyenek részrehajlók, legyenek megvesztegetve, legyenek ellenségeim, nem bánom: csak azt engedjétek,
hogy semmit se tehessenek másként, csak a közönség szeme elôtt”
Kossuth Lajos
 
 

„Járulékos veszteség”- mint ahogy az US Army szóvivője fogalmazott két hónappal ezelőtti hadműveletüket illetően. A világ megdöbbenésére szénné bombázták az Orvosok Határok Nélkül segélyszervezet egyik teltházzal működő, afganisztáni kórházát.
 
Egy, a Híraréna szerkesztőségéhez fordult Édesanya éppen a lebombázás idéjében talált rá a kampányoltás áldozatának hírére. Még éppen időben, mert gyermekének üzenőfüzetében és a védőnő felé is kérte, hogy gyermekét ne oltsák be, tekintettel a halálesetre. Utánajárt és biztos forrásból megtudta, hogy az említett iskolás tragikus halálának ügyében a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság halált okozó foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés vétségének gyanúja miatt jelenleg is nyomozást folytat.
 
Az idáig megnyugtatóan ki nem vizsgált oltóanyag továbbra is kötelező, a meglehetősen tájékozatlan felnőttek (szülők, orvosok, pedagógusok, hivatalnokok) mit sem sejtve továbbra is veszélyeztetik utódaikat.

A hivatali hozzáállástól kétségbeesett szülő Budapest Főváros Kormányhivatalához (ismertebb nevén: ÁNTSZ) címzett fellebbezését az alábbiakban közzétesszük.
 
A beadvány előzménye, hogy a Hivatal elutasította a szülő gyermekének oltásmentességi kérelmét és a 18/1998 VI. 3. NM rendelet erőltetett alkalmazásával a szülői szándékkal szemben oltásra felszólító határozatot hozott.
A száraz jogi szövegezésű fellebbezésből kiderül, hogy a Kúria, az Alaptörvény, a Ket., az Eütv., de még maga Orbán Viktor jogász miniszterelnökünk is az Édesanya mellett szól.
 
A többször kivethető,  félmilliós bírságok kiszabhatóságával is terrorizált szülő oltástól visszatartott istenadta gyermekét tíz körömmel óvja a maga szilárdra teremtett erkölcsével.
Elvi kérdést csinál abból, hogy a halállal nem játszik. Mivel rosszindulat sincs benne, így a mellé mesebelien felsorakozott jogi hatalmasságok a tévedés minimális kockázatával zenghetik:
„Ha Isten velünk, ki ellenünk?”.
 
Becslések szerint testünkben több mint 300-szor annyi sejt dolgozik együtt minden pillanatban {5−200 billió (a billió az 1012, ami még tizenkét nullát jelent)}, mint amennyire a valaha élő emberek számát teszik. A szervezetben és a testen lévő baktériumok összlétszáma az előbbi irdatlan nagy számnál még egy nagyságrenddel nagyobb (tízszerese, azaz még egy nulla).
Minden ilyen – egyébként jól működő – finomra hangolt, fokozottan érzékeny, fejlődő biológiai szervezetbe ismételten befecskendeztetnek attenuált (legyengített), de élő kanyaró, mumpsz és rubeola víruskoktél oltóanyagotEgyütt a három vírus a halál kockázatát is magában rejtő morbilli–mumps–rubeola (MMR) vakcina.
 
A világot azonban nem gyógyszergyár teremtette. Illetve csak bolond ugrik a kútba, ha mondják neki.
Mivel ilyen evidenciákat nem mond be a televízió, ezért lehet, hogy ezeket hanyag igénytelenségből vagy szándékos haszonlesésből már meg is kérdőjelezzük?

A végére - összhangban az interneten fellelhető nemzetközi kutatásokkal, szakmai véleményekkel és nemzeti gyakorlatokkal (egy meggyőző hivatkozás a sok közül) - még egy hasonlat:

Képzeljen el egy ötöslottó játékot, ahol mindenkinek járna egy ingyenes szelvény. Ha nem nyerne, akkor semmi sem történne, egy kettest már múló bőrpír és láz kísérne, egy hármas évtizedek múlva jelentkező krónikus betegségekkel járna, a négyes később már meddőséget, cukorbetegséget, rákot okozna, míg a főnyeremény a szombati sorsoláskor beálló halál lenne. Ön megjátszaná vagy a szeretett gyerekével, unokájával megjátszatná ezt a szerencsétlenség-játékot? Ha igen, akkor vajon a lelkiekben áldott és békés Karácsonyt a tudat pusztítóan rombolná-e?

Állandó üzemmódban gondoskodjunk egymás testi, lelki és szellemi épségéről és ha csak egy pillanatra is, de gondoljunk azokra is, adósként nézzünk fel rájuk, akiknek szervezete bármilyen védőoltásra nem az ember által tervezetten reagált és ezért túl nagy árat fizettek az orvostudomány világtörténelmi léptékben mért fejletlenségéért!
 
Ha bárki további adalékkal tud szolgálni az MMR II oltás ügyében, akkor kérjük szóljon hozzá vagy írjon a naleksz_kukac_gmail_pont_com ímél címre!

 

 

 
Nagy Sándor (Naleksz) - HÍRARÉNA, HÍRHÁTTÉR
Soroksár, 2015. december 10.

 

 

Ajánlás:

ARCHIVUM SECRETUM

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda